رسپی

۲ رسپی خوراک بامیه با کشک؛ ساده و خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خوراک بامیه با کشک که به نام کشک بامیه هم مشهور است، یک غذای ساده و خوشمزه است. این غذا با ترکیب کشک و بامیه تهیه می‌شود و برای افطار یا دورهمی‌های خانوادگی بسیار مناسب است. طعم این خوراک به خاطر ادویه‌ها و چاشنی‌هایی که به آن اضافه می‌شود، بسیار لذیذ است.

در این مقاله از رضیم بلاگ می‌توانید با ۲ روش متفاوت برای تهیه خوراک بامیه با کشک آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه کشک بامیه

برای آماده‌سازی این غذا، حدود ۱۵ دقیقه زمان لازم دارید و پخت آن هم حدود ۳۰ دقیقه طول می‌کشد.

زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز تازه به مقدار لازم
روغن ۴ قاشق غذاخوری
برگ بو ۲ عدد
آب ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پیاز ۲ عدد
کشک پاستوریزه ۱۵۰ گرم
سیر له شده ۲ قاشق غذاخوری
هل ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
فلفل قرمز، جوز هندی، زیره، کاری، تخم گشنیز و گراماسالا به مقدار لازم
بامیه ۲۵۰ گرم

مراحل تهیه خوراک بامیه با کشک

در این بخش، مراحل تهیه خوراک بامیه با کشک را بررسی خواهیم کرد.

مرحله اول: آماده‌سازی بامیه‌ها

برای شروع، بامیه‌ها را خوب بشویید و سپس انتهای آن‌ها را کمی برش دهید. بامیه‌ها را با آب بشویید و در آبکش بذارید تا آب اضافی‌شان خارج شود.

بیشتر بخوانید: رسپی بامیه پلو با مرغ

مرحله دوم: سرخ کردن بامیه‌ها

مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و روی حرارت بگذارید. بامیه‌ها را به آن اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید تا روی آن‌ها طلایی و خوش‌رنگ شود. این کار به حفظ شکل بامیه‌ها در حین پخت کمک می‌کند.

مرحله سوم: تفت دادن پیاز و ادویه‌ها

پس از سرخ کردن بامیه‌ها، آن‌ها را خارج کرده و در ظرف مناسبی بریزید. حالا پودر زیره، هل و برگ بو را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا عطر آن‌ها آزاد شود.

پیاز را بشویید، پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید. سپس پیاز را به ماهیتابه اضافه کنید. سیر و زنجبیل را رنده کرده و به مخلوط اضافه کنید و همه‌ی مواد را چند دقیقه تفت دهید.

مرحله چهارم: اضافه کردن کشک و آب

در این مرحله، شعله گاز را کم کنید و سپس کشک و آب را به ماهیتابه اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید و منتظر بمانید تا سس به قوام مناسب برسد.

“““html

ملایم بجوشد و غلیظ شود.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش بامیه و بادمجان

مرحله پنجم: بامیه‌ها را اضافه کنید

وقتی که سس به غلظت خوبی رسید، می‌توانید بامیه‌های سرخ شده را همراه با کمی نمک به مواد دیگر اضافه کنید. بعد از آن، کمی زیره و گراماسالا به غذا اضافه کنید و حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا غذا بجوشد و جا بیفتد.

۲ رسپی خوراک بامیه با کشک؛ ساده و خوشمزه

مرحله ششم: غذا را سرو کنید

بعد از اینکه خوراک به خوبی پخته شد، می‌توانید گشنیز تازه را بشویید و ریز خرد کنید و روی آن بریزید. سپس شعله گاز را خاموش کنید و این غذا را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و از طعم بی‌نظیرش لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: رسپی کشک بادمجان

کشک بامیه با برنج

مواد لازم برای تهیه کشک بامیه با برنج

آماده کردن مواد اولیه این غذا حدود ۳۰ دقیقه طول می‌کشد و برای پخت آن باید حدود ۶۰ دقیقه زمان صرف کنید. مواد اولیه این غذا برای ۴ نفر مناسب است.

بامیه ۱ کیلوگرم
برنج نیم دانه ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
گردوی خرد شده ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
کشک ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
ماست پر چرب ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
پیاز ۲ عدد
نعنا خشک و تره کوهی به مقدار لازم
پودر سیر، پودر پیاز و پودر موسیر به مقدار لازم

مراحل تهیه خوراک بامیه با کشک و برنج

در ادامه این بخش می‌توانید با مراحل درست کردن خوراک کشک بامیه با برنج آشنا شوید.

مرحله اول: بامیه‌ها را در روغن تفت دهید

برای شروع باید بامیه‌ها را بشویید و سپس سر و ته آنها را جدا کنید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. سپس بامیه‌ها را برای چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند و رنگشان تغییر کند.

“““html

دقیقه در روغن سرخ کنید تا کمی بپزند.

مرحله دوم: بامیه‌ها را له کنید

بعد از اینکه بامیه‌ها پختند، باید آن‌ها را در یک ظرف بریزید و با گوشت کوب دستی کاملا له کنید و برای تهیه غذا کنار بگذارید.

بیشتر بخوانید: رسپی کاری بامیه هندی بدون گوشت

مراحل تهیه خوراک بامیه با کشک و برنج

مرحله سوم: برنج را بپزید

برنج نیم دانه را بشویید و برای یک ساعت در آب قرار دهید. سپس آن را با کمی آب روی حرارت بگذارید و بگذارید برنج خوب بپزد و نرم شود.

مرحله چهارم: پیاز را همراه با ادویه‌ها سرخ کنید

پیاز را به صورت ریز خرد کنید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیازها را برای چند دقیقه در روغن سرخ کنید و سپس نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و پودر موسیر را اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر تفت دهید تا بوی ادویه‌ها بلند شود.

بیشتر بخوانید: رسپی کشک بادمجان؛ رژیمی و مجلسی

مرحله پنجم: بامیه، برنج و گردو را اضافه کنید

حالا باید بامیه‌های له شده را همراه با برنج پخته و گردوی خرد شده در ماهیتابه بریزید. مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

مرحله ششم: خوراک را آماده کنید

در آخرین مرحله باید کشک را به غذا اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید. بگذارید غذا روی حرارت ملایم کمی بجوشد و غلیظ شود. در نهایت، در چند دقیقه آخر پخت، می‌توانید ماست را هم اضافه کنید.

بعد از اینکه غذا آماده شد، شعله گاز را خاموش کنید و آن را در ظرف مورد نظر بریزید. برای تزیین می‌توانید نعنا خشک و تره کوهی را در روغن سرخ کنید و روی غذا بریزید. غذای خوشمزه شما آماده است و می‌توانید آن را با نان تازه میل کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه خوراک بامیه با کشک

نکات و فوت و فن‌های تهیه خوراک بامیه با کشک

در ادامه به چند نکته مفید برای تهیه خوراک بامیه با کشک اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • در بعضی از رسپی‌ها برای تهیه این غذا از گوشت چرخ کرده یا مرغ خرد شده استفاده می‌شود.
  • برای خوشمزه‌تر شدن این غذا و جلوگیری از لزج شدن بافت آن بهتر است از بامیه‌های ریز استفاده کنید.
  • می‌توانید برای خوشمزه‌تر شدن این خوراک به جای آب از آب مرغ یا آب گوشت استفاده کنید.
  • برای تزیین غذا می‌توانید از نعنا داغ استفاده کنید.
  • باید دقت کنید که بامیه‌ها را بیش از حد نپزید، زیرا این کار می‌تواند موجب لزج شدن غذا شود.
  • در رسپی کشک بامیه از فلفل و ادویه‌ها به مقدار زیاد استفاده می‌شود. اگر تند بودن غذا را دوست ندارید، می‌توانید از فلفل قرمز کمتر استفاده کنید.
  • برای خوشمزه‌تر شدن این غذا، حتما از زنجبیل تازه استفاده کنید.
  • به جای روغن برای تفت دادن مواد می‌توانید از کره هم استفاده کنید.
  • قبل از اضافه کردن ادویه، حتما آن‌ها را برای چند دقیقه تفت دهید تا بوی خوشی آزاد شود.
  • در بعضی رسپی‌ها برای خوشرنگ شدن این خوراک از رب گوجه استفاده می‌کنند.

در این مقاله به دو رسپی خوراک بامیه با کشک اشاره شد. این غذا طعم بسیار لذیذ و متفاوتی دارد، پس اگر از امتحان کردن طعم‌های جدید لذت می‌برید، بهتر است در اولین فرصت این غذا را تهیه کنید و با خانواده از طعم آن لذت ببرید.

اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا