رسپی

۲ رسپی بستنی رژیمی طالبی خوشمزه؛ کاملا بدون شکر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

در گرمای شدید تابستان، چه چیزی می‌تواند بهتر از یک بستنی خوشمزه و خنک باشد که عطش و گرما را برطرف کند؟ اگر به دنبال گزینه‌ای سالم و رژیمی هستید، بستنی طالبی گزینه‌ی خوبی است! در این مقاله از رضیم بلاگ به شما دو روش ساده برای تهیه بستنی رژیمی طالبی معرفی می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه بستنی طالبی با ماست یونانی

برای تهیه بستنی طالبی با ماست یونانی به مواد زیر نیاز دارید:

طالبی رسیده ۱ عدد
ماست یونانی کم چرب ۲۰۰ گرم
عسل یا شیره خرما به مقدار دلخواه
وانیل نوک قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه بستنی رژیمی طالبی با ماست یونانی

  • مدت زمان آماده‌سازی ۵ تا ۱۰ دقیقه است و نیاز به ۲ تا ۳ ساعت برای استراحت بستنی در فریزر دارید.
  • این مقدار مواد برای ۳ تا ۴ نفر کافی است.
  • این بستنی را به راحتی می‌توانید تهیه کنید و کار سختی نیست.

مرحله اول: آماده‌سازی طالبی

طالبی را بشویید، پوست بگیرید و هسته‌های آن را جدا کنید. سپس آن را به تکه‌های کوچک برش زده و فریز کنید.

مرحله دوم: ترکیب مواد بستنی

وقتی تکه‌های طالبی به خوبی یخ زدند، آن‌ها را به همراه ماست یونانی، عسل یا شیره خرما و وانیل در مخلوط‌کن بریزید و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود.

بیشتر بخوانید: رسپی بستنی اسکوپی شکلاتی خانگی

مرحله سوم: استراحت دادن به بستنی در فریزر

مخلوط را در ظرف مناسب بریزید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا کمی سفت شود.

به همین سادگی و با این سه مرحله، بستنی طالبی شما آماده است!

می‌توانید آن را به سرعت سرو کنید یا اگر می‌خواهید کمی سفت‌تر باشد، بیشتر در فریزر نگه‌دارید.

بیشتر بخوانید: رسپی بستنی هندوانه

مواد لازم برای تهیه بستنی طالبی با شیر بادام

برای تهیه بستنی طالبی با شیر بادام به مواد زیر نیاز دارید:

طالبی رسیده ۱ عدد
شیر بادام بدون شکر ۲۰۰ گرم
عصاره وانیل نوک قاشق چای‌خوری
یخ به مقدار دلخواه

“““html

مراحل تهیه بستنی رژیمی طالبی با شیر بادام

  • مدت زمان تهیه مواد ۵ تا ۱۰ دقیقه و زمان لازم برای سفت شدن بستنی ۲ تا ۳ ساعت است.
  • مقدار مواد در این دستور برای ۳ تا ۴ نفر مناسب است.
  • تهیه این بستنی خیلی راحت و آسان است.

بیشتر بخوانید: ۲ رسپی بستنی سنتی در خانه (با ثلج و بدون ثلج)

مرحله اول: آماده‌سازی طالبی

طالبی را خوب بشویید و پوست آن را جدا کنید. هسته‌هایش را بیرون آورید و آن را به تکه‌های کوچک برش بزنید.

مرحله دوم: ترکیب همه مواد بستنی

تکه‌های طالبی، شیر بادام، عصاره وانیل و یخ را در مخلوط‌کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست و صاف شود.

۲ رسپی بستنی رژیمی طالبی خوشمزه؛ کاملا بدون شکر

عصاره وانیل به بستنی شما طعم خوشایندی می‌دهد.

بیشتر بخوانید: رسپی بستنی یخی میوه‌ای خانگی

مرحله سوم: استراحت دادن بستنی

مخلوط به‌دست‌آمده را در ظرف موردنظر بریزید و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در فریزر بگذارید تا خوب سفت شود.

بعد از این زمان، می‌توانید بستنی را در قالب‌های مناسب سرو کنید یا به‌صورت اسکوپ شده در لیوان بگذارید.

مراحل تهیه بستنی رژیمی طالبی با شیر بادام

بیشتر بخوانید: رسپی بستنی آلاسکا با شیر

نکات و فوت و فن‌های تهیه بستنی رژیمی طالبی

در تهیه بستنی رژیمی طالبی، به ۹ نکته زیر توجه کنید!

  1. برای طعم بهتر، از طالبی‌های رسیده استفاده کنید.
  2. اگر شیر بادام شما شیرین نیست، می‌توانید مقداری عسل یا شیره خرما به آن اضافه کنید.
  3. برای تزیین بستنی، می‌توانید از برش‌های طالبی تازه، برگ نعنا یا خلال پسته استفاده کنید.
  4. این رسپی را می‌توانید با میوه‌های دیگر مثل هندوانه یا توت‌فرنگی هم امتحان کنید.
  5. اضافه کردن کمی دارچین به بستنی، طعم خاصی به آن می‌دهد. اگر طعم‌های تند را دوست دارید، کمی زنجبیل رنده شده هم می‌توانید استفاده کنید.
  6. چند قطره گلاب نیز می‌تواند عطر خوبی به بستنی ‌ببخشد.
  7. می‌توانید از خرما، کشمش یا انجیر خشک ریز شده در بستنی استفاده کنید.
  8. برای اضافه کردن مزه و ارزش غذایی، گردو، پسته یا بادام ریز شده به بستنی بیفزایید.
  9. اگر از مخلوط‌کن استفاده می‌کنید، حتماً تکه‌های طالبی را در حالت یخ‌زده بگذارید تا بستنی شما بهتر سفت شود.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، رسپی بستنی رژیمی طالبی را برای شما توضیح دادیم. با کمی خلاقیت، می‌توانید طعم این بستنی را به سلیقه خود تغییر دهید و از این دسر سالم و خوشمزه لذت ببرید. نوش جان!

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا