رسپی

۲ رسپی لیموناد هندوانه؛ خنکای تابستان در یک لیوان!

بهترین آپلیکیشن آشپزی

هندوانه و لیموناد، دو خوراکی خنک و دلپذیر در فصل تابستان هستند. وقتی این دو را با هم ترکیب کنید، یک نوشیدنی خوشمزه و refreshing به دست می‌آید که می‌تواند گرما را به راحتی تحمل‌پذیر کند. در این مقاله از رضی بلاگ، می‌خواهیم با دو روش ساده برای تهیه لیموناد هندوانه آشنا شویم.

مواد لازم برای تهیه لیموناد هندوانه کلاسیک

برای تهیه لیموناد هندوانه کلاسیک به مواد زیر نیاز دارید:

هندوانه ۸ پیمانه
آب لیمو ترش تازه ۱ تا ۱.۵ پیمانه
شکر ۱ تا ۱.۵ پیمانه
آب ۴ تا ۵ پیمانه
یخ به مقدار دلخواه
برگ نعنا و لیمو ترش برای تزیین (اختیاری) به مقدار دلخواه

مراحل تهیه لیموناد هندوانه کلاسیک

  • مدت زمان آماده سازی و تهیه این لیموناد ۵-۸ دقیقه است.
  • این دستور برای ۳-۴ نفر مناسب است.
  • تهیه این لیموناد از نظر سختی در سطح متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی هندوانه

هندوانه را به قطعات کوچک برش بزنید. برای این کار می‌توانید از پوست‌کن مخصوص هندوانه استفاده کنید تا راحت‌تر این کار را انجام دهید.

سپس آب هندوانه را بگیرید. نیمی از مکعب‌های هندوانه را در مخلوط‌کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. بعد با یک صافی ریز، آب را از تفاله‌ها جدا کنید.

مرحله دوم: آماده سازی شربت هندوانه

در یک ظرف جداگانه، آب لیمو، شکر و آب را مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود. از آب تصفیه شده یا آب معدنی استفاده کنید، چرا که آب شیر ممکن است طعم لیموناد را تغییر دهد.

به میزان دلخواه شکر اضافه کنید. اگر طعم ترش را دوست ندارید، می‌توانید بجای شکر از عسل یا شربت خرما استفاده کنید.

سعی کنید شربت را به غلظت مناسبی برسانید. اگر شربت خیلی رقیق باشد، طعم لیموناد ضعیف می‌شود و اگر خیلی غلیظ باشد، شیرینی آن زیاد خواهد بود.

برای طعم قوی‌تر، می‌توانید از پوست لیمو رنده شده نیز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی هندوانه و نعناع

مرحله سوم: ترکیب هندوانه و شربت

آب هندوانه، شربت و یخ را در یک پارچ بزرگ مخلوط کنید.

مرحله چهارم: تزیین و سرو لیموناد

لیموناد هندوانه را در لیوان‌های دلخواه ریخته و با برگ نعنا و لیموی تازه تزیین کنید.

“`html
مراحل تهیه لیموناد هندوانه با خیار

مواد لازم جهت تهیه لیموناد هندوانه با خیار

برای تهیه لیموناد هندوانه و خیار به مواد زیر نیاز دارید:

هندوانه ۶ پیمانه
خیار ۱ عدد
آب لیمو تازه ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
آب ۴ پیمانه
یخ به مقدار دلخواه
برگ نعنا و لیمو تازه برای تزئین (اختیاری) به مقدار دلخواه

مراحل تهیه لیموناد هندوانه با خیار

مراحل تهیه لیموناد هندوانه و خیار به این صورت است:

۲ رسپی لیموناد هندوانه؛ خنکای تابستان در یک لیوان!

مرحله اول: آماده‌سازی هندوانه و خیار

هندوانه و خیار را به قطعات کوچک برش بزنید.

این قطعات را همراه با آب لیمو در مخلوط‌کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

سپس با یک صافی ریز، آب پیش‌ساخته را از تفاله‌ها جدا کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی شربت هندوانه

مرحله دوم: آماده‌سازی شربت

در یک ظرف جدا، شکر و آب را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود.

برای طعم دادن به شربت می‌توانید از ادویه‌هایی مثل دارچین یا وانیل استفاده کنید.

تمام مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود.

اگر می‌خواهید لیموناد گازدار شود، می‌توانید از آب معدنی گازدار استفاده کنید.

مرحله سوم: ترکیب تمام مواد لیموناد

آب هندوانه و خیار، شربت و یخ را در یک پارچ بزرگ با هم مخلوط کنید.

نکات تکمیلی تهیه لیموناد هندوانه

مرحله چهارم: تزئین و سرو لیموناد

لیمو ناد هندوانه و خیار را در لیوان‌های دلخواه خود سرو کنید و با برگ نعنا و لیمو تزئین کنید.

بیشتر بخوانید: انواع رسپی آب هندوانه

نکات تکمیلی تهیه لیموناد هندوانه

تهیه این نوشیدنی خانگی کار سختی نیست، اما با رعایت چند نکته می‌توانید یک لیموناد خوشمزه و دلچسب درست کنید.

  1. می‌توانید به دلخواه، مقداری از تفاله هندوانه را در لیموناد خود بریزید تا طعم و غلظت آن بیشتر شود.
  2. “““html

  3. اگر دوست دارید رنگ لیموناد غلیظ‌تر باشد، می‌توانید مقدار هندوانه را افزایش دهید.
  4. اگر طعم ترش برایتان خوشایند نیست، می‌توانید مقداری از آب لیمو را کم کنید.
  5. برای تغییر طعم نوشیدنی، می‌توانید از طعم‌دهنده‌های طبیعی مثل کمی عرق هل یا چند برگ ریحان استفاده کنید.
  6. اگر می‌خواهید لیموناد را برای بعد کنار بگذارید، آن را در یخچال و داخل ظرف دربسته نگهداری کنید.

با این دو روش ساده و سریع، می‌توانید در عرض چند دقیقه یک لیموناد هندوانه خوشمزه و خنک درست کنید و از طعم فوق‌العاده آن در روزهای گرم تابستان لذت ببرید. امیدوارم این مقاله از مجله آشپزی رضیم به شما کمک کند تا یک لیموناد هندوانه خوشمزه و خنک تهیه کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا