رسپی

۲ رسپی بستنی سنتی در خانه (با ثلعب و بدون ثلعب)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

بستنی سنتی یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین نوع‌های بستنی است که معمولاً با زعفران و خامه درست می‌شود و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. در این مقاله از بخش آشپزی در رضیم بلاگ می‌توانید با رسپی بستنی سنتی در خانه آشنا شوید.

رسپی بستنی سنتی با شیر و ثعلب

تهیه این بستنی حدود ۳۰ دقیقه زمان می‌برد و موادی که در این دستور استفاده شده برای ۲ نفر مناسب است.

مواد لازم برای تهیه بستنی سنتی خانگی

شیر پرچرب  ۱ لیتر
زعفران  به مقدار لازم
شکر ۵۰۰ گرم
گلاب ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
ثعلب  ۱ قاشق غذاخوری
خلال پسته ۵۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم

مراحل رسپی بستنی سنتی در خانه

در ادامه، مراحل تهیه بستنی سنتی را بررسی می‌کنیم.

مرحله اول: خامه را در فریزر بگذارید

برای شروع، خامه صبحانه را در یک سینی بریزید و با پشت قاشق خوب پخش کنید. بهتر است قطر خامه کمتر از ۲ میلی‌متر باشد. سپس سینی را در فریزر قرار دهید تا به‌طور کامل یخ بزند.

مرحله دوم: شیر، گلاب و زعفران را مخلوط کنید

شیر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس زعفران دم‌کرده و گلاب را به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی چیزکیک ژاپنی بدون خامه؛ لطیف و پنبه‌ای

مرحله سوم: شکر و ثعلب را به شیر اضافه کنید

در این مرحله، شکر و ثعلب را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و به‌تدریج به قابلمه اضافه کنید. سپس مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند و شیر غلیظ شود.

مرحله چهارم: قابلمه را روی یخ قرار دهید

زمانی که شیر غلیظ شد، شعله گاز را خاموش کنید. قابلمه را روی یخ بگذارید تا خنک شود. می‌توانید در یک قابلمه بزرگ‌تر مقداری یخ خرد شده بریزید و سپس قابلمه بستنی را روی آن قرار دهید. مواد را به آرامی هم بزنید تا بستنی بافت کشداری پیدا کند.

بیشتر بخوانید: رسپی بستنی سرخ شده؛ با فوت و فن‌های کلیدی

مرحله پنجم: بستنی را در فریزر قرار دهید

بعد از اینکه مایه بستنی کاملاً خنک شد، آن را در یک ظرف مناسب ریخته و در فریزر بگذارید. هر نیم ساعت یک بار، ظرف را از فریزر خارج کرده و آن را هم بزنید تا بستنی بافتی غلیظ و کشدار پیدا کند.

مرحله ششم: بستنی را سرو کنید

بعد از چند ساعت که بستنی آماده شد، خامه یخ‌زده را خرد کنید و با خلال پسته به بستنی اضافه کنید. سپس آن را در ظروف کوچک ریخته و سرو کنید.

“`html
رسپی بستنی سنتی بدون ثعلب

آماده کردن این بستنی حدود نیم ساعت طول می‌کشد.

رسپی بستنی سنتی بدون ثعلب

مواد لازم برای تهیه بستنی سنتی بدون ثعلب

آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
شیر پرچرب ۲/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
گلاب ۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای‌خوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
خامه صبحانه ۳۰۰ گرم
خلال پسته به مقدار لازم

مراحل رسپی بستنی سنتی در خانه بدون ثعلب

در ادامه این بخش می‌توانید با مراحل درست کردن بستنی سنتی بدون ثعلب آشنا شوید.

مرحله اول: خامه را در فریزر قرار دهید.

برای تهیه بستنی سنتی بدون ثعلب ابتدا باید ۱۰۰ گرم خامه را روی یک سینی یا ظرف مناسب پهن کنید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

۲ رسپی بستنی سنتی در خانه (با ثلعب و بدون ثلعب)

مرحله دوم: مواد بستنی را ترکیب کنید

شیر را با گلاب و زعفران و مقداری پودر هل ترکیب کنید و کنار بگذارید. یک عدد زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده و با همزن دستی هم بزنید. زمانی که شکر و زرده تخم مرغ خوب مخلوط شدند، کمی از ترکیب شیر و گلاب را به آن اضافه کنید و دوباره مواد را برای ۵ دقیقه هم بزنید تا کف کند.

سپس تمام ترکیب شیر و گلاب را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی بستنی تیرامیسو با بیسکویت

مرحله سوم: آرد را به مایه بستنی اضافه کنید

آرد را دو بار الک کنید و سپس آن را به مایه بستنی اضافه کنید. دوباره مواد را خوب ترکیب کنید و سپس در قابلمه بریزید.

مرحله چهارم: مایه بستنی را روی حرارت قرار دهید

در این مرحله باید قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد را به آرامی هم بزنید تا غلیظ شود.

“““html

را روی حرارت ملایم قرار دهید. به صورت مرتب مواد را هم بزنید تا مایه بستنی شما به غلظت فرنی برسد. سپس شعله گاز را خاموش کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی بستنی آلبالویی

مرحله پنجم: بستنی را آماده و سرو کنید

اجازه دهید مایه بستنی کامل خنک شود، سپس ۲۰۰ گرم خامه را با چند قاشق از مواد بستنی ترکیب کنید و بعد آن را به مواد اضافه کنید. در آخرین مرحله باید کمی وانیل به مواد بزنید و بعد آن را در ظرف مناسب بریزید و روی مواد مقداری خلال پسته بریزید و ظرف را در فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود.

زمانی که بستنی آماده شد، آن را با اسکوپ در ظروف مناسب بریزید و بعد خامه یخ زده را به آن اضافه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

رسپی بستنی سنتی

نکات و فوت و فن‌های رسپی بستنی سنتی در خانه

  • برای تهیه بستنی سنتی می‌توانید مقدار خامه را با توجه به سلیقه خودتان کم یا زیاد کنید.
  • برای درست کردن این بستنی باید از ثعلب باکیفیت و مرغوب استفاده کنید. در غیر این صورت بستنی کش دار نمی‌شود.
  • اگر در خانه به دستگاه بستنی ساز دسترسی دارید، می‌توانید مواد بستنی را داخل دستگاه بریزید و آن را در فریزر قرار دهید تا آماده شود. آماده شدن بستنی در این دستگاه حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه طول می‌کشد.
  • مقدار زعفرانی که برای تهیه این بستنی استفاده می‌کنید، سلیقه‌ای است. اما کم بودن مقدار زعفران موجب کم رنگ شدن بستنی شما می‌شود.
    در رسپی بستنی زعفرانی با ثعلب حتما از شیر و خامه پرچرب استفاده کنید.
  • برای خوشمزه‌تر شدن بستنی سنتی خانگی می‌توانید از مقداری گلاب و اسانس هل نیز استفاده کنید.
  • اضافه کردن شکر به مقدار زیاد به بستنی خانگی، موجب می‌شود تا بستنی شما به خوبی نبندد و نرم شود.

در این مقاله از بخش آشپزی به ۲ روش درست کردن بستنی سنتی خانگی با ثعلب و بدون ثعلب اشاره شد. شما می‌توانید در روزهای گرم تابستان این بستنی خوشمزه را آماده کنید و از طعم آن لذت ببرید. اگر تجربه درست کردن بستنی سنتی خانگی را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا