۲ رسپی بلال پنیری خوشمزه به روش مخصوص

“`html
بلال پنیری یکی از خوشمزهترین غذاهای بینالمللی است که میتوانید به عنوان شام تهیه کنید. در این مقاله از بخش آشپزی در رضیم بلاگ میتوانید با روش تهیه بلال پنیری برای شام آشنا شوید.
تهیه بلال پنیری بدون سس مایونز
آمادهسازی بلال پنیری حدود ۱ ساعت طول میکشد و مواد لازم برای ۴ نفر مناسب است.
مواد لازم برای تهیه بلال پنیری
بلال | ۴ عدد |
شیر | ۳ لیوان فرانسوی دستهدار |
آب | ۱ لیوان فرانسوی دستهدار |
نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن | به مقدار لازم |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
پنیر ورقهای | به مقدار لازم |
مراحل تهیه بلال پنیری برای شام
در ادامه با مراحل تهیه بلال پنیری آشنا میشوید.
مرحله اول: بلالها را بپزید
ابتدا پوست بلالها را جدا کرده و آنها را به دو نیم کنید. سپس بلالها را داخل یک قابلمه مناسب بگذارید. حالا ۲ لیوان شیر و یک لیوان آب را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم بپزید تا بلالها حدود ۳۰ دقیقه بپزند.
مرحله دوم: شیر و کره و ادویهها را ترکیب کنید
یک تابه را روی حرارت قرار دهید و سپس کره را به آن اضافه کنید. بگذارید کره ذوب شود، سپس یک لیوان شیر باقیمانده را اضافه کنید. کمی نمک، فلفل سیاه و آویشن به آن بیفزایید و بگذارید سس پنیری شما به آرامی بجوشد.
بیشتر بخوانید: این روش تهیه ذرت پخته را امتحان کنید!
مرحله سوم: سس پنیری را آماده کنید
در این مرحله، پنیر پیتزا و پنیر ورقهای را به مخلوط شیر و کره اضافه کرده و خوب هم بزنید تا پنیرها کاملاً ذوب شده و سس قوام بگیرد.
مرحله چهارم: بلال پنیری را سرو کنید
زمانی که سس آماده شد، بلالهای پخته را در ظرف سرو بگذارید و سس پنیری را روی آنها بریزید. چند دقیقه منتظر بمانید تا سس به خوبی به بلالها نفوذ کند. در انتها کمی آویشن روی بلالها بپاشید و از طعم دلپذیر بلال پنیری در کنار خانوادهتان لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: ایدههای تزیین سالاد ماکارونی
بیشتر بخوانید: طرز پخت ران مرغ و برنج در شیشه
تهیه بلال پنیری با سس مایونز
تهیه این بلال پنیری با سس مایونز حدود ۱ ساعت و نیم زمان میبرد و مواد اولیه برای ۴ نفر مناسب است.
مواد لازم برای تهیه بلال پنیری با سس مایونز
بلال شیری | ۴ عدد | |||||||||||
شیر |
“““html
مراحل تهیه بلال پنیریدر این بخش، روش تهیه بلال پنیری با سس مایونز را یاد میگیرید. مرحله اول: بلالها را بپزیدبرای شروع، یک قابلمه را تا نیمه با آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب بجوشد. سپس پوست بلالها را جدا کنید. کره و کمی شیر را به آب اضافه کنید تا کره آب شود. بعد بلالها را در آب جوش بریزید و به مدت نیم ساعت تا ۵۰ دقیقه بپزید. مرحله دوم: سیر را در فر بپزیددر این مرحله، فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. سیرها را بدون پوست در فویل بپیچید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا نرم شوند.
مرحله سوم: سس مخصوص را آماده کنیدبعد از پخته شدن سیرها، پوست آنها را جدا کنید. سیرها را در یک کاسه بریزید و له کنید. سپس سس مایونز و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. مرحله چهارم: بلال پنیری را آماده کنیدپنیرها را در یک بشقاب جداگانه بریزید. حالا بلالهای داغ را از آب خارج کنید، ابتدا در سس مایونز بغلتانید و سپس در ظرف پنیر بیندازید. گرمای بلالها باعث ذوب شدن پنیرها میشود. حالا میتوانید این غذای خوشمزه را سرو کنید.
نکات و فوت و فنهای تهیه بلال پنیری
در این مقاله ۲ روش تهیه بلال پنیری برای شام توضیح داده شده است. اگر تجربهای دارید، خوشحال میشویم نظرات و تجربیات شما را با ما و دیگران به اشتراک بگذارید. |