رسپی

۲ رسپی دیپ فلفل دلمه‌ای با گردو و رب انار؛ خاص و لذیذ

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

یکی از پیش‌غذاهایی که این روزها خیلی محبوب شده و ویدئوهای درست کردنش در شبکه‌های اجتماعی طرفدار زیادی داره، انواع دیپ‌ها هستن. دیپ نوعی پیش‌غذا است که غلیظ‌تر از سس معمولی است و معمولاً برای تهیه آن از پنیر، روغن زیتون، سیر و بسته به نوع دیپ، بعضی سبزیجات استفاده میشه.

در این قسمت از رضیم بلاگ به شما دو روش متفاوت دیپ فلفل دلمه‌ای آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه فلفل دلمه‌ای با گردو و رب انار

مواد لازم برای تهیه فلفل دلمه‌ای با گردو و رب انار به این شکل هست:

فلفل دلمه قرمز ۶ عدد
سیر ۳ حبه
رب فلفل یا سس گلوریا تند ۱ قاشق غذاخوری
پوره گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
پاپریکا شیرین یا تند ۱ قاشق مرباخوری
زیره ۱ قاشق چای‌خوری
گردو خرد شده نصف پیمانه
کنجد سفید ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون نصف پیمانه
رب انار ۳ قاشق غذاخوری
نان پیتا به میزان دلخواه

مراحل تهیه دیپ فلفل دلمه‌ای با گردو و رب انار

مراحل تهیه دیپ فلفل دلمه‌ای با گردو و رب انار به شرح زیر است:

مرحله اول: کباب کردن فلفل دلمه‌ای

فلفل‌های دلمه‌ای قرمز را روی زغال یا توری مخصوص کباب کنید و سپس پوست آنها را بکنید یا فقط تکه‌های سوخته را جدا کنید.

این مرحله یکی از مهم‌ترین قسمت‌های تهیه دیپ خوشمزه است. کباب کردن مواد، طعم دیپ را متفاوت می‌کند و باعث ایجاد طعم دودی و غلیظ می‌شود.

این طعم لذت خوردن انواع کراکر، نان تورتیلا و حتی مرغ و گوشت را دوس برابر می‌کند.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

در این مرحله، فلفل دلمه‌ای کبابی را در غذا ساز بریزید و پوره کنید. سپس پوره گوجه…
“““html

فرنگی، روغن زیتون، سیر، رب فلفل و رب انار را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

بیشتر بخوانید: بهترین رسپی دلمه فلفل دلمه‌ای

مرحله سوم: اضافه کردن مزه‌ها

در این مرحله ادویه، کنجد، پاپریکا و گردو را اضافه کنید دوباره میکس کنید تا یکدست و غلیظ شود.

بیشتر بخوانید: رسپی سس پستو برای انواع غذاها

مرحله چهارم: سرخ کردن نان پیتا

نان پیتا را به تکه‌های مربعی یا مثلثی ریز خرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید تا ترد و طلایی شود. سپس دیپ را داخل ظرف ریخته و با نان پیتای سرخ شده میل کنید.

نکته: به جای رب فلفل می‌توانید از سس گلوریا تند استفاده کنید.

۲ رسپی دیپ فلفل دلمه‌ای با گردو و رب انار؛ خاص و لذیذ

نکته: اگر نمی‌خواهید تندی دیپ خیلی زیاد شود می‌توانید از پاپریکا شیرین در ترکیب آن استفاده کنید.

نکته: برای تزئین هم می‌توانید از گردو و دانه‌های انار استفاده کنید.

مواد لازم جهت تهیه دیپ فلفل دلمه‌ای با پنیر

مواد لازم جهت تهیه دیپ فلفل دلمه‌ای با پنیر به شرح زیر است:

فلفل دلمه ۴ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۱ بوته
گوجه فرنگی ۲ عدد
گردو ۱ پیمانه
جعفری ۱ پیمانه
پنیر خامه‌ای ۲ قاشق غذاخوری
پوست لیموترش رنده شده ۱ عدد
آب ۱ پیمانه
گوجه خشک ۱۰ عدد

مراحل تهیه دیپ فلفل دلمه‌ای با پنیر

اگر به طعم پنیر در دیپ علاقه دارید این رسپی، می‌تواند برای شما جذاب‌تر باشد.

مرحله اول: تنوری کردن مواد اولیه

در این مرحله، داخل یک ظرف مخصوص فر، پیاز، فلفل دلمه، گوجه فرنگی و سیر را بچینید و کمی روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سپس این ظرف را داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید تا کاملا کبابی شود.

بیشتر بخوانید: رسپی دلال برای خوردن گوجه سبز

مرحله دوم: میکس کردن مواد

بعد از پخت، سبزیجات را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. سپس، پوست فلفل دلمه را به راحتی بگیرید و همه مواد را به همراه روغنی که ته ظرف مانده و آب سبزیجات داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید.

سپس گردو خرد شده و جعفری پاک شده را هم به آن اضافه کنید و بعد از میکس کردن، داخل ظرف بریزید.

“““html
رسپی دیپ فلفل دلمه‌ای با پنیر

مرحله سوم: تزیین دیپ

در این مرحله با استفاده از قسمت پشت قاشق، شکلی به دیپ بدهید و کمی روغن زیتون، سماق و فلفل روی آن بپاشید.

نکته: مهم است که در هنگام رنده کردن پوست لیموترش، قسمت سفیدی آن را نرنده‌ کنید زیرا این قسمت می‌تواند طعم دیپ را تلخ کند.

بیشتر بخوانید: رسپی پیاز سماقی چاشنی بی‌نظیر انواع غذا

سوالات متداول

در این بخش به چند سوال متداول درباره دیپ پاسخ خواهیم داد. با ما همراه باشید.

دیپ‌ها از کجا آمده‌اند؟

شاید جالب باشد که بدانید دیپ فلفل دلمه‌ای غذایی است که عموماً در مناطق جنوبی ترکیه و شمال سوریه درست می‌شود، اما طعم آن به خوبی با ذائقه ایرانی‌ها هم تناسب دارد.

بهتر است از چه رنگی فلفل دلمه‌ای استفاده کنم؟

برای اینکه دیپ فلفل دلمه‌ای جذاب‌تر و خوش‌رنگ‌تر باشد، بهتر است از فلفل دلمه‌ای قرمز استفاده کنید. اما اگر این رنگ در دسترس نیست، می‌توانید از هر رنگ دیگری که دارید استفاده کنید، چون طعم دیپ تحت تأثیر رنگ فلفل تغییر نمی‌کند.

به یاد داشته باشید که رسپی‌های مختلفی برای تهیه دیپ‌ها و به‌خصوص دیپ فلفل دلمه‌ای وجود دارد. ما در اینجا دو رسپی را به شما ارائه دادیم. اگر شما هم رسپی دیگری برای دیپ فلفل دلمه‌ای دارید، با ما در مجله آشپزی رضیم به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا