رسپی
۲ روش اصولی برای تهیه سالاد فارفاله مدیترانه ای + سس (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه “سالاد فارفاله مدیترانهای” با طعمی خوشمزه
در زبان ایتالیایی، کلمه farfalla به معنی پروانه و فارفاله به معنی پروانهها است. این سالاد را میتوان در 30 دقیقه درست کرد و مواد لازم برای 4 نفر کافی است. با ما همراه شوید.
طرز تهیه سالاد فارفاله به ۲ روش اصلی و مدیترانهای
روش اول: سالاد فارفاله مدیترانهای با نخود فرنگی
مواد لازم
- پاستای دلخواه، ترجیحاً فارفاله: ۲۰۰ گرم
- گوجه فرنگی خلال شده: ۱ عدد
- ژامبون گوشت: ۲ الی ۳ برش
- زیتون سبز بدون هسته: حدود ۲۰ عدد
- نخود فرنگی پخته: ۱۰۰ گرم
- فلفل دلمهای سبز: ۱ عدد
- آویشن: ½ قاشق چایخوری
- پنیر گودا: ۵۰ گرم
- پیاز قرمز خرد شده: ۱ عدد
مواد لازم برای سس سالاد
- روغن: ۲ قاشق غذاخوری
- سرکه: ۱ قاشق چایخوری
- آبلیمو: ۱ قاشق چایخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه
- ابتدا در یک قابلمه مقداری آب بریزید و با کمی نمک و آویشن بگذارید بجوشد. سپس پاستا را به آب در حال جوش اضافه کرده و بعد از پخته شدن، آبکش کنید.
- در همین حین، تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود. گوجه فرنگی و فلفل دلمهای را خرد کنید.
- پیاز را کوچک خرد کرده و ژامبونها را به اندازه دلخواه برش بزنید. یک ظرف برای سالاد آماده کنید، پاستا را در آن بریزید و همه مواد خرد شده را به آن اضافه کنید. سپس سس را روی سالاد بریزید و هم بزنید تا ترکیب شود و بعد سرو کنید.
روش دوم: سالاد فارفاله مدیترانهای با خیار
مواد اولیه
- ماکارونی پروانهای (فارفاله): ۳۵۰ گرم
- خیار (متوسط): ۳ عدد
- گوجه گیلاسی (نصف شده): ۱ پیمانه
- زیتون سیاه: ۲/۳ پیمانه
- پیاز قرمز (حلقه شده): ½ یک پیاز متوسط
- پنیر (فتا یا رنده شده): ۱۰۰ گرم
مواد لازم برای چاشنی سالاد
- روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه
- آبلیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری
- سرکه قرمز: ۳ قاشق غذاخوری
- پونه کوهی (خشک یا تازه/ خرد شده): به مقدار لازم
- پاستا فارفاله ۲۵۰ گرم
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه و سفید ۱/۴ قاشق چای خوری
- یک قابلمه آب را روی حرارت بگذارید و ۲ قاشق غذاخوری روغن و نصف قاشق غذاخوری نمک را به آن اضافه کنید.
- وقتی آب به جوش آمد، فارفالهها را به آن بیفزایید.
- بعد از ۱۰ دقیقه یک عدد از فارفالهها را امتحان کنید؛ اگر نرم بود، آنها را آبکش کنید. (برای نرم شدن فارفالهها به ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان نیاز است).
- بعد از آبکش کردن، کمی آب سرد روی آنها بریزید تا آب اضافی خارج شود و سپس آنها را به یک ظرف منتقل کنید.
- گوجههای گیلاسی را بشویید و به فارفالهها اضافه کنید.
- خیار را به شکل حلقهای برش دهید و به سالاد اضافه کنید.
- در نهایت، زیتون بدون هسته و پنیر را نیز به سالاد بیفزایید.
- برای تهیه چاشنی، تمام مواد گفته شده را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا سس یکدستی به دست بیاید.
- چاشنی را روی سالاد بریزید و کمی زمان بدهید تا طعمها با هم مخلوط شوند.
- میتوانید در این سالاد از ژامبون مرغ یا سینهی مرغ پخته و خرد شده هم استفاده کنید.
- در صورت تمایل میتوانید جعفری خرد شده را هم به سالاد اضافه نمایید.
- اگر میخواهید از این سالاد به عنوان یک وعدهی غذایی کامل استفاده کنید، میتوانید کمی سیبزمینی و تخممرغ پخته و خرد شده را نیز اضافه کنید.
- بر اساس خواسته خود، میتوانید کمی پیاز خام قرمز را ریز خرد کرده و به سالاد اضافه کنید.
“““html
دستور تهیه سالاد فارفاله
نکات پایانی برای تهیه سالاد فارفاله
بیشتر بخوانید :
کاهش فشار خون با سالاد ترخون
دستور تهیه سالاد نودل چینی خوشمزه
روشهای تازه نگه داشتن سالاد در یخچال برای یک هفته