رسپی

۲ رسپی نان سیر رستورانی؛ پیش غذای فوری و بدون دردسر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

 نان سیر یکی از آن غذاهایی است که با اولین لقمه عاشقش می‌شوید. بافت ترد نان، همراه با عطر سیر و طعم پنیر، ترکیبی فوق‌العاده است که همه را مجذوب می‌کند. در ادامه با مجله رضیم همراه شوید تا طرز تهیه نان سیر رستورانی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه نان سیر

مواد لازم برای تهیه نان سیر به شکل زیر است:

آرد ۲ و نیم پیمانه
خمیر مایه ۲ و ۱/۴ قاشق چای‌خوری
شیر گرم ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک ۱ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای فیلینگ نان

مواد لازم برای فیلینگ نان به شکل زیر است:

سیر  ۴ تا ۵ حبه
جعفری تازه ۴ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان ۱/۳ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
پنیر موزارلا نصف پیمانه

مراحل تهیه نان سیر با نان خانگی

برای تهیه نان سیر با نان خانگی، کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: به عمل آوردن خمیر مایه

در ابتدا باید خمیر را تهیه کنید. برای این کار، شیر را کمی گرم کنید. شیر نباید خیلی داغ باشد، فقط به اندازه‌ای گرم کنید که دست را نسوزاند.

خمیر مایه را در یک ظرف ریخته و شکر را به آن اضافه کنید. سپس شیر گرم را به مخلوط اضافه کنید.

مواد را خوب مخلوط کنید و روی ظرف را بپوشانید و بگذارید در دمای اتاق حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه استراحت کند تا خمیر مایه حجیم و به عمل بیاید.

مرحله دوم: ورز دادن و چانه کردن خمیر

بعد از اینکه خمیر مایه عمل آمد، آن را در یک ظرف بزرگتر بریزید. آرد را به خمیر مایه اضافه کنید.

آرد را تا جایی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد و از دیواره ظرف جدا شود.

سپس خمیر را روی یک سطح تمیز بگذارید و چند دقیقه ورز دهید. ورز دادن باید به این شکل باشد که کف دست را روی خمیر گذاشته و به سمت بالا بکشید.

“““html

چند بار این کار را تکرار کنید. سپس خمیر را چانه کنید.

در یک کاسه بزرگ کمی روغن بریزید و کف و دیوارهای کاسه را چرب کنید. بعد خمیر را داخل کاسه بگذارید.

۲ رسپی نان سیر رستورانی؛ پیش غذای فوری و بدون دردسر

روی کاسه را بپوشانید و برای یک ساعت در دمای محیط بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود.

بیشتر بخوانید: رسپی نان اهری (یتی قات) خانگی

مرحله سوم: باز کردن خمیر

بعد از یک ساعت، خمیر کاملاً پف می‌کند و حجم آن چند برابر می‌شود. با دست، پف خمیر را بگیرید.

سطح کار را آرد بپاشید و دوباره خمیر را روی سطح کار منتقل کنید. کمی ورز دهید و چانه کنید. خمیر باید لطیف باشد.

خمیر را با وردنه به شکل مستطیل باز کنید.

مرحله چهارم: تهیه فیلینگ

حالا باید فیلینگ سیر را آماده کنید. در این مدت روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشود.

برای تهیه مواد داخلی نان، ۴ یا ۵ حبه سیر را در غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید.

جعفری‌ها را اضافه کنید. بهتر است غذاساز را روشن کنید تا سیر و جعفری خوب خرد و مخلوط شوند.

سپس پنیر موزارلا و پنیر پارمزان را داخل غذاساز بریزید.

در پایان، صد گرم کره را به قطعات کوچک برش دهید و به مخلوط اضافه کنید.

غذاساز را روشن کنید و بگذارید همه مواد با هم مخلوط شوند و به شکل نرم و کرمی درآید.

بیشتر بخوانید: رسپی نان سوخاری؛ با بافتی ترد و شکننده

نکات و فوت و فن‌های تهیه نان سیر با نان خانگی

مرحله پنجم: پهن کردن مواد روی خمیر

بعد از آماده شدن فیلینگ، مواد را روی خمیر بمالید. مخلوط سیر و پنیر را روی تمام قسمت‌های خمیر بزنید.

سپس از لبه خمیر شروع به رول کردن کنید و خمیر را تا انتها بپیچید.

بعد از رول کردن، خمیر را از وسط با چاقوی تیز برش دهید و سپس آن را به دور هم بپیچید.

بیشتر بخوانید: رسپی نان کنجدی جادویی

مرحله ششم: پخت نان

کف و دیواره‌های قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را به آرامی به قالب منتقل کنید.

بهتر است در این مرحله روی نان را بپوشانید و حداقل ده دقیقه استراحت دهید.

سپس قالب را در فر از قبل گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.

مدت زمان پخت این نان حدود یک ساعت است. وقتی نان خوب پف کرد و روی آن طلایی شد، از فر خارج کنید.

اگر می‌خواهید روی نان طلایی‌تر شود، می‌توانید گریل را روشن کنید تا روی نان طلایی شود.

نحوه فرم‌دهی به نان تابع سلیقه شماست. می‌توانید خمیر را به شکل گرد پیتزا درآورید، بعد فیلینگ را روی آن بزنید و در فر قرار دهید.

رسپی نان سیر با نان باگت

رسپی نان سیر با نان باگت

برای تهیه نان سیر به روشی سریع‌تر می‌توانید از نان‌های آماده مانند نان باگت استفاده کنید.

  1. ابتدا مواد میانی نان را به همان روشی که گفتیم آماده کنید و سپس نان باگت را از وسط برش دهید.
  2. مواد را روی قسمت برش خورده نان بمالید و نان را چند دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آب شود و نان کمی برشته شود.
  3. این کار باعث می‌شود نان ترد و خوشمزه شود. اگر طعم سیر را دوست دارید، این نان را حتماً امتحان کنید.
  4. تقویت فیلینگ هم می‌تواند با کمی پنیرخامه‌ای و سبزی‌های معطر مثل رزماری، ریحان، شوید و پیازچه باشد.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه نان سیر رستورانی را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این نان خوشمزه را در خانه درست کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا