۲ رسپی شربت انار خانگی+ نکات و فوتوفنها

“`html
شربت انار یکی از بهترین و زیباترین شربتهای پاییز و زمستان است که برای تهیه آن از انار تازه استفاده میشود. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله رضیم میتوانید با ۲ طرز تهیه شربت انار خانگی با دانههای انار و آب انار طبیعی و همچنین نکات و ترفندهای درست کردن آن آشنا شوید.
نگاهی سریع به روش تهیه
برای درست کردن شربت انار با آب انار، ابتدا باید انار را دانه کنید و آب آن را بگیرید. سپس آب را از صافی رد کرده و به همراه آب لیمو ترش تازه و شکر در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شربت بجوشد و غلیظ شود. زمانی که شربت غلیظ شد، میتوانید شعله گاز را خاموش کنید.
برای تهیه شربت انار با دانههای انار، ابتدا باید شکر را روی دانههای انار بریزید و حدود ۲ ساعت آنها را در یخچال بگذارید. سپس ترکیب انار و شکر را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید انارها پخته شوند، بعد آنها را صاف کرده و دوباره برای یک ساعت بجوشانید. برای خواندن جزئیات طرز تهیه شربت انار خانگی به ۲ روش مختلف، میتوانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
مواد لازم برای شربت انار خانگی
انار | ۶ کیلوگرم |
شکر | ۲ تا ۳ لیوان فرانسوی دستهدار |
آب لیمو ترش تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
مراحل طرز تهیه شربت انار خانگی
مدت زمان آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۲ ساعت
درجه سختی: آسان
مناسب برای: ۱ شیشه یک کیلویی
در ادامه به مراحل طرز تهیه شربت انار خانگی اشاره شده است.
مرحله اول: انارها را دانه کنید
برای تهیه شربت انار، ابتدا انارها را بشویید و خشک کنید. سپس قسمت بالای انار را ببرید و آن را از وسط باز کنید. انار را به صورتی برعکس در کاسه قرار دهید و با یک قاشق چوبی پشت آن را بزنید تا دانهها جدا شوند.
مرحله دوم: آب انار را آماده کنید
بعد از اینکه دانههای انار را جدا کردید، پوستهای نازک انار را بکنید. سپس میتوانید با استفاده از آبمیوهگیری، آب انارها را بگیرید. اگر آبمیوهگیری ندارید، میتوانید از مخلوطکن یا میکسر هم استفاده کنید. انار میکس شده یا آب آن را از یک صافی ریز یا پارچه عبور دهید تا کاملاً شفاف شود. در این مرحله کف روی آب انار را به طور کامل جدا کنید تا شربت شما زیباتر شود.
بیشتر بخوانید: ۷ روش برای دم کردن چای ترش
مرحله سوم: شربت انار را آماده کنید
آب انار صاف شده را در قابلمه بریزید و سپس شکر و آب لیمو را اضافه کنید. مواد را هم بزنید و سپس روی شعله ملایم گاز قرار دهید. بعد از چند دقیقه، روی آب انار کف ایجاد میشود که باید آن را با قاشق بردارید و دور بریزید. اجازه دهید مواد شربت برای ۲ ساعت روی حرارت بجوشند تا غلیظ شوند. در این مدت باید هر از چند گاهی شربت را هم بزنید تا ته نگیرد.
مرحله چهارم: شربت را در شیشه بریزید
بعد از حدود ۲ ساعت که شربت غلیظ شد، میتوانید یک قاشق چایخوری از آن را در یک کاسه کوچک بریزید و در فریزر بگذارید. بعد از ۲ دقیقه آن را بین ۲ انگشت خود بریزید و اگر چسبناک بود، یعنی شربت آماده است.
شعله گاز را خاموش کنید و اجازه…
“““html
بگذارید شربت کاملاً خنک شود. سپس آن را در یک ظرف شیشهای تمیز و خشک بریزید. برای تهیه شربت انار، میتوانید ۲ قاشق از این شربت را در لیوان بریزید و باقی لیوان را با آب سرد و چند تکه یخ پر کنید. سپس شربت را هم بزنید و از طعم آن لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: ۲ رسپی دمنوش برگ کرفس
شربت انار خانگی با دانههای انار
برای تهیه شربت انار خانگی، میتوانید به جای آب انار از دانههای انار استفاده کنید. در این روش، دانههای انار را با مقداری شکر در یک ظرف بریزید و برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا دانهها آب بیندازند.
سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا دانههای انار کاملاً بپزند. بعد از ۳۰ تا ۶۰ دقیقه، دانهها را از روی حرارت بردارید و آب آنها را جدا کنید. میتوانید از پارچههای نازک برای صاف کردن استفاده کنید.
طعم آب انار را بچشید و اگر نیاز بود، کمی شکر به آن اضافه کنید. همچنین مقدار کمی آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید. کف روی آب انار را بگیرید و بگذارید شربت حدود یک ساعت بجوشد تا غلیظ شود.
بیشتر بخوانید: رسپی شربت به لیمو
نکات و فوتوفنهای تهیه شربت انار خانگی
- برای تهیه این شربت، پوستههای نازک و سفید بین دانههای انار را جدا کنید تا شربت تلخ نشود.
- میتوانید آب لیمو ترش را در ۵ دقیقه پایانی به شربت اضافه کنید.
- شربت انار در یخچال حدود ۳ تا ۸ ماه ماندگار است.
- اضافه کردن مقدار کمی آب لیمو ترش تازه یا جوهر لیمو مانع شکرک زدن شربت میشود.
- از شکر زیادی استفاده نکنید تا شربت خراب نشود.
- شعله گاز را برای جوشاندن شربت خیلی زیاد نکنید تا شکرک نزند.
- برای شربت انار ترش، از انار ترش استفاده کنید.
- برای تهیه شربت رژیمی با عسل، میتوانید شکر را حذف کنید و فقط آب انار را بجوشانید. سپس بعد از خنک شدن کمی عسل اضافه کنید.
- میتوانید به جای شکر سفید از شکر قهوهای استفاده کنید.
- اضافه کردن شکر به شربت اختیاری است و میتوانید به سلیقه خود مقدار آن را تغییر دهید.
در این مقاله از مجله رضیم، روشهای تهیه شربت انار خانگی را بیان کردیم. طعم این شربت بسیار خوشمزه است و فواید زیادی برای سلامتی دارد، پس حتماً آن را امتحان کنید. اگر تجربهای در درست کردن این شربت دارید، لطفاً نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.