رسپی

۲ روش آسان برای تهیه کمپوت انجیر خانگی (با انجیر خشک و تازه)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کمپوت انجیر یکی از خوشمزه‌ترین و مفیدترین کمپوت‌های خانگی است. این کمپوت علاوه بر طعم خوبی که دارد، به تقویت بدن و درمان یبوست هم کمک می‌کند. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله رضیم می‌توانید با روش تهیه کمپوت انجیر خانگی آشنا شوید.

روش تهیه کمپوت انجیر تازه

آماده کردن مواد لازم برای این کمپوت تقریباً ۱۵ دقیقه طول می‌کشد و برای پخت آن باید حدود ۳۰ دقیقه وقت بگذارید.

مواد لازم برای تهیه کمپوت انجیر تازه

انجیر سیاه تازه ۱ کیلوگرم
شکر ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آب ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار

مراحل تهیه کمپوت انجیر تازه

در این قسمت می‌توانید مراحل تهیه کمپوت انجیر تازه را بخوانید.

بیشتر بخوانید: رسپی کاپ کیک شکلاتی با مغز نارگیل

مرحله اول: تهیه شربت کمپوت

برای شروع، شکر و آب را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. بگذارید ترکیب به جوش بیاید تا شکر به‌خوبی حل شود. بعد از این که شربت به جوش آمد، شعله را خاموش کنید و بگذارید شربت خنک شود.

بیشتر بخوانید: رسپی لواشک انجیر؛ ساده و لذیذ

مرحله دوم: شستن انجیرها

برای کمپوت، از انجیرهای سالم و رسیده استفاده کنید. انجیرها را بشویید و ساقه‌شان را جدا کنید. سپس آن‌ها را روی یک پارچه تمیز بگذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. در این مرحله، انجیرهای خراب را جدا کنید و فقط انجیرهای سالم را نگه دارید.

بیشتر بخوانید: رسپی سرکه انجیر

مرحله سوم: قرار دادن انجیرها در شیشه

برای تهیه کمپوت، از شیشه‌های تمیز و خشک استفاده کنید. بهتر است از شیشه‌هایی استفاده کنید که درب آن‌ها سالم و بدون زنگ زدگی باشد. قبل از آماده کردن کمپوت، شیشه‌ها را بشویید و سپس کاملاً خشک کنید. حالا می‌توانید انجیرها را داخل شیشه بگذارید تا شیشه پر شود.

بیشتر بخوانید:با انگور یخ زده ۳ دسر خوشمزه برای مجالس درست کنید

مرحله چهارم: آماده کردن کمپوت

در این مرحله، شربت را روی انجیرها بریزید تا شیشه کاملاً پر شود و سپس درب شیشه را ببندید.

حالا یک قابلمه آب جوش را روی حرارت قرار دهید و وقتی آب به جوش آمد، شیشه کمپوت را داخل آب بگذارید.

حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید. سپس شعله را خاموش کنید و شیشه‌ها را به صورت وارونه روی کابینت قرار دهید تا هوای اضافی از آن‌ها خارج شود.

۲ روش آسان برای تهیه کمپوت انجیر خانگی (با انجیر خشک و تازه)

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی شلیل خانگی

روش تهیه کمپوت انجیر

مرحله پنجم: نگهداری کمپوت‌ها

برای نگهداری…
“““html

کمپوت انجیر را باید در جای خنک و دور از نور خورشید نگه‌داری کنید. بعد از باز کردن درب شیشه، حتماً به سرعت آن را مصرف کنید و در یخچال قرار دهید تا خراب نشود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مینی پنکیک؛ کوچولو و بامزه

طرز تهیه کمپوت انجیر خشک

آماده کردن این کمپوت حدود ۱۵ دقیقه طول می‌کشد.

مواد لازم برای تهیه کمپوت انجیر خشک

انجیر خشک به مقدار لازم
آب جوش ۲ برابر انجیر
شکر به مقدار لازم
آبلیمو چند قطره

طرز تهیه کمپوت انجیر خشک

برای تهیه این کمپوت، ابتدا انجیرها را بشویید. سپس آب جوش را با شکر و مقداری آبلیمو ترکیب کنید. این مخلوط را روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملاً در آب حل شود. وقتی که آب به جوش آمد، انجیرها را اضافه کنید و سپس شعله گاز را خاموش کنید. بگذارید تا مواد کمپوت از حرارت خارج شوند، سپس آن را برای یک شب در یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود.

حالا کمپوت شما آماده است و می‌توانید آن را میل کنید. به یاد داشته باشید که انجیرها را برای مدت طولانی نپزید چون این کار باعث می‌شود که انجیرها نرم و طعمشان خراب شود.

بیشتر بخوانید: ترفندهای مؤثر برای درمان سوزش زبان بعد از خوردن انجیر

نکات و فوت و فن‌های رسپی کمپوت انجیر

بیشتر بخوانید: طرز تهیه موس کیک شکلاتی

نکات و فوت و فن‌های طرز تهیه کمپوت انجیر

  • کمپوت انجیر برای سلامت گوارش مفید است و می‌تواند به بهبود سلامت قلب، درمان کم‌خونی، تقویت استخوان‌ها و رفع یبوست کمک کند.
  • می‌توانید به جای شکر از عسل استفاده کنید. در این صورت بعد از آماده شدن کمپوت، مقداری عسل به آن اضافه کنید و هیچگاه عسل را در حین پختن نباید بجوشانید.
  • در برخی دستورها برای طعم‌دهی می‌توانید از هل، دارچین و آبلیمو استفاده کنید؛ می‌توانید اینها را طبق سلیقه خود اضافه یا حذف کنید.
  • برای تهیه این کمپوت از انجیرهای سالم و رسیده استفاده نمایید.
  • می‌توانید انجیر را با میوه‌های دیگر مثل سیب و گلابی ترکیب کنید.
  • برای تهیه کمپوت نیازی نیست که شربت قوام داشته باشد.
  • روش تهیه کمپوت انجیر زرد یا سیاه تفاوتی ندارد؛ تنها باید از نوع‌های مختلف انجیر استفاده کنید.
  • برای طعم‌دهی می‌توانید

“““html

  • از کمی گلاب استفاده کنید.
  • کمپوت انجیر برای یبوست مفید است و می‌تواند از بروز این مشکل جلوگیری کند. برای درمان یبوست بهتر است کمپوت انجیر را بدون شکر درست کنید.
  • برای تهیه این کمپوت حتما باید صبر کنید تا شربت کاملا خنک شود.
  • در بعضی دستورها برای خوشمزه‌تر کردن این کمپوت از کمی آب لیمو ترش تازه همراه با پوست لیمو استفاده می‌شود.
  • بیشتر بخوانید: خواص انجیر برای معده درد و طریقه مصرف آن

    در این مقاله به دو روش محبوب برای تهیه کمپوت انجیر خانگی اشاره کردیم. این کمپوت طعمی خوشمزه دارد و برای سلامتی خیلی مفید است. اگر تجربه درست کردن این کمپوت را دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات‌تان را با ما و دوستانی که به این موضوع علاقه دارند، به اشتراک بگذارید.

    سایت رسپی آشپزی رضیم
    “`

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا