رسپی

۲ رسپی کیک توت سفید خوشمزه؛ به روش خانگی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

کیک توت سفید یک کیک بسیار خوشمزه با عطر و طعمی خاص است که در فصل تابستان می‌توانید با توت‌های شیرین و خوشمزه تهیه کنید. در این مقاله از رضیم بلاگ با طرز تهیه کیک توت سفید آشنا می‌شوید.

مواد لازم برای تهیه کیک توت سفید

برای آماده کردن مواد این کیک حدود ۲۰ دقیقه زمان نیاز دارید و مدت پخت آن حدود ۴۵ دقیقه است. اینجا مواد لازم برای تهیه کیک توت سفید را می‌بینید:

تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
روغن مایع ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شیر ۵ قاشق غذاخوری
شکر ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
توت سفید ۳/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای‌خوری
شکلات سفید به مقدار لازم

مراحل تهیه کیک توت سفید

برای تهیه این کیک باید همه مواد را حدود نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا هم دما شوند. در ادامه مراحل تهیه کیک توت سفید را کاملاً توضیح می‌دهیم.

مرحله اول: پوره کردن توت‌ها

اول از همه توت‌ها را بشویید و برگ‌ها و چوب‌های اضافی را جدا کنید. سپس توت‌ها را همراه با ۵ قاشق شیر در مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید. پس از میکس کردن، توت‌ها را در یک ظرف بریزید.

مرحله دوم: مخلوط کردن تخم‌مرغ‌ها با شکر و وانیل

تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و به مدت ۲ دقیقه با همزن برقی هم بزنید. بعد به تدریج شکر و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا مواد حجیم و کشدار شوند.

مرحله سوم: اضافه کردن روغن و پوره توت

در این مرحله، روغن مایع را به ترکیب تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید. سپس مایه توت را اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

مرحله چهارم: اضافه کردن مواد خشک

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید. سپس به تدریج آن‌ها را به مواد اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.

بیشتر بخوانید: رسپی شیرینی توت به شکل میوه

مرحله پنجم: ریختن مایه کیک در قالب

ته قالب را با کره یا روغن جامد چرب کرده و کمی آرد بپاشید. سپس مایه کیک را در قالب بریزید. می‌توانید بعد از ریختن مایه کیک، چند عدد توت روی آن بگذارید.

مرحله ششم: پخت کیک

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه داغ شود. سپس قالب کیک را در طبقه میانی فر قرار داده و بگذارید برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد.

“`html
رسپی کیک توت سفید بدون فر

مرحله هفتم: کیک را تزیین کنید

بعد از ۴۰ دقیقه، برای اینکه مطمئن شوید کیک خوب پخته شده یا نه، یک خلال دندان را وسط کیک فرو کنید. اگر به خلال نچسبید، یعنی کیک پخته و می‌توانید آن را از روی حرارت بردارید.

حالا شکلات سفید را خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید. کاسه را روی حرارت کتری بگذارید تا شکلات ذوب شود. یک قاشق روغن مایع به آن اضافه کنید و از این شکلات برای تزیین روی کیک توت استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی فوم کیک توت فرنگی

رسپی کیک توت سفید بدون فر

برای تهیه این کیک بدون فر، ابتدا مایه کیک را به روش گفته شده آماده کنید. سپس یک قابلمه نچسب انتخاب کنید و کف و دیواره‌های آن را با روغن خوب چرب کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید برای ۱۵ دقیقه گرم شود. سپس مایه کیک را داخل قابلمه بریزید. روی درب قابلمه یک دم‌کن بگذارید و شعله گاز را کم کنید.

۲ رسپی کیک توت سفید خوشمزه؛ به روش خانگی

اجازه دهید کیک برای ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزد. بعد از ۴۵ دقیقه، شعله گاز را خاموش کنید اما درب قابلمه را باز نکنید تا کیک به‌خوبی آنجا بماند.

حالا می‌توانید کیک را از قابلمه جدا کرده و به هر شکلی که دوست دارید تزیین کنید. چون هنگام پخت در قابلمه حرارت کمتری به قسمت روی کیک می‌رسد، روی کیک شما مثل زمانی که در فر پخته می‌شود برشته نخواهد شد.

نکات و فوت و فن‌های تهیه کیک توت سفید

نکات و فوت و فن‌های تهیه کیک توت سفید

در ادامه به چند نکته مهم برای تهیه کیک توت سفید خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

  • برای تهیه این کیک می‌توانید توت سفید و توت سیاه را ترکیب کنید.
  • اگر کیک را در قابلمه می‌پزید، در نیم ساعت اول درب قابلمه را باز نکنید، وگرنه کیک پف نمی‌کند و خمیری می‌شود.
  • یادتان باشد که هم زدن بیش از حد مایه کیک، استفاده از آرد نامناسب، یا نسبت اشتباه مواد اولیه می‌تواند کیک شما را خمیری کند.
  • قبل از اضافه کردن آرد به مایه، حتماً آن را چند بار الک کنید تا کیک شما نرم و اسفنجی شود.
  • برای تهیه کیک حتماً از یک قالب نچسب و سالم استفاده کنید و کف آن را خوب چرب کنید تا کیک راحت جدا شود.
  • وقتی کیک را در فر می‌پزید، درب فر را باز و بسته نکنید، این کار موجب از بین رفتن پف کیک می‌شود.
  • سعی کنید همه مواد اولیه را به نسبت درست اضافه کنید تا کیک شما باکیفیت شود.
  • مواد را در قالب سرد نریزید، بهتر است قالب را چند دقیقه گرم کنید و سپس مایه کیک را اضافه کنید.
  • برای پخت کیک در فر نباید کناره‌های قالب را چرب کنید، چون این کار باعث می‌شود کیک گنبدی شکل شود. اما برای پخت در گاز، باید تمام سطح قالب را چرب کنید.
  • اگر به توت سفید تازه دسترسی ندارید، می‌توانید از توت خشک استفاده کنید. فقط کافی است توت‌های خشک را ۴ تا ۵ ساعت در آب بخیسانید و سپس با چند قاشق شیر میکس کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کاپ کیک توت فرنگی و شکلات به روش خانگی

کیک توت سفید یک نوع کیک میوه‌ای خوشمزه است و پیشنهاد می‌کنیم هرچه زودتر آن را درست کنید. اگر تجربه‌ای در تهیه این کیک دارید، نظرات و پیشنهادات خود را در این مطلب از مجله آشپزی رضیم با ما و دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا