رسپی

۲ رسپی ته چین گوجه و بادمجان؛ با و بدون گوشت

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ته چین گوجه و بادمجان، یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد و همه را به وجد می‌آورد. این غذا را می‌توان هم با گوشت و هم بدون گوشت درست کرد. برای یادگیری طرز تهیه ته چین گوجه و بادمجان به دو روش مختلف، با ما در رضیم بلاگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ته چین گوجه و بادمجان بدون گوشت

برای تهیه ته چین گوجه و بادمجان بدون گوشت به مواد زیر نیاز دارید:

بادمجان ۳ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
برنج ۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
ماست ۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
آب به مقدار لازم

مراحل تهیه ته چین گوجه و بادمجان بدون گوشت

برای تهیه ته چین بادمجان و گوجه بدون استفاده از گوشت، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: خیساندن برنج

در قدم اول، برنج را بشویید و در ظرفی با مقداری نمک و آب خیسانده و بگذارید تا خیس بخورد. مقدار آب باید به حدی باشد که روی برنج را بپوشاند.

مرحله دوم: آماده کردن بادمجان‌ها

بادمجان‌ها را پوست کرده و به صورت حلقه‌ای برش دهید. سپس آن‌ها را در آب و نمک به مدت ۳۰ دقیقه بخیسانید تا تلخی‌شان گرفته شود. بعد از اینکه بادمجان‌ها را از آب خارج کردید، با دستمال تمیز خشک کرده و در روغن سرخ کنید.

مرحله سوم: آماده کردن گوجه فرنگی

پیاز را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. در یک تابه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید. پیازها را مرتب هم بزنید تا نرم و شفاف شوند.

گوجه فرنگی‌ها را رنده کرده و به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به پیاز تفت‌داده شده اضافه کنید و…

“““html

به مدت چند دقیقه تفت دهید تا مایه غلیظ شود و آب اضافی آن تبخیر شود.

مرحله چهارم: پختن برنج

بعد از خیس خوردن برنج، آن را آبکش کنید. برای این کار، برنج را در قابلمه‌ای حاوی آب جوش بریزید و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید تا زمانی که مغز برنج کمی بپزد. سپس آب برنج را با آبکش جدا کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی ته چین اسفناج خوشمزه

مرحله پنجم: مخلوط کردن برنج و ماست

در یک کاسه بزرگ ماست، تخم‌مرغ و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. برنج آبکش شده را به مخلوط ماست اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا تمام دانه‌های برنج به طور یکنواخت به مخلوط آغشته شوند.

مرحله ششم: ریختن مواد ته چین داخل تابه

در تابه‌ای مناسب، مقداری کره ذوب کنید. نصف مخلوط ماست و برنج را به طور یکنواخت در کف تابه پخش کنید. سطح برنج را با قاشق صاف کنید تا ضخامت آن یکسان باشد.

۲ رسپی ته چین گوجه و بادمجان؛ با و بدون گوشت

مخلوط گوجه و بادمجان را که از قبل آماده کرده‌اید، روی لایه برنج بریزید و به طور مساوی در تمام سطح آن پخش کنید. باقی‌مانده مخلوط ماست و برنج را روی لایه گوجه و بادمجان بریزید و سطح آن را صاف کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی ته‌ چین فسنجان

نکات و فوت و فن‌های تهیه ته چین گوشت و بادمجان

مرحله هفتم: پختن ته چین بادمجان و گوجه

درب تابه را ببندید و حرارت را به کمترین حد ممکن کاهش دهید. به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت یا تا زمانی که ته چین به طور کامل پخته و طلایی رنگ شود، اجازه دهید تا ته چین دم بکشید. در نهایت می‌توانید ته چین را از تابه خارج کنید و در ظرفی مناسب سرو کنید. نوش جان!

مواد لازم جهت تهیه ته چین گوجه و بادمجان با گوشت

برای تهیه ته چین گوجه و بادمجان با گوشت به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

گوشت مرغ یا گوسفند (به دلخواه) ۱۰۰ گرم
بادمجان متوسط ۱۰ عدد
گوجه ۱ عدد
برنج ۱ پیمانه
تخم‌مرغ ۱ عدد
ماست ۴ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

“““html

مراحل تهیه ته چین گوجه و بادمجان با گوشت

برای تهیه ته چین بادمجان و گوجه با گوشت، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: پختن گوشت یا مرغ

مرغ یا گوشت را به همراه پیاز، مقداری آب، نمک و زردچوبه داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد. بعد از پختن، گوشت را ریش ریش کنید.

مرحله دوم: پختن برنج

برنج را بشویید و به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در آب و نمک بخیسانید. سپس آن را آبکش کنید و نیم‌پز کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی ته چین گوجه پلو

مرحله سوم: آماده‌سازی مخلوط ماست و برنج

در یک کاسه تخم مرغ، ماست، زعفران دم‌کرده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس برنج آبکش شده را به این مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تمام دانه‌های برنج به مواد ماست آغشته شوند.

مراحل تهیه ته چین گوجه و بادمجان با گوشت

مرحله چهارم: آماده‌ کردن بادمجان و گوجه

بادمجان‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و به همراه مقداری نمک در آب قرار دهید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. سپس بادمجان‌ها را آبکش کرده و سرخ کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را هم به صورت حلقه‌ای برش بزنید و سرخ کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی ته چین شوید باقالی با مرغ

مرحله پنجم: چیدن لایه‌های ته چین

در یک قابلمه یا قالب مناسب، مقداری روغن بریزید. سپس ۲ تا ۳ سانتی‌متر از مخلوط ماست و برنج را کف ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید. روی برنج، گوشت ریش‌ ریش شده را بچینید و سپس مقدار دیگری از مخلوط ماست و برنج را روی گوشت بریزید.

بعد یک لایه گوجه‌فرنگی‌های سرخ شده و سپس بادمجان‌های سرخ شده روی آن بگذارید. در نهایت، باقی‌مانده مخلوط ماست و برنج را روی بادمجان‌ها بریزید.

مرحله ششم: پختن ته چین بادمجان و گوجه

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. روی ظرف ته چین را با فویل بپوشانید و آن را به مدت ۱ ساعت در فر قرار دهید تا کاملا پخته و دم بکشد.

بعد از پخت، ته چین را از فر خارج کرده و فویل را جدا کنید. می‌توانید آن را به دلخواه تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان!

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، رسپی ته چین گوجه و بادمجان را به دو روش معرفی کردیم. اگر به دنبال غذایی خوشمزه و متفاوت هستید که بتوانید در کنار خانواده و دوستان از آن لذت ببرید، حتما این ته چین را امتحان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا