رسپی

۲ روش برای تهیه مربای پوست پسته (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه مربای پوست پسته در خانه

در اینجا طرز تهیه مربای پوست پسته به دو روش (با پوست پسته تازه و پوست پسته خشک) آورده شده است. پوست پسته آرام‌بخش بوده و برای معده مفید است. پوست پسته تازه به درمان بواسیر کمک کرده و درد را تسکین می‌دهد. با ما همراه باشید.

طرز تهیه مربای پوست پسته تازه

مواد لازم برای تهیه مربا

  • – پوست نرم پسته تازه، ۱ کیلوگرم
  • – شکر ۱ کیلوگرم
  • – آب ۴ پیمانه
  • – جوهر لیمو، نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه مربای پوست پسته

1– ابتدا پسته‌ها را پوست بکنید، سپس پوست‌ها را در سبد ریخته و بشویید تا گرد و خاک آن از بین برود.
2 – پوست پسته را در آب به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت یا از شب تا صبح خیس کنید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید تا تلخی‌اش گرفته شود.
3 – در یک قابلمه ۴ پیمانه آب بریزید و پوست پسته‌ها را داخل آن بگذارید. سپس قابلمه را روی اجاق قرار دهید تا آب به جوش بیاید و پوست‌ها بپزند. این کار حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول می‌کشد.
4 – بعد از پخت پوست پسته‌ها، جوهر لیمو و شکر را به مخلوط آب و پوست پسته اضافه کنید و بگذارید به جوشیدن ادامه دهد تا شکر حل شده و شربت قوام بگیرد. در طول این مدت، مرتباً کف مربا را بگیرید. بعد از قوام آمدن شربت، مربا آماده است.

دو نکته برای تهیه این مربا

  • به جای جوهر لیمو، می‌توانید از ۲ تا ۳ قاشق سوپ‌خوری آبلیمو استفاده کنید؛ جوهر لیمو و آبلیمو برای جلوگیری از شکرک زدن مربا به آن اضافه می‌شود.
  • پوست پسته باید تازه، سالم و بدون لک باشد. همچنین رنگ پوست پسته، مربا را زیباتر می‌کند.

مربای پوست پسته با پسته خشک

مواد لازم برای تهیه مربا پوست پسته

  • پوست خشک پسته، نیم کیلو
  • شکر ۱ کیلو
  • هل یا وانیل، یک قاشق چای‌خوری سرصاف
  • آبلیمو، نصف استکان
  • آب، ۳ تا ۴ لیوان
  • خلال پسته، ۱۵۰ گرم

طرز تهیه مربای پوست پسته

  1. برای تهیه مربای پوست پسته با پوست خشک، ابتدا پوست پسته‌ خام را جدا کرده و بشویید.
  2. سپس آن را ۲ تا ۳ بار بجوشانید تا کاملاً پخته و تلخی‌اش گرفته شود.
  3. بعد آن را در آب سرد به مدت ۵ ساعت قرار دهید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.
  4. مانند روش اول، شکر و آب را در یک قابلمه بریزید.
  5. وقتی به جوش آمد، پوست پسته را اضافه کرده و بگذارید چند جوش بخورد تا شکر کاملاً قوام بگیرد.
  6. در آخر، آبلیمو، گلاب، خلال پسته و وانیل را اضافه کنید و با قاشق چوبی یکی دو بار هم بزنید و شعله را خاموش کنید تا خنک شود.

لذت آشپزی با رضیم :

طرز تهیه ی مربا زرشک ترش و ملس

طرز تهیه ی مربا گوجه خوشمزه و شگفت‌انگیز

طرز تهیه مربا و مارمالاد پرتقال + نکات مهم

جمع‌آوری شده از مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا