۲ روش برای تهیه ترشی موسیر (موسیر تازه و خشک ) (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه آسان ترشی موسیر
برای تهیه ترشی موسیر، میتوانید از موسیر تازه یا موسیر خشک استفاده کنید. بیایید با هم روش درست کردن آن را بررسی کنیم.
دستور تهیه ترشی موسیر تازه و خشک
مواد لازم برای تهیه ترشی موسیر
- موسیر تازه 250 گرم
- سرکه 1 لیتر
- نمک به مقدار لازم
نکات مهم درباره تهیه ترشی موسیر خشک
برای تهیه ترشی موسیر، میتوانید از موسیر تازه یا موسیر خشک استفاده کنید. اگر موسیر خشک دارید، باید ورقههای موسیر را در ظرفی بریزید و روی آن آب جوش بریزید.
بعد از اینکه آب سرد شد، آن را خالی کنید و دوباره آب جوش روی موسیرها بریزید. این کار را 3 بار انجام دهید و هر بار اجازه دهید آب جوش تا حدی سرد شود.
این کار باعث میشود که تندی موسیر کمتر شود و موسیر خشک نرم شود تا برای ترشی آماده گردد.
سپس موسیرها را با آب سرد میشوییم و روی یک پارچه تمیز میگذاریم تا خشک شوند.
برای تهیه ترشی موسیر میتوانید از سرکه سفید یا قرمز استفاده کنید و انتخاب نوع آن بستگی به سلیقه شما دارد.
همچنین، حتماً جوانههای موسیر را جدا کنید تا طعم ترشی خوب باشد.
نکات مهم برای تهیه ترشی با موسیر تازه
اگر از موسیر تازه استفاده میکنید، آنها را برش بزنید و در آب سرد بگذارید و چندین بار در دو تا سه روز آب آن را عوض کنید تا تندیاش کم شود.
وقتی آماده شد، یک ظرف شیشهای تمیز و خشک را بردارید و موسیرها را در آن قرار دهید. کمی نمک روی موسیرها بپاشید.
موقعی که نمک میزنید، موسیرها کمی تغییر رنگ میدهند ولی بعد دوباره به رنگ خود برمیگردند، پس نگران نباشید.
در نهایت، شیشه را با سرکه پر کنید به طوری که تمام موسیرها زیر سرکه باشند و به همین راحتی ترشی موسیر خوشمزه شما آماده است. این ترشی طی حدود 2 هفته جا میافتد و آماده خوردن میشود.
خواص مفید موسیر
- طبع موسیر گرم و خشک است.
- کاهش تنگی نفس
- کمک به یادآوری و حافظه
- قاعده آور
- ادرارآور
- ترمیم کننده زخمها
- کاهش سیاتیک
- کمک به افراد مبتلا به نقرس
- تقویت قوای جنسی
- کاهش سردردهای میگرنی
- جلوگیری از تصلب شرایین
“““html
نکته ی پایانی برای تهیه ترشی موسیر خانگی
اگر شما ترشی را ملایم دوست دارید، میتوانید سرکه را با کمی آب مخلوط کنید. به این شکل که با هر نسبتی که با سلیقه شما سازگار است سرکه و آب را ترکیب کنید.
برای مثال، میتوانید برای هر لیوان سرکه، نصف لیوان آب در قابلمه بریزید و سپس آن را به جوش آورید. پس از جوش آمدن آب، سرکه را اضافه کنید و سپس حرارت را خاموش کنید.
با این روش خواص سرکه حفظ میشود و حرارت باعث از بین رفتن آن نمیشود. بعد از اینکه محلول کاملا خنک شد، آن را روی ترشی بریزید و شیشه را در مکانی خشک و خنک نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه ترشی خیار چنبر متفاوت و عالی
دستور تهیه پیاز ترشی (پیاز سفید) مرحله به مرحله
دستور تهیه ی ترشی لیته
دستور تهیه ی ترشی گل کلم و لبو با طعمی فوق العاده