رسپی

۲ رسپی موکتل هندوانه به روش کافی شاپی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

تابستان و گرمای شدید آن، ما را به سمت نوشیدنی‌های خنک و مطبوع جذب می‌کند. موکتل هندوانه، گزینه‌ای عالی برای رفع تشنگی و لذت بردن از مزه‌ای شیرین و تابستانی در این فصل داغ است. این نوشیدنی نه تنها طعم شگفت‌انگیزی دارد بلکه به آسانی و سریع تهیه می‌شود. در این بخش از رضیم بلاگ دو روش برای درست کردن موکتل هندوانه را به شما معرفی می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه موکتل هندوانه ساده

مواد مورد نیاز برای تهیه موکتل هندوانه به شرح زیر است:

هندوانه خرد شده ۲ لیوان
آبلیمو تازه ۳ قاشق غذاخوری
برگ نعناع ½ فنجان
شکر ۱ قاشق غذاخوری
یخ به مقدار لازم

مراحل تهیه موکتل هندوانه

در ادامه، مراحل درست کردن موکتل هندوانه را بیان خواهیم کرد.

مرحله اول: آماده کردن آب هندوانه

برای شروع، تکه‌های هندوانه را بدون دانه و پوست در مخلوط‌کن بریزید. بعد دستگاه را روشن کنید و بگذارید تا هندوانه کاملاً پوره شود. پس از پوره شدن، آن را از صافی رد کنید تا آب هندوانه به دست آید. سپس آب هندوانه آماده‌شده را دوباره به مخلوط‌کن برگردانید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه موهیتو هندوانه به روش خانگی

مرحله دوم: اضافه کردن بقیه مواد به آب هندوانه

حالا آبلیمو، برگ‌های نعناع، شکر و چند تکه یخ را به آب هندوانه اضافه کنید. سپس مجدداً مخلوط‌کن را روشن کنید و مواد را مخلوط کنید تا یکدست و صاف شوند.

مرحله سوم: سرو کردن موکتل هندوانه

موکتل هندوانه شما آماده است! آن را در لیوان‌های دلخواه ریخته و با چند تکه یخ، برش‌های هندوانه یا میوه‌های دیگر تزئین کنید. نوش جان!

بیشتر بخوانید: انواع طرز تهیه آب هندوانه

مواد لازم برای تهیه موکتل هندوانه با آب گازدار

برای تهیه موکتل هندوانه با آب گازدار به مواد زیر نیاز دارید:

“““html

هندوانه خرد شده ۲ فنجان
آب گازدار ۱ لیوان
لیمو ترش ۱ عدد
برگ نعناع ۱۰ عدد
عسل ۱ قاشق غذاخوری
یخ به مقدار لازم

مراحل تهیه موکتل هندوانه با آب گازدار

برای درست کردن موکتل هندوانه با آب گازدار، مراحل زیر را دنبال کنید:

رسپی موکتل هندوانه با آب گازدار

مرحله اول: پوره کردن هندوانه

برای تهیه موکتل هندوانه، ابتدا تکه‌های هندوانه را با استفاده از بلندر یا مخلوط‌کن پوره کنید. حتماً هسته‌های هندوانه را قبل از مخلوط کردن جدا کنید.

مرحله دوم: اضافه کردن آبلیمو، عسل، نعناع و یخ

ابتدا آب لیمو را بگیرید. سپس، آب لیمو را به همراه عسل، برگ‌های نعناع و مقداری یخ به هندوانه‌ی پوره شده اضافه کرده و مخلوط‌کن را روشن کنید تا همه‌ی مواد کاملاً مخلوط شوند. قبل از اضافه کردن نعناع، آن را با دست کمی فشار دهید تا عطر و بوی آن آزاد شود.

بیشتر بخوانید: ۳ رسپی اسموتی هندوانه و نعناع

۲ رسپی موکتل هندوانه به روش کافی شاپی

مرحله سوم: اضافه کردن آب گازدار

مخلوط آماده شده را درون لیوان‌های دلخواه بریزید و باقی‌مانده یخ‌ها را به آن اضافه کنید. در نهایت، آب گازدار را به لیوان‌ها اضافه کرده و از موکتل هندوانه‌ی خنک و خوشمزه‌ی خود لذت ببرید. نوش جان!

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، رسپی موکتل هندوانه را به شما آموزش دادیم. امیدواریم با این مطلب بتوانید به راحتی این موکتل را در منزل درست کنید و از طعم فوق‌العاده آن در کنار خانواده و دوستان لذت ببرید. در پایان، فراموش نکنید که دنیای آشپزی، دنیای خلاقیت و نوآوری است و می‌توانید با کمی ابتکار و سلیقه، مواد دیگری را نیز به این موکتل اضافه کنید و طعم جدید و منحصر به فردی را درست نمایید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا