رسپی

۲ رسپی فرنی انبه مرحله به مرحله؛ با طعمی بی‌نظیر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

فرنی انبه یک دسر خوشمزه و مغذی است که به خاطر وجود انبه بسیار مفید می‌باشد. این دسر طعمی و بویی عالی دارد و برای سفره‌های افطار و مهمانی‌ها انتخاب مناسبی است. در این مقاله از رضیم بلاگ، ۲ روش ساده و خوشمزه برای تهیه فرنی انبه برای شما ارائه می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه فرنی انبه (روش اول)

برای تهیه فرنی انبه به مواد زیر نیاز دارید:

آرد برنج ۳ قاشق سوپ‌خوری
آرد نشاسته ۱ قاشق سوپ‌خوری
شیر ۲ لیوان
شکر ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱ قاشق سوپ‌خوری
انبه ۱ عدد
کره ۲۵ گرم

مراحل تهیه فرنی انبه (روش اول)

  • مدت زمان لازم برای آماده‌سازی و تهیه این دسر حدود ۱۰-۱۵ دقیقه است.
  • این رسپی برای ۱ تا ۲ نفر مناسب است.
  • سختی تهیه این دسر در حد متوسط است.

مرحله اول: ترکیب آرد برنج و نشاسته

آرد برنج و نشاسته را با هم مخلوط کرده و در قابلمه‌ای که می‌خواهید فرنی را تهیه کنید بریزید.

بیشتر بخوانید: رسپی بستنی انبه

مرحله دوم: اضافه کردن شیر و حرارت دادن

شیر را کم‌کم به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه چیز مخلوط شود.

سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید تا شیر به جوش بیاید. بعد از اینکه شیر جوش آمد، مدام هم بزنید تا از ته گرفتن شیر جلوگیری شود.

مرحله سوم: افزودن شکر

در این مرحله شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا دانه‌های شکر حل شده و فرنی قوام بگیرد.

مرحله چهارم: افزودن گلاب و کره

گلاب و کره را به دمای اتاق رسانده و به مخلوط اضافه کنید. بعد از ذوب شدن کره، حرارت را خاموش کرده و بگذارید فرنی کمی خنک شود.

اگر فرنی خیلی سفت شد، می‌توانید کمی شیر به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی فرنی گل محمدی

مرحله پنجم: افزودن انبه

در همین زمان انبه‌ها را بشویید و پوست بگیرید.

انبه را به قطعات کوچک برش بزنید و داخل مخلوط‌کن بریزید تا خوب له شود و پوره گردد.

شما می‌توانید از انبه‌های رسیده یا کمی نارس برای تهیه این دسر استفاده کنید؛ زیرا انبه به شکل پوره در دسر استفاده می‌شود.

۲ رسپی فرنی انبه مرحله به مرحله؛ با طعمی بی‌نظیر

مرحله ششم: تزیین و سرو فرنی

پوره انبه را به فرنی اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. سپس آن را در ظرف‌های سرو بریزید.

روی فرنی را با مقداری خامه و انبه خرد شده تزیین کرده و سرو نمایید.

برای تزیین می‌توانید از خلال بادام، پسته یا نارگیل رنده شده هم استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی شله زرد خانگی + نکات و فوت‌وفن‌ها

“““html
نکات و فوت و فن‌های تهیه فرنی انبه

مواد لازم جهت تهیه فرنی انبه (روش دوم)

برای تهیه فرنی انبه، به مواد زیر نیاز دارید:

شیر ۲ لیوان
آرد برنج ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱ قاشق سوپ‌خوری
کره ۲۵ گرم
انبه ۱ عدد
خامه ۲ قاشق سوپ‌خوری
پودر هل ۱/۴ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه فرنی انبه (روش دوم)

برای تهیه فرنی انبه، مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: ترکیب شیر و آرد برنج

شیر را در یک قابلمه بریزید و آرد برنج را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.

سپس قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید و اجازه دهید شیر بجوشد.

پس از اینکه شیر به جوش آمد، باید آن را مداوم هم بزنید تا ته نگیرد.

مرحله دوم: افزودن شکر

در این مرحله، شکر را به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا شکر کامل حل شود.

بیشتر بخوانید: رسپی فرنی زعفرانی

مرحله سوم: افزودن گلاب و کره

گلاب، کره و پودر هل را به ترکیب اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

پس از یک دقیقه، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید فرنی کمی خنک شود.

با این روش یک فرنی خوشمزه با انبه درست کن!

مرحله چهارم: افزودن انبه

انبه‌ها را بعد از شستن و پوست گرفتن، پوره کنید.

پوره انبه را با خامه مخلوط کرده و به محتویات قابلمه اضافه کنید.

برای ۱-۲ دقیقه بگذارید تا همه مواد خوب بپزند. سپس حرارت را خاموش کنید.

مرحله پنجم: تزیین و سرو فرنی

فرنی را در ظرف‌های سرو بریزید و به سلیقه خود تزیین کنید.

امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما جذاب باشد و بتوانید این فرنی خوشمزه را درست کرده و کنار عزیزانتان میل کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا