رسپی

۲ رسپی اسموتی توت فرنگی و بابونه؛ کلاسیک و رژیمی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اسموتی توت فرنگی و بابونه، نوشیدنی‌ای خنک، مغذی و خوش‌طعم است که طعمی دلچسب از توت فرنگی را با خواص آرامش‌بخش بابونه ترکیب می‌کند. در ادامه با رضیم بلاگ همراه باشید تا رسپی این اسموتی جذاب را برایتان شرح دهیم.

مواد لازم جهت تهیه اسموتی توت فرنگی و بابونه کلاسیک

مواد لازم جهت تهیه اسموتی توت فرنگی و بابونه کلاسیک به شرح زیر است:

دمنوش بابونه سرد شده ۱/۲ فنجان
توت فرنگی تازه یا منجمد ۱ فنجان
ماست پروبیوتیک ۱ فنجان
عسل (اختیاری) ۱ قاشق مرباخوری
یخ ۱/۲ فنجان

مراحل تهیه اسموتی توت فرنگی و بابونه کلاسیک

  • مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این اسموتی ۸-۱۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد اعلام شده در این رسپی مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این اسموتی جذاب را تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این اسموتی در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی دمنوش بابونه

دمنوش بابونه را آماده کنید و بگذارید خنک شود.

برای تهیه دمنوش بابونه کافی است مقداری از گیاه بابونه را درون قوری بریزید و کمی آب جوش به آن اضافه کنید.

قوری را ۵-۱۰ دقیقه روی بخار کتری قرار دهید تا دمنوش دم بکشد و آماده شود.

مرحله دوم: آماده سازی توت فرنگی

توت‌فرنگی‌ها را بشویید و کلاهک سبز آن‌ها را جدا سازید.

می‌توانید از هر نوع توت فرنگی که دوست دارید استفاده کنید. از توت‌فرنگی‌های تازه و رسیده استفاده کنید.

توت‌فرنگی‌های یخ زده نیز می‌توانند طعم خوبی به اسموتی بدهند، اما طعم توت فرنگی‌های تازه را ندارند.

مرحله سوم: ترکیب همه مواد اسموتی

توت فرنگی خرد شده، دمنوش بابونه، عسل، یخ و ماست را در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که صاف و یکدست شود، مخلوط کنید.

اسموتی را در لیوان‌های زیبا سرو کنید. توجه داشته باشید که باید این اسموتی را بلافاصله بعد از تهیه سرو کنید تا طعم و مزه آن بهترین باشد.

می‌توانید اسموتی را با تکه‌های توت فرنگی تازه، برگ نعناع یا گلبرگ‌های بابونه تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی توت فرنگی و انبه

نکات و فوت و فن‌های تهیه اسموتی توت فرنگی و بابونه

در ادامه به ۷ نکته طلایی برای تهیه اسموتی توت فرنگی و بابونه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

۲ رسپی اسموتی توت فرنگی و بابونه؛ کلاسیک و رژیمی
  1. برای طعم قوی‌تر بابونه، می‌توانید از ۲ قاشق غذاخوری چای بابونه به جای دمنوش بابونه استفاده کنید.
  2. اگر عسل دوست ندارید، می‌توانید آن را با شربت بار، شکر یا شیره خرما جایگزین کنید.
  3. برای اسموتی
  4. “““html
    غلیظ‌تر، می‌توانید از ماست یونانی استفاده کنید.

  5. برای داشتن اسموتی رقیق‌تر کافی است کمی آب یا شیر به اسموتی اضافه کنید تا اسموتی شما رقیق‌تر شود.
  6. اگر طعم ترش دوست دارید، می‌توانید کمی آبلیمو یا لیمو ترش به اسموتی اضافه کنید.
  7. برای اسموتی خنک‌تر، می‌توانید از یخ بیشتری استفاده کنید. 
  8. اگر اسموتی را برای بعد می‌خواهید سرو کنید، آن را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید و قبل از سرو، خوب تکان دهید.
  9. می‌توانید با خلاقیت خود، مواد مختلف را به این اسموتی اضافه کنید و طعم دلخواه خود را پیدا کنید.

مواد لازم جهت تهیه اسموتی توت فرنگی و بابونه رژیمی

برای تهیه این اسموتی رژیمی خوشمزه به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

دمنوش بابونه سرد شده ۱/۲ فنجان
توت فرنگی تازه یا منجمد ۱ فنجان
هندوانه بدون هسته و پوست ۱ فنجان
ماست کم پرب یا بدون چربی ۱/۲ فنجان
یخ ۱/۴ فنجان

مراحل تهیه اسموتی توت فرنگی و بابونه رژیمی

مراحل تهیه اسموتی توت فرنگی و بابونه رژیمی به شرح زیر است:

مرحله اول: آماده سازی دمنوش بابونه

دمنوش بابونه را آماده کنید و بگذارید خنک شود.

بیشتر بخوانید: رسپی لیموناد توت فرنگی و هندوانه

مراحل تهیه اسموتی توت فرنگی و بابونه رژیمی

مرحله دوم: ترکیب همه مواد اسموتی

توت فرنگی‌های شسته و خرد شده را به همراه هندوانه و ماست در مخلوط‌کن بریزید و هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست بیاید.

یخ را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا اسموتی خنک شود. اسموتی را بلافاصله در لیوان بریزید و از طعم آن لذت ببرید.

برای طعم قوی‌تر توت فرنگی، می‌توانید از ۱ ½ فنجان توت فرنگی استفاده کنید.

اگر هندوانه شیرین نیست، می‌توانید مقدار آن را به ½ فنجان کاهش دهید.

این اسموتی کالری و چربی کمتری نسبت به اسموتی توت فرنگی و بابونه کلاسیک دارد و برای افرادی که به دنبال یک نوشیدنی سالم و خوشمزه هستند، عالی است.

اسموتی توت فرنگی و بابونه نه تنها در روزهای گرم تابستان خوب است، بلکه به عنوان یک میان وعده سالم یا دسر سبک هم می‌تواند سرو شود. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این اسموتی خوشمزه را طبق دستور تهیه‌ای که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم برای شما شرح دادیم، درست کنید و از طعم بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا