رسپی

۲ رسپی لقمه مرغ (ایده‌ای خوشمزه برای شام فوری)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

لقمه مرغ، یک غذای ساده، سریع و خوشمزه است که می‌تواند به عنوان شام یا میان وعده سرو شود. این غذا با نان، مرغ پخته یا کبابی، سبزیجات و سس‌های مختلف تهیه می‌شود و تنوع زیادی دارد. در این مقاله از رضیم بلاگ، ۲ رسپی متفاوت برای لقمه مرغ را به شما معرفی می‌کنیم.

مواد لازم جهت تهیه لقمه مرغ با سس ماست و خیارشور

برای تهیه لقمه مرغ با سس ماست و خیارشور به مواد زیر نیاز دارید:

نان لواش به تعداد دلخواه
سینه مرغ پخته یا کبابی ۲۰۰ گرم
خیارشور ۲ عدد
ماست چکیده ۱۰۰ گرم
شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری
نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

مراحل تهیه لقمه مرغ با سس ماست و خیارشور (روش اول)

  • مدت زمان آماده‌سازی و تهیه این لقمه مرغ در هر دو روش ۵-۸ دقیقه است.
  • مقدار مواد گفته شده برای ۴-۳ نفر مناسب است.
  • تهیه این لقمه مرغ نسبتا آسان است و در سطح متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی مرغ

مرغ پخته یا کبابی را به تکه‌های کوچک خرد کنید.

اگر مرغ شما طعم خوبی ندارد، می‌توانید برای طعم‌دار کردن آن از ادویه‌های مختلف مثل پودر سیر یا پاپریکا استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: انواع فست فود رژیمی

مرحله دوم: آماده‌سازی سس

ماست چکیده را با شوید خشک، نعنا خشک، نمک و فلفل سیاه در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

اگر سس ماست خیلی غلیظ است، می‌توانید کمی آب یا شیر به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کوفته بوقلمون و گیلاس

مرحله سوم: مونتاژ لقمه

خیارشورها را به صورت حلقه‌ای یا تکه‌های کوچک خرد کنید. همچنین می‌توانید از گوجه‌فرنگی یا کاهو به جای خیارشور استفاده کنید.

نان‌های لواش را روی میز قرار دهید. روی هر کدام مقداری از سس ماست بمالید. سپس، تکه‌های مرغ و خیارشور را روی سس قرار دهید.

نان‌ها را به صورت دلخواه بپیچید (رول یا مثلثی).

می‌توانید از نان‌های مختلف استفاده کنید، مانند نان تست یا نان باگت.

مرحله چهارم: سرو لقمه

لقمه‌های مرغ را در یک ظرف بچینید و بلافاصله سرو کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی ساندویچ مرغ سرد فوری

۲ رسپی لقمه مرغ (ایده‌ای خوشمزه برای شام فوری)

نکات و فوت و فن‌های تهیه لقمه مرغ

بیشتر
“““html

بخوانید: رسپی سالاد ماکارونی با مرغ

مواد لازم جهت تهیه لقمه مرغ با سس سالسا

برای تهیه لقمه مرغ با سس سالسا به مواد زیر نیاز دارید:

نان لواش به تعداد دلخواه
سینه مرغ پخته یا کبابی ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیاز قرمز ۱ عدد
فلفل سبز تند (اختیاری) ۱ عدد
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

مراحل تهیه لقمه مرغ با سس سالسا (روش دوم)

مراحل تهیه لقمه مرغ با سس سالسا به این شکل است:

مرحله اول: آماده سازی سالسا

گوجه فرنگی، پیاز قرمز، فلفل سبز تند (اگر دوست دارید)، آبلیمو، گشنیز، نمک و فلفل سیاه را در غذاساز یا مخلوط کن با هم ترکیب کنید تا یک سس سالسای غلیظ و یکنواخت به دست بیاید.

اگر گشنیز دوست ندارید، می‌توانید از جعفری یا ریحان استفاده کنید.

برای تندی بیشتر می‌توانید فلفل سبز تند بیشتری اضافه کنید.

اگر سس سالسا خیلی غلیظ بود، مقداری آب یا آب گوجه به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی اسنک (ساندویچ) تخم مرغ

مرحله دوم: آماده سازی مرغ

مرغ پخته یا کبابی را به صورت ریش ریش یا مکعبی خرد کنید.

برای طعمی خوشمزه‌تر، مرغ کبابی گزینه بهتری است.

مرحله سوم: مونتاژ لقمه

نان‌های لواش را روی میز کار خود بگذارید. مقداری از سس سالسا را روی هر نان بمالید.

سپس مرغ خرد شده را روی سس بریزید و نان‌ها را به صورت رول یا مثلثی بپیچید.

بیشتر بخوانید: رسپی خوراک لوبیا چیتی با پاستا

مراحل تهیه لقمه مرغ با سس سالسا

مرحله چهارم: سرو لقمه

لقمه‌های مرغ خوشمزه شما آماده سرو هستند.

آن‌ها را در ظرف مناسب قرار دهید و بلافاصله نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید: راهکارهای راحت و مؤثر برای هضم سریع‌تر غذا بعد از پرخوری!

امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم شما را جذب کرده باشد و با استفاده از این روش‌های آسان، این لقمه‌های خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا