رسپی

۲ رسپی دمنوش برگ کرفس + بهترین زمان مصرف

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دمنوش کرفس یکی از بهترین دمنوش‌های گیاهی برای کاهش وزن و سوزاندن چربی است. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله رضیم می‌توانید با دو روش تهیه دمنوش برگ کرفس با چای سبز و دارچین و همچنین زمان مناسب برای مصرف این دمنوش کارآمد آشنا شوید.

نگاهی سریع به روش تهیه

برای تهیه دمنوش برگ کرفس و چای سبز، مقداری برگ کرفس و چای سبز را در قوری بریزید. سپس چهار لیوان آب داغ به آن اضافه کنید. اجازه دهید دمنوش برای 7 تا 10 دقیقه دم بکشد و بعد میل کنید.

اگر می‌خواهید دمنوشی با طعم دارچین تهیه کنید، می‌توانید یک تکه چوب دارچین به آن اضافه کنید. برای جزئیات بیشتر در مورد تهیه دمنوش برگ کرفس به دو روش، می‌توانید ادامه مقاله را بخوانید.

دمنوش برگ کرفس و چای سبز ساده

  • مدت زمان آماده‌سازی: 10 دقیقه
  • درجه سختی: آسان
  • مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم دمنوش برگ کرفس و چای سبز

برگ کرفس خشک 1 قاشق چای‌خوری
چای سبز 1 قاشق غذاخوری
آب جوش 4 لیوان فرانسوی دسته‌دار

مراحل تهیه دمنوش برگ کرفس

در اینجا مراحل تهیه دمنوش برگ کرفس توضیح داده شده است.

مرحله اول: مواد دمنوش را در قوری بریزید

برای شروع، یک قاشق برگ کرفس خشک و یک قاشق چای سبز را در قوری یا فرنچ پرس بریزید. سپس آب جوش را به آن اضافه کنید و درب قوری را بگذارید.

بیشتر بخوانید: چگونه برگ کرفس را خشک کنیم؟

مرحله دوم: دمنوش را سرو کنید

حدود 5 تا 7 دقیقه صبر کنید تا دمنوش دم بکشد و آماده شود. اگر از فرنچ پرس استفاده می‌کنید، اهرم آن را به سمت داخل فشار دهید و اگر دمنوش را در قوری درست می‌کنید، آن را از صافی بگذرانید و در فنجان بریزید. اکنون می‌توانید این دمنوش را نوش جان کنید و از طعم خوشمزه و خواص خوب آن بهره‌مند شوید.

دمنوش برگ کرفس و چای سبز با دارچین

  • مدت زمان آماده‌سازی: 10 دقیقه
  • درجه سختی: آسان
  • مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم دمنوش برگ کرفس و دارچین

“““html

رگ کرفس خشک شده  ۱ قاشق چای‌خوری
چای سبز  ۱ قاشق چای‌خوری
آب جوش  ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
چوب دارچین  ۱ تکه

رسپی دمنوش برگ کرفس و دارچین

برای تهیه این دمنوش، ابتدا برگ کرفس خشک شده، چای سبز و چوب دارچین را داخل قوری بریزید. سپس قوری را با آب جوش پر کنید. درب قوری را بگذارید و اندکی منتظر بمانید تا دمنوش آماده شود. بعد از آن می‌توانید دمنوش را صاف کرده و در فنجان بریزید و نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش عناب

بهترین زمان مصرف دمنوش برگ کرفس

بهترین زمان برای مصرف دمنوش برگ کرفس بستگی به نیاز شما دارد. در اینجا نکاتی درباره مصرف این دمنوش آورده شده است:

  • اگر می‌خواهید قند خونتان را تنظیم کنید یا اشتها را کاهش دهید، می‌توانید این دمنوش را پیش از غذا بنوشید.
  • این دمنوش به بهبود گرفتگی صدا موثر است. بنابراین، هر زمانی که گرفتگی صدا دارید، می‌توانید از آن استفاده کنید.
  • برای لاغری، بهتر است دمنوش را صبح ناشتا بنوشید. این کار به افزایش سوزاندن چربی کمک می‌کند.
  • شما می‌توانید این دمنوش را در هر زمانی از روز مصرف کنید تا احساس گرسنگی کمتری داشته باشید.
  • نوشیدن این دمنوش در صبحانه به افزایش انرژی و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.
  • اگر دمنوش برگ کرفس را پیش از خواب بنوشید، خوابی راحت‌تر خواهید داشت.
  • این دمنوش می‌تواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند، بنابراین هر زمان که احساس اضطراب کردید، از آن استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش تخم کرفس

نکات و فوت‌‌وفن‌های رسپی دمنوش برگ کرفس

  • برای طعم بهتر، می‌توانید کمی زیره سبز به دمنوش اضافه کنید. حدود ۱ قاشق چای‌خوری کافی است.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید دمنوش را با مقداری عسل و آب لیمو ترش تازه ترکیب کنید.
  • افرادی که به اسهال یا صرع مبتلا هستند، بهتر است از این دمنوش پرهیز کنند.
  • این دمنوش برای خانم‌های باردار مناسب نیست.
  • کسانی که به کرفس حساسیت دارند، باید از مصرف دمنوش آن نیز بپرهیزند.
  • برای تهیه دمنوش از چای سبز و برگ کرفس، بهتر است صبر کنید آب جوش از دمای خیلی داغ بیفتد و سپس به قوری اضافه کنید.
  • اضافه کردن زعفران به دمنوش، طعمی عالی خواهد داد.
  • اگر به برگ کرفس خشک دسترسی ندارید، می‌توانید از برگ کرفس تازه و خرد شده استفاده کنید. در این صورت، باید از ۲ قاشق برگ کرفس تازه به جای ۱ قاشق استفاده کنید.

 

این مقاله به بهترین روش‌های تهیه دمنوش برگ کرفس اشاره داشت. اگر تجربه‌ای در تهیه این دمنوش دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.

۲ رسپی دمنوش برگ کرفس + بهترین زمان مصرف

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا