رسپی

۲ رسپی کرم شانتی خانگی به روش های مختلف

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کرم شانتی یا شانتیلی، یک کرم نرم و لطیف است که به راحتی تبدیل به خامه قنادی می‌شود. این کرم بافتی سبک‌تر و نرم‌تر از خامه معمولی دارد. کرم شانتی با روش‌های مختلفی درست می‌شود. پودرهای کرم شانتی در طعم‌های مختلف به صورت بسته بندی در فروشگاه‌ها و لوازم قنادی موجود هستند که به راحتی با ترکیب پودر با مقداری آب یا شیر، می‌توانید یک کرم خوشمزه و جذاب درست کنید. از این کرم می‌توانید برای تهیه انواع دسر، کیک و شیرینی‌های تر استفاده نمایید.

ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی رضیم بلاگ دو روش بسیار ساده و کامل برای تهیه کرم شانتی به صورت خانگی (بدون نیاز به خرید پودر شانتی) را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم. به یاد داشته باشید که تمام نکاتی که برای تهیه این کرم نیاز دارید را نیز شرح خواهیم داد، پس ادامه مطلب را از دست ندهید.

رسپی کرم شانتی

  • مدت زمان آماده‌سازی و تهیه این کرم ۱۰ تا ۱۵ دقیقه است.
  • مقدار مواد در این رسپی ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم کرم شانتی به شما می‌دهد و می‌توانید بر حسب نیاز خود مقدار مواد را کم یا زیاد کنید.
  • درجه سختی تهیه این کرم متوسط است.

 
روش اول تهیه کرم شانتی

در این روش مراحل زیر را دنبال می‌کنیم.

مواد لازم جهت تهیه کرم شانتی

سفیده تخم مرغ ۲ عدد
نمک  ۱ پنس
شکر ۲/۳ پیمانه
آب  ۳ قاشق غذاخوری
وانیل  ۱ قاشق چای‌خوری

مرحله اول: ترکیب آب و شکر

شکر را در یک قابلمه کوچک بریزید.

آب را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید و منتظر بمانید تا محتویات آن به نقطه جوش برسد.

مرحله دوم: ترکیب سفیده تخم مرغ و نمک

سفیده تخم‌مرغ را با دقت از زرده جدا کنید.

مطمئن شوید که هیچ ذره‌ای از زرده در سفیده نمانده باشد، زیرا این موضوع باعث می‌شود سفیده خوب فرم نگیرد.

سفیده را در یک ظرف مناسب بریزید.

نمک را به آن اضافه کنید.

مرحله سوم: افزودن ترکیب آب و شکر

ترکیب آب و شکر که به جوش آمده است را به محتویات ظرف اضافه کنید.

با دور تند همزن برقی، به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه خوب هم بزنید تا مواد یک بافت پفکی و نرم پیدا کند.

در این مرحله، قدرت همزن و سرعت هم زدن بسیار مهم است تا کرم شما خوب فرم بگیرد.

مرحله چهارم: افزودن وانیل

پس از اینکه کرم خوب فرم گرفت، وانیل را به آن اضافه کنید و فقط به حدی که مواد مخلوط شوند، هم بزنید.

۲ رسپی کرم شانتی خانگی به روش های مختلف

کرم شانتی خوشمزه و معطر شما آماده است تا سرو و نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی خامه فرم گرفته شده قنادی

روش دوم تهیه کرم شانتی

در این مرحله روش دوم را به شما معرفی می‌کنیم.

مواد لازم جهت تهیه کرم شانتی

“““html

خامه فرم گرفته  ۱ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
پودر شکر ۲ قاشق غذاخوری

مرحله اول: ترکیب پودر شکر و خامه فرم گرفته

پودر شکر را الک کنید تا هر ناخالصی از آن جدا شود.

سپس پودر شکر را داخل یک ظرف مناسب بریزید و خامه فرم گرفته قنادی را به آن اضافه کنید.

این ترکیب را با همزن برقی به مدت ۲-۳ دقیقه با سرعت بالا هم بزنید تا شکر کاملاً در خامه حل شود.

مرحله دوم: افزودن وانیل

حالا پودر یا عصاره وانیل را به مخلوط کرم اضافه کنید و دوباره به مدت ۲-۳ دقیقه دیگر با همزن برقی هم بزنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی شربت بار

به همین سادگی و با دنبال کردن دو مرحله آسان، کرم شانتی یا کرم شانتیلی شما آماده است.
افزودن وانیل برای تهیه کرم شانتی

۳ نکته طلایی که در تهیه کرم شانتی باید بدانید!

  • بهتر است کرم شانتی را درست قبل از استفاده درست کنید. اگر می‌خواهید مدتی نگه‌دارید، آن را در ظرفی دربسته داخل فریزر بگذارید. قبل از مصرف، می‌توانید آن را کمی در دمای محیط قرار دهید و سپس با همزن برقی هم بزنید تا بافت کرم یکدست شود.
  • در زمان تهیه این کرم، تمامی مواد و وسایل شما باید کاملاً سرد باشند. اگر دمای آشپزخانه بالا است، می‌توانید پره و کاسه همزن را چند دقیقه در فریزر بگذارید تا خنک شوند.
  • اگر مقداری از کرم اضافه ماند، می‌توانید از آن برای تزیین قهوه، هات‌چاکلت، و لاته استفاده کنید.

امیدواریم که این دستور پخت برای شما که به پخت کیک و شیرینی علاقه دارید، مفید باشد و با روش‌های ساده و کامل فوق، این کرم جذاب را تهیه کرده و در دسرها و کیک‌های خود استفاده کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا