رسپی
۲ روش برای تهیه ترشی هویج مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه ترشی هویج و نکات تهیه ترشی هویج مجلسی
هویج در بسیاری از غذاها، سوپها و سالادها استفاده میشود و شما میتوانید از آن ترشی خوشمزهای تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. با ما همراه باشید.
طرز تهیه ترشی پیاز و هویج
روش اول: مواد لازم برای ترشی هویج
- هویج: ۱ کیلو
- پیاز سفید بزرگ: ۱ عدد (نصف)
- آب: ۲ فنجان
- سرکه سیب: ۲ فنجان
- شکر: ۲ فنجان
- دانه خردل: ۱ قاشق چایخوری
- تخم کرفس: ۱ قاشق چایخوری
- تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
- زنجبیل تازه (ریز خرد شده): ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه ترشی هویج
- هویجها را بشویید، پوست بگیرید و به صورت حلقهای برش بزنید. پیاز را پوست بکنید و به صورت نازک خرد کنید.
- یک قابلمه را نیمه پر از آب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد. سپس هویجهای خرد شده را داخل آن بیندازید و حدود ۵ دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند. توجه کنید که هویجها نباید کاملاً پخته و نرم شوند، فقط کمی باید نرم شوند. بهتر است هویجها حالت تردی خود را حفظ کنند. سپس هویجها را آبکش کرده و در یک کاسه یا قابلمه بزرگ بریزید. پیازهای خرد شده را نیز اضافه کنید و کنار بگذارید.
- بقیه مواد مانند سرکه سیب، دو فنجان آب، شکر، دانه خردل، تخم کرفس، تخم گشنیز، زردچوبه، زنجبیل و نمک را در یک قابلمه دیگر بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کنید …
روش دوم: ترشی هویج و نعنا
مواد اولیه برای تهیه ترشی هویج و نعنا
- هویج: ۲۰۰۰ گرم
- نعناع: ۱۰۰۰ گرم
- سیر: ۵۰۰ گرم
- سرکه: ۱ لیتر
- نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی نعنا و هویج
- نعناع را با دقت تمیز کرده، شسته و خشک کنید.
- سپس سیر را پوست بکنید و آن را همراه با نعناع چرخ کنید. بعد یک شیشه مناسب انتخاب کنید و چند ردیف هویج و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده را بههمراه کمی نمک در آن بریزید و این کار را ادامه دهید تا شیشه پر شود.
- در نهایت روی مواد را با سرکه بپوشانید تا تمام هویجها به سرکه آغشته شوند و شیشه از سرکه پر شود.
- این ترشی بعد از ۶ ماه قابل مصرف است، اما هرچه مدت زمان بیشتری بگذرد، کیفیت بهتری خواهد داشت.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه ترشی برگ مو
ترشی لوبیا سبز | دستور تهیه متفاوت برای یک ترشی خاص
طرز تهیه پیاز ترشی (پیاز سفید) مرحله به مرحله