ایران شناسی

۱۵ مکان فوق العاده برای سیزده بدر در استان اصفهان (+ تصاویر)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مکان‌های تفریحی شهر اصفهان برای سیزده به در

مکان‌های مخصوص سیزده بدر در اصفهان موضوعی است که در اینجا به آن می‌پردازیم. کمتر شهری در ایران مانند اصفهان وجود دارد. هم خود شهر دیدنی است و هم مناطق اطراف آن. اصفهان جایی است که نمی‌توان از تماشای آثار تاریخی و پل‌هایش خسته شد و اگر زاینده‌رود پرآب باشد، سفر به این شهر جذاب‌تر خواهد بود.

علاوه بر جاذبه‌های خود شهر، نقاط دیدنی زیادی در اطراف اصفهان نیز وجود دارند. یکی از مسائلی که مردم اصفهان و مسافران به آن توجه دارند، مکان‌های طبیعی برای سیزده بدر است.

1. کوه صفه؛ بهترین مکان برای سیزده بدر در اصفهان

در سفر به اصفهان، کوه صفه تقریباً در هرجایی که بروید، به شما نزدیک است و به خاطر نورپردازی‌هایش در شب، زیبایی بیشتری دارد. صفه یکی از نمادهای شهر اصفهان است و از بلندای آن، کل شهر زیر پای شماست.

این کوه در جنوب غربی شهر واقع شده و به دلیل سطح صاف و سنگی‌اش به نام صفه معروف شده است. صفه دارای طبیعتی بکر و پر از درخت است و برای پیاده‌روی مكان مناسبی به حساب می‌آید.

علاوه بر زیبایی خود کوه و نواحی اطرافش، امکانات خوبی برای گردشگران فراهم شده است. شامل رستوران، کافه، پارک کوهستانی، باغ‌وحش، آبشار، سالن بولینگ و غارها بوده که صفه را به محلی عالی برای گردشگران تبدیل کرده است. بسیاری از مسافران صفه را برای صرف صبحانه انتخاب می‌کنند. صفه یکی از بهترین مکان‌ها برای سیزده به در است.

سیزده به در در اصفهان کجا بریم

2. گلستان کوه؛ طبیعتی بکر برای سیزده بدر در اصفهان

گلستان کوه که در 15 کیلومتری شهر خوانسار قرار دارد، با ارتفاعی بیش از 3500 متر از جنوب غربی خوانسار تا شمال شرقی این شهر امتداد یافته است.

دامنه‌های این کوه، تفرجگاهی زیبا و بکر به وسعت 17 هزار هکتار است که با چشمه‌های متعدد، پوشش گیاهی متنوع و گل‌های رنگارنگ مانند لاله‌های واژگون، محل مناسبی برای دوستداران طبیعت است.

مسافرانی که بلیط هواپیما اصفهان را در روز سیزده فروردین می‌خرند می‌توانند در دل طبیعت خیره‌کننده دامنه‌های گلستان کوه چادر بزنند و از آرامش و زیبایی مناظر لذت ببرند.

بهترین مکان برای سیزده بدر در اصفهان

3. پارک ملی کلاه قاضی؛ مکانی عالی برای سیزده بدر در اصفهان

اگر در روز طبیعت می‌خواهید از یک شکارگاه سلطنتی با پوشش گیاهی و حیوانات متنوع دیدن کنید، بلیط هواپیما اصفهان را تهیه کرده و از پارک ملی کلاه قاضی بازدید کنید.

این پارک در 36 کیلومتری جنوب شرقی اصفهان و با وسعتی بیش از 147 هزار هکتار، شامل 250 گونه گیاهی و 70 گونه جانوری است.

در این مکان گیاهان دارویی نظیر گل گندم، شقایق وحشی، خارشتر و لاله وحشی و همچنین حیوانات مختلفی مانند آهو، قوچ، خرگوش و عقاب طلائی وجود دارد.

پارک ملی کلاه قاضی با طبیعت منحصر به فردش، مقصدی مناسب برای گردشگرانی است که طبیعت را به صورت وحشی و طبیعی می‌خواهند.

بهترین جا برای سیزده بدر در اصفهان

۱۵ مکان فوق العاده برای سیزده بدر در استان اصفهان (+ تصاویر)

4. آبشار پشندگان؛ بهترین مکان برای سیزده بدر در اصفهان

ارتفاع این آبشار زیبا حدود ۴۵ متر است که در فصول بهار و تابستان، با جریان آب روی صخره‌ها، نمایی جذاب از طبیعت بکر و کوهستانی را به نمایش می‌گذارد. وجود درختان جنگلی و آواز پرندگان وحشی، زیبایی این منطقه را دوچندان کرده است.

مراسم سیزده بدر در اصفهان

5. سیاه دره، جایی فوق‌العاده برای سیزده بدر در اصفهان

آبشار زیبای سیاه دره در یک دره بزرگ و زیبا واقع شده است. این آبشار از دل کوهی که پر از خزه و درختان زیباست، جاری می‌شود و یک حوض بزرگ و سبز رنگ به وجود می‌آورد. اطراف این آبشار محیطی جنگلی و دلنشین برای گردش در طبیعت و تنفس هوای تازه فراهم کرده است.

جاذبه های طبیعی اصفهان برای سیزده بدر

6. آبشار نیاسر برای سیزده بدر در اصفهان

نیاسر یک باغ‌شهر زیباست که به خاطر آبشار معروفش که در بالای شهر جاری است، شناخته می‌شود. این آبشار از چشمه‌ای به نام تالار شروع می‌شود و بر روی سنگ‌های آهکی و رسوبی فرومی‌افتد.

به دلیل انحلال سنگ آهک توسط آب‌های زیرزمینی، در طول سال‌ها ستون‌های سنگی زیبا در کنار این آبشار به وجود آمده که به زیبایی آن افزوده است. در مسیر آبشار، راه‌های قدیمی و درختان بزرگ و کهنسال نیز وجود دارد.

مناطق مخصوص سیزده بدر در اصفهان

7. آبشار پونه‌زار، بهترین جا برای سیزده بدر در اصفهان

آبشار پونه‌زار، آبشاری زیبا است که آب آن از چندین چشمه در ارتفاعات زاگرس مرکزی تامین می‌شود و به عنوان ششمین آبشار بلند ایران شناخته شده است.

وجود پونه کوهی در آبراهه‌های این آبشار، دلیل نام‌گذاری آن به این اسم است. همچنین، رویش خزه‌های سبز در محل ریزش آب و درختان زرشک وحشی در اطراف این آبشار نیز بر زیبایی آن افزوده است.

مکان های گردشگری اصفهان برای سیزده بدر

8. آبشار آب ملخ، مکانی فوق‌العاده برای سیزده بدر در اصفهان

آبشار آب ملخ یکی از جاذبه‌های طبیعی فوق‌العاده در اصفهان است که به خاطر سقوط سنگ‌ها شکل گرفته است. این آبشار زیبا و در عین حال خطرناک است. به گفته‌ها، این آبشار می‌تواند به عنوان یک آفت‌کش عمل کند و ملخ‌ها را از بین ببرد.

جاهای دیدنی اصفهان برای سیزده بدر

9. تنگه بی‌بی سیدان اصفهان برای سیزده بدر

تنگه بی‌بی سیدان یکی از هیجان‌انگیزترین نقاط طبیعی اصفهان برای سیزده بدر است. این تنگه دارای دره‌ای زیباست که شامل دالان‌های آبی، آبشارها و حوض‌های طبیعی بزرگ است.

در اینجا علاوه بر لذت بردن از زیبایی‌های طبیعی، می‌توانید به سمت روستای ونک و چشمه‌های فراوان آن پیاده‌روی کنید.

مکان های طبیعی اصفهان برای سیزده بدر

10. آبشار سمیرم جایی فوق‌العاده برای سیزده بدر

آبشار سمیرم یکی از شناخته‌شده‌ترین و زیباترین آبشارها در ایران است. این آبشار به عنوان یک اثر طبیعی ملی در کشور ثبت شده است.

ما سمیرم را نه فقط به خاطر تاریخ کهن ۷۰۰ ساله‌اش، باغ‌های سیبش یا اماکن تاریخی مانند مسجد، حمام و گورستان‌های مهم، بلکه به خاطر همین آبشار زیبا و دل‌انگیز ۳۵ متری‌اش می‌شناسیم.

“`html
لیست مکان های طبیعی اصفهان برای سیزده بدر

11. ورزنه محلی بینظیر برای سیزده بدر در اصفهان

ورزنه به عنوان سفیدترین شهر ایران شناخته می‌شود. در گذشته، زنان این شهر معمولاً چادرهای سفید می‌پوشیدند و به همین دلیل این لقب را به خود اختصاص داده است.

این شهر در جنوب غرب نائین و نزدیک تالاب گاوخونی واقع شده است. رود زاینده‌رود از میان این منطقه عبور می‌کند و در زمان جاری بودن این رود، تالاب نیز زیبا و دیدنی می‌شود.

ورزنه با آداب و رسوم خاص و تپه‌های ماسه‌ای‌اش معروف است. اینجا به ویژه برای کسانی که به کویر و شب‌های پرستاره علاقه دارند، منطقه‌ای پرطرفدار محسوب می‌شود. کویر خارا و کویر حسن‌آباد نیز با شن و ماسه‌های روان خود از زیباترین مناطق ایران در این منطقه هستند.

از دیگر دیدنی‌های ورزنه می‌توان به قلعه قورتان، کبوترخانه، پل صفوی، کارگاه سفره بافی، مسجد جامع و خانه بوتیمار اشاره کرد که حتماً باید بازدید شوند.

بهترین مکان برای سیزده بدر در اطراف اصفهان

12. چادگان منطقه ای خوش آب و هوا برای سیزده بدر در اصفهان

چادگان یکی از زیباترین نقاط اطراف اصفهان است. این منطقه یک دهکده توریستی است که در کنار سد چادگان و دریاچه پشت سد زاینده‌رود قرار دارد و به خاطر آب و هوای خوب و باغ‌های سرسبز، بسیار مورد توجه است.

در چادگان امکانات تفریحی زیادی وجود دارد، از جمله سکوهای نشیمن خانوادگی، باشگاه سوارکاری، اسکله قایقرانی، زمین‌های ورزشی و تله‌کابین. همچنین، امکاناتی چون استخر، رستوران و چایخانه سنتی هم در اینجا دیده می‌شود که باعث شده این مکان محلی مناسب برای تفریح و استراحت باشد.

از دیگر جاهای دیدنی در چادگان می‌توان به روستای انالوجه و خانه معظم الملک میرپنج و همچنین دریاچه سد زاینده‌رود اشاره کرد که بازدید از آنها خستگی را از تن شما می‌برد.

پارک های جنگلی برای سیزده بدر در اصفهان

13. باغ بهادران مکانی زیبا برای سیزده بدر در اصفهان

شهر باغبادران یا باغ بهادران در جنوب غرب اصفهان و در بخش باغبادران شهرستان لنجان واقع شده است. این شهر به خاطر باغ‌های زیبا و دل‌انگیزش معروف است.

باغ مخصوص سیزده بدر در اصفهان

14. پارک ساحلی زرین شهر مخصوص سیزده بدر در اصفهان

اگر بخواهیم یکی از زیباترین نقاط اطراف اصفهان از نظر مناظر طبیعی را معرفی کنیم، پارک ساحلی زرین شهر یکی از آنهاست.

این پارک دارای امکانات تفریحی زیادی مثل ماشین برقی، قطار برقی، آب‌نما و زمین بازی برای کودکان است که فضای بسیار خوبی برای تفریح و سرگرمی فراهم کرده است.

پارک ساحلی زرین شهر به خصوص در فصل بهار در بهترین وضعیت خود به سر می‌برد و به دلیل موقعیت جغرافیایی‌اش، جاذب گردشگران مختلف از استان‌های دیگر نیز هست. با مناظر زیبا و امکانات تفریحی متنوع، این پارک نه تنها مورد علاقه مردم اصفهان بلکه گردشگران از نقاط دیگر نیز است.

در اصفهان سیزده بدر کجا بریم

15. زاینده رود مکانی دلچسب برای سیزده بدر

زاینده‌رود به قدری زیبا است که هر کسی که به اصفهان می‌آید، نمی‌تواند چند ساعت را در کنار این رودخانه و پل‌های زیبایش نگذرانده باشد.

این مکان تا قبل از بسته شدن آب زاینده‌رود، پذیرای مهمانانی بود که از سرتاسر ایران به اصفهان می‌آمدند و حالا نیز با وجود کم آبی، روزانه تعداد زیادی از بازدیدکنندگان را به خود جذب می‌کند.

پل‌های تاریخی مثل سی‌وسه پل، پل خواجو، پل مارنان، پل شهرستان و چندین پل دیگر در کنار زاینده‌رود از جمله جاذبه‌های این شهر هستند.

مکان های مخصوص سیزده بدر در اصفهان

سایت رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا