رسپی

۲ ترفند ساده برای گرفتن تلخی بهار نارنج

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

بهار نارنج عطر خیلی خوبی دارد و می‌توان از آن برای درست کردن دمنوش و مربا استفاده کرد. گلبرگ‌های بهار نارنج طعم تلخی دارند و برای تهیه مربا و شربت، باید اول تلخی آن‌ها را بگیرید. در این مقاله از رضیم بلاگ می‌توانید با بهترین ترفندگرفتن تلخی بهار نارنج آشنا شوید.

از بین بردن تلخی بهار نارنج با آب

وقتی می‌خواهید از بهار نارنج برای تهیه مربا و شربت استفاده کنید، اول باید تلخی آن‌ها را بگیرید. در اینجا می‌توانید با روش آسانی برای گرفتن تلخی بهار نارنج با آب آشنا شوید.

مرحله اول: گلبرگ‌های بهار نارنج را آماده کنید

اول از همه باید گلبرگ‌های بهار نارنج را جدا کرده و خوب بشویید تا هر گونه خاک و آلودگی از بین برود.

مرحله دوم: بهار نارنج را در آب بخیسانید

سپس گلبرگ‌ها را در یک ظرف قرار دهید و ظرف را با آب سرد پر کنید. بگذارید گلبرگ‌ها به مدت ۲۴ تا ۳۰ ساعت در آب بمانند و در این مدت چند بار آن‌ها را آبکش کرده و دوباره در آب سرد قرار دهید.

بیشتر بخوانید: خواص روغن بهار نارنج

یادتان باشد که باید از آب سرد برای خیساندن بهار نارنج استفاده کنید تا گلبرگ‌ها خراب نشوند. همچنین می‌توانید ظرف بهار نارنج را در یخچال بگذارید تا تازه‌تر بماند.

مرحله سوم: بهار نارنج‌ها را بجوشانید

در این مرحله باید گلبرگ‌های بهار نارنج را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. انتظار بکشید تا آب شروع به جوشیدن کند و بعد از ۳ تا ۴ دقیقه آن‌ها را آبکش کنید و دوباره با آب در قابلمه بریزید. اجازه دهید آب دوباره بجوشد و بعد از ۲ دقیقه گلبرگ‌ها را آبکش کنید.

مرحله چهارم: تلخی گلبرگ‌ها را تست کنید

بعد از اینکه بهار نارنج‌ها را دو بار جوشانید، یکی از گلبرگ‌ها را بچشید. اگر طعمی تلخ داشت، می‌توانید مراحل جوشاندن و آبکش کردن را دوباره تکرار کنید.

به یاد داشته باشید که هرچه بیشتر گلبرگ‌ها را بجوشانید عطر و بوی آن‌ها کم‌تر می‌شود. پس از اینکه تلخی بهار نارنج گرفته شد، می‌توانید آن‌ها را آبکش کرده و با آب سرد بشویید و از آن‌ها برای تهیه شربت، مربا یا حتی دسر و شیرینی استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی شربت بهار نارنج و زعفران

از بین بردن تلخی بهار نارنج با آهک

برای گرفتن تلخی بهار نارنج می‌توانید به جای جوشاندن گلبرگ‌ها از مقداری آهک استفاده کنید. در این روش، ۱ لیتر آب را با ۱ لیتر آهک ترکیب کرده و برای ۲ تا ۳ ساعت در گوشه‌ای بگذارید تا آهک کامل ته نشین شود.

سپس آب روی ظرف را به آرامی بردارید و در یک ظرف دیگر بریزید. حالا می‌توانید گلبرگ‌های شسته شده بهار نارنج را به آب آهک اضافه کنید. بگذارید گلبرگ‌ها برای ۱۰ تا ۱۲ ساعت در آب آهک بمانند و بعد آن‌ها را آبکش کنید.

در این مرحله، گلبرگ‌های بهار نارنج را برای ۳ تا ۴ بار به مدت کوتاه در آب بجوشانید و بعد آبکش کنید تا تلخی آن‌ها به کلی از بین برود. به یاد داشته باشید که در این روش گلبرگ‌ها بهتر شکل خود را حفظ می‌کنند و خراب نمی‌شوند.

۲ ترفند ساده برای گرفتن تلخی بهار نارنج

اما به هر حال، افزودن آهک به بهار نارنج برای سلامتی چندان مناسب نیست، بنابراین بهتر است برای گرفتن تلخی بهار نارنج تنها از آب استفاده کنید.

از بین بردن تلخی بهار نارنج با آهک

“““html
گرفتن تلخی دمنوش بهار نارنج

برای درست کردن دمنوش بهار نارنج، نیازی به گرفتن تلخی آن نیست. تلخی این دمنوش خیلی کم است و اگر این مقدار هم برای شما خوشایند نیست، می‌توانید کمی عسل به آن اضافه کنید.

مهم است که هنگام تهیه دمنوش، گلبرگ‌ها را در ظرف نیندازید و مستقیم با آب نپزید. برای تهیه این نوشیدنی، ابتدا بهار نارنج را در قوری بریزید و سپس آب جوش را به آن اضافه کنید.

سپس قوری را برای چند دقیقه روی بخار کتری قرار دهید تا دمنوش آماده شود. با این روش، تلخی آن به شدت کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: خواص دمنوش بهار نارنج

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، دو روش رایج برای کاهش تلخی بهار نارنج بیان شده است. بهار نارنج عطر فوق‌العاده‌ای دارد و شما می‌توانید از آن برای تهیه دمنوش، مربا و شربت استفاده کنید.

اگر به این شکوفه‌های خوشبو دسترسی دارید، بهتر است زودتر اقدام کنید و بعد از کاهش تلخی آنها، یک مربا یا شربت خانگی درست کنید. شما از کدام روش برای کاهش تلخی بهار نارنج استفاده می‌کنید؟ می‌توانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا