رسپی

۲ رسپی شامی مرغ؛ خوشمزه و پفکی مثل رستوران‌ها

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

شامی مرغ یک غذای خوشمزه و سریع است که با مرغ چرخ‌کرده و سیب‌زمینی پخته یا خام تهیه می‌شود. در این مقاله از مجله رضیم می‌توانید با طرز تهیه شامی مرغ و نکات مهم درست کردن آن آشنا شوید.

طرز تهیه شامی مرغ با سیب‌زمینی

مدت زمان لازم برای آماده‌سازی این شامی حدود ۲۰ دقیقه و زمان پخت آن نیز حدود ۲۰ دقیقه است. این مواد برای ۲ تا ۳ نفر کافی است.

مواد لازم برای تهیه شامی مرغ

مواد لازم برای تهیه شامی مرغ به شرح زیر است:

مرغ ۳۰۰ گرم
تخم‌مرغ ۱ عدد
سیب‌زمینی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

مراحل تهیه شامی مرغ

در این بخش می‌توانید با مراحل تهیه شامی مرغ آشنا شوید.

مرحله اول: سیب‌زمینی‌ها را آب‌پز کنید

برای شروع، سیب‌زمینی‌ها را بشویید و آن‌ها را با کمی آب در قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا سیب‌زمینی‌ها بپزند.

بیشتر بخوانید: پیاز پلو اردبیلی با گوشت چرخ‌کرده

بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسنک تابه‌ای؛ بدون ساندویچ‌ساز و تستر

مرحله دوم: سیب‌زمینی‌ها را رنده کنید

در این مرحله، پس از اینکه سیب‌زمینی‌ها کمی خنک شدند، پوست آن‌ها را جدا کرده و به ریز رنده کنید.

مرحله سوم: مرغ را چرخ و مزه‌دار کنید

مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کرده و با استفاده از چرخ‌گوشت یا مولینکس، آن را چرخ کنید. سپس مرغ چرخ‌شده را در یک ظرف بریزید و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی پودر زعفران به آن اضافه کنید.

توجه داشته باشید که از زعفران دم‌کرده استفاده نکنید چرا که باعث شل شدن مایه شامی می‌شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ناگت مرغ خانگی ترد و پفکی

مرحله چهارم: پیاز را رنده کنید

پیاز را بشویید و پوست آن را جدا کنید. حالا پیاز را به صورت ریز رنده کنید و آب اضافی‌اش را بگیرید تا زمان ترکیب با سایر مواد، مایه شامی شل نشود.

مرحله پنجم: مواد شامی را ترکیب کنید

پیاز رنده‌شده را به همراه جعفری خرد شده به سیب‌زمینی‌های رنده‌شده و مرغ اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید تا مایه شامی کاملاً یکدست شود. سپس تخم‌مرغ را بیفزایید و دوباره همه چیز را هم بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بادمجان سوخاری پنیری

۲ رسپی شامی مرغ؛ خوشمزه و پفکی مثل رستوران‌ها

رسپی یک غذای خوشمزه با مرغ

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیاز داغ چیپسی خانگی

مرحله ششم: شامی‌ها را سرخ کنید

مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و…

“““html

و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا مقداری از مایه شامی را بردارید و با دست به آن شکل دهید. حالا مایه شامی را در روغن داغ بیندازید و سرخ کنید. زمانی که یک سمت شامی سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

مرحله هفتم: شامی‌ها را سرو کنید

بعد از سرخ کردن شامی می‌توانید آن‌ها را روی پد جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافه آن‌ها گرفته شود. حالا می‌توانید این شامی‌های خوشمزه را با نان تازه یا برنج سرو کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی شنیسل مرغ

رسپی شامی مرغ بدون سیب زمینی

آماده کردن این شامی حدود ۲۰ دقیقه طول می‌کشد.

مواد لازم برای تهیه شامی مرغ بدون سیب زمینی

مواد لازم برای تهیه شامی مرغ بدون سیب زمینی به شرح زیر است:

مرغ ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آویشن و زردچوبه به مقدار لازم
آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه شامی مرغ با سیب زمینی

در این بخش می‌توانید با مراحل درست کردن شامی مرغ با سیب زمینی آشنا شوید.

مرحله اول: پیاز را رنده کنید

برای شروع باید پیاز را بشویید و آن را به صورت ریز رنده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی دمی زیتون

با این دستورالعمل، یک غذای فوری و سه سوته با مرغ درست کنید

بیشتر بخوانید: رسپی انواع غذای فرنگی در فر

مرحله دوم: مایه شامی را ترکیب کنید

در این مرحله باید پیاز رنده شده را با مرغ چرخ کرده، تخم مرغ‌ها، نمک، فلفل و آویشن ترکیب کنید. در ادامه یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری به آن اضافه کنید. اگر احساس می‌کنید، مایه شامی شل است می‌توانید یک قاشق دیگر آرد سوخاری به مواد اضافه کنید.

مرحله سوم: شامی را آماده کنید

مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا مقداری از مایه شامی را بردارید و با دست به آن فرم دهید. حالا آن را در روغن داغ بیندازید و سرخ کنید. زمانی که یک سمت شامی سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر شامی نیز سرخ شود.

بیشتر بخوانید: رسپی مرغ انگشتی سوخاری

نکات و فوت و فن‌های تهیه شامی مرغ

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه این غذای خوشمزه با مرغ اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • برای جلوگیری از وا نرفتن شامی مرغ چرخ کرده می‌توانید مایه شامی را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
  • بعد از رنده کردن پیاز، حتما آب اضافه آن را جدا کنید تا مایه شامی شل نشود.
  • اگر احساس می‌کنید مایه شامی شل است، می‌توانید از مقدار بیشتری آرد سوخاری برای تهیه این شامی استفاده کنید.
  • مهم‌ترین علت سفت شدن شامی مرغ، استفاده از آرد سوخاری کمتر است.

“““html

  • این شامی مرغ بسیار خوشمزه و راحت برای تهیه است.
  • می‌توانید در طرز تهیه شامی مرغ از کنجد استفاده کنید تا طعم بهتری بگیرد.
  • بهترین ادویه‌ها برای خوشمزه‌تر کردن این شامی، فلفل سیاه و آویشن هستند.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید کمی پودر سیر و پودر پاپریکا هم به شامی اضافه کنید.
  • برای اینکه شامی مرغ بهتر شکل بگیرد، پیشنهاد می‌شود مواد را چند دقیقه ورز دهید.
  • می‌توانید برای طعم‌دهی این شامی، از فلفل دلمه‌ای هم استفاده کنید.
  • اضافه کردن جعفری به این شامی به سلیقه شما بستگی دارد. اگر جعفری تازه در دسترس ندارید، می‌توانید از جعفری خشک شده استفاده کنید.
  • برای بهتر کردن طعم شامی مرغ، می‌توانید از ترکیب پیازچه، جعفری، سیر و فلفل سبز خرد شده استفاده کنید.
  • در این روش، شما می‌توانید از مرغ پخته شده هم استفاده کنید. برای این کار، مرغ را با یک پیاز، نمک و فلفل بپزید و بعد آن را چرخ کنید تا برای شامی آماده شود.
  • به جای اینکه پودر سوخاری را به مایه شامی اضافه کنید، می‌توانید با دست شامی‌ها را فرم دهید و آن‌ها را در پودر سوخاری بغلتانید و سپس در روغن سرخ کنید.
  • اگر می‌خواهید شامی مرغ را در فر بپزید، مایه شامی را آماده کنید و سپس سینی فر را چرب کنید. شامی‌ها را با دست فرم داده و در سینی بچینید. سپس با قلمو مقداری روغن روی شامی‌ها بمالید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.
  • اگر از سیب‌زمینی پخته استفاده کنید، شامی روغن بیشتری جذب می‌کند.
  • برای تهیه شامی مرغ با سیب‌زمینی خام، سینه مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده، سیب‌زمینی رنده شده، تخم‌مرغ و ادویه‌ها مخلوط کنید. سپس مواد را با سلفون بپوشانید و یک ساعت در یخچال بگذارید، بعد می‌توانید آن‌ها را در روغن داغ سرخ کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی جوجه کباب بدون دود و منقل؛ برای آپارتمان نشین‌ها

نکات و فوت و فن‌های تهیه شامی مرغ

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به طرز تهیه شامی مرغ خوشمزه و فوری اشاره کردیم. اگر تجربة درست کردن این شامی را دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا