۲ رسپی کیک بهار نارنج به روش بازاری؛ خوشمزه و مجلسی

“`html
کیک بهار نارنج یکی از خوش عطرترین کیکهای بهاری است که به خاطر طعم خاص عصاره بهار نارنجیاش، طعمی متفاوت دارد. برای درست کردن کیک بهار نارنج خانگی روشهای متنوعی وجود دارد.
در این مقاله از رضیم بلاگ میتوانید با ۲ روش تهیه کیک بهار نارنج آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه کیک بهار نارنج
برای تهیه کیک بهار نارنج به مواد زیر نیاز دارید:
آرد سفید سه صفر | ۳۰۰ گرم |
شیر | ۱۲۰ گرم |
عرق بهار نارنج | ۱۲۰ گرم |
شکر | ۲۸۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
وانیل | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۱۱۰ گرم |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
نمک | ۱/۸ قاشق چایخوری |
مراحل تهیه کیک بهار نارنج
آماده کردن مواد اولیه این کیک حدود ۲۰ دقیقه و پخت آن حدود ۴۵ دقیقه طول میکشد. در این بخش با مراحل پخت کیک بهار نارنج خانگی آشنا خواهید شد.
مرحله اول: ترکیب تخم مرغ، شکر و وانیل
برای شروع، تخم مرغها را شکسته و در یک کاسه بریزید. سپس شکر و وانیل را اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید تا رنگ تخم مرغها روشن و حجیم شود.
مرحله دوم: اضافه کردن روغن
زمانی که تخم مرغها حجیم شدند، روغن را به آنها اضافه کنید و دوباره همه مواد را با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله سوم: اضافه کردن عرق بهار نارنج و شیر
عرق بهار نارنج و شیر را به مخلوط اضافه کنید و دوباره همه چیز را به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند.
مرحله چهارم: اضافه کردن مواد خشک
آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و ۲ بار الک کنید. سپس مواد خشک را به آرامی در دو مرحله به مخلوط اصلی اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا آرد با دیگر مواد ترکیب شود. در این مرحله فقط در حدی که مواد ترکیب شوند هم بزنید تا پف کیک نخوابد.
بیشتر بخوانید: رسپی کیک توت سفید خوشمزه
مرحله پنجم: ریختن مایه کیک در قالب
فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا ۱۰ دقیقه گرم شود. سپس یک قالب ۲۵ سانتیمتری آماده کرده و کف آن را با روغن چرب کنید. کمی آرد در قالب بپاشید و سپس آن را وارونه کنید تا آرد اضافی بریزد. بعد مایع کیک را در قالب بریزید.
مرحله ششم: پخت کیک
بعد از اینکه فر داغ شد، قالب را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید. بعد از ۴۰ دقیقه یک خلال دندان را در کیک بزنید. اگر به خلال دندان چسبید، کیک هنوز نیاز به پخت دارد، ولی اگر جدا شد، آماده است. در پایان کیک را از فر بیرون آورده و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.
“““html
حالا کیک را به آرامی از قالب خارج کنید و روی توری بگذارید تا کمی خنک شود. سپس آن را در ظرف دلخواه قرار دهید و به هر شکلی که دوست دارید تزیین کنید. از طعم خوشمزهاش همراه با چای یا دمنوش خانگی لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کیک بهار نارنج با کرمفیل
برای تهیه کیک بهار نارنج با کرمفیل به مواد زیر نیاز دارید:
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
روغن مایع | ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
مربای بهار نارنج | ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
شیر | ۱ لیوان فرانسوی دستهدار |
آرد | ۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
وانیل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ پنس |
مواد لازم برای تهیه کرمفیل
برای تهیه کرمفیل به مواد زیر نیاز دارید:
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۷۰ گرم |
وانیل | ۱/۴ قاشق چایخوری |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
شربت مربای بهار نارنج | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر داغ | ۱ لیوان فرانسوی دستهدار |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
مراحل تهیه کیک بهار نارنج با کرمفیل
آماده کردن مواد این کیک حدود ۴۰ دقیقه طول میکشد و پخت آن نیز تقریباً ۵۰ دقیقه زمان نیاز دارد. در این قسمت میتوانید با روش تهیه کیک بهار نارنج آشنا شوید.
“““html
با کرمفیل مخصوص آشنا شوید.
مرحله اول: فر را روشن و قالب را آماده کنید
برای شروع، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و کف قالب مورد نظرتان را با کمی روغن چرب کنید. سپس همه مواد مورد نیاز برای تهیه کیک را در دمای اتاق قرار دهید تا هم دما شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی کیک بهار نارنج و پرتقال
مرحله دوم: مواد خشک را الک کنید
آرد، بیکینگ پودر و نمک را در یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید. این مواد را سه بار الک کنید تا سبک شوند.
مرحله سوم: تخم مرغها، وانیل و شکر را ترکیب کنید
تخم مرغها را بشکنید و همراه با وانیل در یک کاسه بریزید. با همزن مخلوط کنید و شکر را به تدریج اضافه کنید تا مخلوط حجیم و کرمی شود.
مرحله چهارم: روغن مایع و مربای بهار نارنج را اضافه کنید
الان باید روغن مایع را به مخلوط اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید. سپس مربای بهار نارنج را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کیک ریواس به روش خانگی
مرحله پنجم: مایه کیک را آماده کنید
آرد الک شده را در سه مرحله به مواد اضافه کنید و شیر را نیز به مخلوط بریزید. با یک لیسک مواد را به آرامی هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
مرحله ششم: کیک را بپزید
مایه کیک را در قالب بریزید و به مدت ۵۰ دقیقه در فر گرم قرار دهید. وقتی کیک پخته شد، آن را از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن از قالب جدا کنید.
مرحله هفتم: کرمفیل را آماده کنید
برای تهیه کرمفیل، زردههای تخم مرغ، وانیل و شکر را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. یک قاشق مرباخوری از شربت مربا به مواد اضافه کنید و نشاسته ذرت را نیز بریزید. مخلوط را هم بزنید و در حین هم زدن، شیر داغ را اضافه کنید.
حالا این ترکیب را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. باید غلظت به حدی باشد که روی کیک باقی بماند. وقتی کرمفیل آماده شد، آن را در قیف بریزید و کیک را با آن تزیین کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کیک شیفون شکلاتی دو تخم مرغی
نکات و فوت و فنهای تهیه کیک بهار نارنج
در ادامه چند نکته طلایی برای تهیه کیک بهار نارنج برای شما آماده کردهایم. با ما همراه باشید.
- برای تهیه این کیک میتوانید از ترکیب عرق بهار نارنج با مقدار کمی گلاب استفاده کنید تا کیک عطر بهتری بگیرد.
- قبل از پخت کیک حتما فر را ۱۰ دقیقه داغ کنید تا کیک به خوبی پف کند.
- برای بافت نرمتر کیک، مواد خشک را ۲ تا ۳ بار الک کنید.
- برای اینکه سطح کیک طلایی و خوشرنگ شود، میتوانید برای ۲ دقیقه آخر پخت، گریل را روشن کنید.
- اگر میخواهید کیک بهار نارنج را در توستر بپزید، دما را روی ۱۴۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و کیک را برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید.
- برای تهیه کیک بهار نارنج بدون فر، میتوانید از یک قابلمه مناسب استفاده کنید. کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید، مایه کیک را در آن بریزید و روی شعله پخشکن قرار دهید. بگذارید برای حدود ۳۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
“““html
کیک بهار نارنج خانگی با عطر خوشایند و بافت نرمش، یک میانوعده بینظیر برای پذیرایی از مهمانها و دورهمیهای خانوادگی است. اگر تجربهای در درست کردن این کیک دارید، خوشحال میشویم نظرات و تجربیاتتان را با ما در مجله آشپزی رضیم به اشتراک بگذارید.