رسپی

۲ رسپی بادمجان پفکی؛ غذایی که از خوردنش سیر نمی‌شوید

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

بادمجان پفکی یکی از خوشمزه‌ترین روش‌های طبخ بادمجان است. برای تهیه آن، ابتدا بادمجان‌ها را در مایه سوخاری مخصوص غوطه‌ور می‌کنیم و سپس در روغن داغ سرخ می‌کنیم. در این مقاله از مجله رضیم با طرز تهیه بادمجان پفکی و نکات مهم آن آشنا خواهید شد.

طرز تهیه بادمجان پفکی به صورت خرد شده

تهیه این غذا حدود ۱۰ دقیقه زمان می‌برد و سرخ کردن آن هم حدود ۱۰ دقیقه دیگر طول می‌کشد. مواد لازم این غذا برای ۴ نفر کافی است.

مواد لازم برای تهیه بادمجان پفکی

مواد لازم برای تهیه بادمجان پفکی به شرح زیر است:

بادمجان ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۴ قاشق
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

مراحل تهیه بادمجان پفکی

در این قسمت مراحل تهیه بادمجان پفکی را بررسی می‌کنیم.

مرحله اول: پوست بادمجان را جدا کنید

بادمجان‌ها را شسته و با دستمال خشک کنید. سپس پوست بادمجان‌ها را به صورت نوارهای یک سانتی‌متری جدا کنید تا ظاهری مثل گورخر پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: رسپی خیار شور سوخاری؛ ترد و خوشمزه

مرحله دوم: بادمجان‌ها را خرد کنید

بادمجان‌ها را روی تخته آشپزخانه قرار داده و به قطعات یک سانتی‌متری برش بزنید. سعی کنید همه تکه‌ها یک اندازه باشند.

مرحله سوم: مایه سوخاری را آماده کنید

برای تهیه مایه سوخاری، بیکینگ پودر را با کمی نمک، فلفل سیاه، آرد و شیر ترکیب کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند. حالا کاسه مایه سوخاری را کنار بگذارید.

بیشتر بخوانید: رسپی بامیه سوخاری

مرحله چهارم: روغن را داغ کنید

مقداری روغن در یک قابلمه عمیق بریزید و روی حرارت قرار دهید. روغن باید به قدری باشد که بادمجان‌ها در آن کاملاً شناور شوند.

مرحله پنجم: بادمجان‌ها را در مایه سوخاری غوطه‌ور کرده و سرخ کنید

زمانی که روغن داغ شد، بادمجان‌ها را در مایه سوخاری غلتانده و بلافاصله به روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند. همه بادمجان‌ها را به همین ترتیب سرخ کنید.

بیشتر بخوانید: ترفندهای تشخیص بادمجان تلخ از شیرین

رسپی بادمجان پفکی به صورت درسته

۲ رسپی بادمجان پفکی؛ غذایی که از خوردنش سیر نمی‌شوید

بیشتر بخوانید: رسپی بورک بادمجان

مرحله ششم: بادمجان را در توری قرار دهید

پس از اینکه بادمجان‌ها به خوبی سرخ و طلایی شدند، آنها را از روغن خارج کرده و روی توری فلزی بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. در این مرحله از قرار دادن تعداد زیاد بادمجان‌ها روی هم پرهیز کنید، زیرا این کار باعث می‌شود بادمجان‌ها ترد و پفکی نشوند.

مرحله

“““html

هفتم: بادمجان‌ها را سرو کنید

زمانی که همه بادمجان‌های پفکی را سرخ کردید و روغن اضافی آن‌ها را گرفتید، می‌توانید آن‌ها را در ظرف بچینید و با سس کچاپ نوش جان کنید. این بادمجان‌ها می‌توانند به عنوان میان وعده یا کنار غذا سرو شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی قارچ سوخاری به روش فست‌فودی‌ها

رسپی بادمجان پفکی به صورت درسته

آماده کردن بادمجان پفکی به این روش حدود ۱۰ دقیقه طول می‌کشد و سرخ کردن آن هم حدود ۱۵ دقیقه زمان می‌برد.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکو بادمجان کبابی با سیب‌زمینی

مواد لازم برای تهیه بادمجان پفکی

مواد لازم برای تهیه بادمجان پفکی به شرح زیر است:

بادمجان قلمی ۱۰ عدد کوچک
روغن سرخ کردنی ۱ لیوان
آرد ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آب ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
نمک ۱ قاشق مرباخوری
پودر سیر ۱ قاشق مرباخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق مرباخوری

مراحل تهیه بادمجان پفکی

در ادامه می‌توانید با روش آماده کردن بادمجان پفکی با بادمجان‌های درسته آشنا شوید.

مرحله اول: پوست بادمجان‌ها را جدا کنید

برای شروع، بادمجان‌ها را بشویید و خوب خشک کنید. سپس پوست آن‌ها را به طور کامل بکنید. بهتر است از بادمجان‌های قلمی و کوچک‌تر استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی «متبل بادمجان» با ارده (غذای لبنانی)

مراحل تهیه بادمجان پفکی؛ خوشمزه و مخصوص

مرحله دوم: تلخی بادمجان‌ها را بگیرید

در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. ۲ قاشق مرباخوری نمک به آب اضافه کنید. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، بادمجان‌ها را به آن اضافه کنید. حدود ۴ دقیقه بادمجان‌ها را در آب نمک بجوشانید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. سپس بادمجان‌ها را در آبکش بریزید.

بیشتر بخوانید: ساندویچ سوخاری که هیچ بچه بد غذایی دست رد به آن نمی‌زند

مرحله سوم: مایه سوخاری را آماده کنید

برای تهیه خمیر سوخاری، ابتدا آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و ۳ مرتبه الک کنید. سپس نمک، پودر زنجبیل، فلفل قرمز، پودر سیر و زردچوبه را به آن اضافه کنید. آب را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.

بیشتر بخوانید: رسپی لوبیا سبز سوخاری در کمتر از ۳۰ دقیقه

مرحله چهارم: روغن را داغ کنید

در یک ماهیتابه گود یا قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید…

“““html

روغن را بریزید و روی حرارت بگذارید. مقدار روغن باید به حدی باشد که بادمجان‌ها کاملا در آن غوطه‌ور شوند.

مرحله پنجم: بادمجان‌ها را به مایه سوخاری آغشته و سرخ کنید

بادمجان‌ها را یکی یکی در مایه سوخاری بخوابانید تا خمیر به طور کامل روی آن‌ها بپوشاند. سپس بادمجان‌ها را در روغن داغ بیندازید و با حرارت ملایم سرخ کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی پیتزا با لواش

نکات و فوت و فن‌های تهیه بادمجان پفکی

مرحله ششم: بادمجان‌ها را سرو کنید

اجازه دهید بادمجان‌ها به خوبی سرخ شوند. وقتی که رنگ آن‌ها طلایی شد، می‌توانید آن‌ها را از روغن بیرون بیاورید و روی توری قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

سپس آن‌ها را روی دستمال جاذب روغن بگذارید تا باقی‌مانده روغن هم جذب شود. در نهایت بادمجان‌های پفکی را در ظرف دلخواه چیده و با سس کچاپ یا سس فرانسوی سرو کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی گوجه بادمجان با گوشت چرخ کرده

نکات و فوت و فن‌های تهیه بادمجان پفکی

در ادامه چند نکته مهم برای تهیه بادمجان پفکی را با شما در میان می‌گذاریم. با ما همراه باشید.

  • برای تهیه این غذا بهتر است از بادمجان‌های نازک و قلمی استفاده کنید.
  • بادمجان‌های پر از تخم برای تهیه این غذا مناسب نیستند.
  • می‌توانید به جای آب در مایه خمیر از شیر استفاده کنید.
  • ادویه‌هایی که برای این غذا استفاده می‌شود، اختیاری است و می‌توانید آن‌ها را به دلخواه تغییر دهید.
  • این بادمجان‌ها را می‌توانید به عنوان میان‌وعده، پیش‌غذا یا دورچین غذا استفاده کنید.
  • قبل از اضافه کردن بیکینگ پودر به مایه خمیر، حتما مطمئن شوید که سالم است. اگر بیکینگ پودر کهنه باشد، بادمجان شما خوب پف نمی‌کند.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به دو روش تهیه بادمجان پفکی خانگی اشاره شد. این غذا طعم خوشمزه و بافت ترد و جذابی دارد و می‌توانید از آن به عنوان دورچین غذا در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها نیز استفاده کنید. اگر تجربه‌ای در درست کردن بادمجان پفکی دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات‌تان را با ما به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا