۲ روش برای تهیه مربای پوست پسته (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه مربای پوست پسته در خانه
در اینجا طرز تهیه مربای پوست پسته به دو روش (با پوست پسته تازه و پوست پسته خشک) آورده شده است. پوست پسته آرامبخش بوده و برای معده مفید است. پوست پسته تازه به درمان بواسیر کمک کرده و درد را تسکین میدهد. با ما همراه باشید.
طرز تهیه مربای پوست پسته تازه
مواد لازم برای تهیه مربا
- – پوست نرم پسته تازه، ۱ کیلوگرم
- – شکر ۱ کیلوگرم
- – آب ۴ پیمانه
- – جوهر لیمو، نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه مربای پوست پسته
1– ابتدا پستهها را پوست بکنید، سپس پوستها را در سبد ریخته و بشویید تا گرد و خاک آن از بین برود.
2 – پوست پسته را در آب به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت یا از شب تا صبح خیس کنید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید تا تلخیاش گرفته شود.
3 – در یک قابلمه ۴ پیمانه آب بریزید و پوست پستهها را داخل آن بگذارید. سپس قابلمه را روی اجاق قرار دهید تا آب به جوش بیاید و پوستها بپزند. این کار حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول میکشد.
4 – بعد از پخت پوست پستهها، جوهر لیمو و شکر را به مخلوط آب و پوست پسته اضافه کنید و بگذارید به جوشیدن ادامه دهد تا شکر حل شده و شربت قوام بگیرد. در طول این مدت، مرتباً کف مربا را بگیرید. بعد از قوام آمدن شربت، مربا آماده است.
دو نکته برای تهیه این مربا
- به جای جوهر لیمو، میتوانید از ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری آبلیمو استفاده کنید؛ جوهر لیمو و آبلیمو برای جلوگیری از شکرک زدن مربا به آن اضافه میشود.
- پوست پسته باید تازه، سالم و بدون لک باشد. همچنین رنگ پوست پسته، مربا را زیباتر میکند.
مربای پوست پسته با پسته خشک
مواد لازم برای تهیه مربا پوست پسته
- پوست خشک پسته، نیم کیلو
- شکر ۱ کیلو
- هل یا وانیل، یک قاشق چایخوری سرصاف
- آبلیمو، نصف استکان
- آب، ۳ تا ۴ لیوان
- خلال پسته، ۱۵۰ گرم
طرز تهیه مربای پوست پسته
- برای تهیه مربای پوست پسته با پوست خشک، ابتدا پوست پسته خام را جدا کرده و بشویید.
- سپس آن را ۲ تا ۳ بار بجوشانید تا کاملاً پخته و تلخیاش گرفته شود.
- بعد آن را در آب سرد به مدت ۵ ساعت قرار دهید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.
- مانند روش اول، شکر و آب را در یک قابلمه بریزید.
- وقتی به جوش آمد، پوست پسته را اضافه کرده و بگذارید چند جوش بخورد تا شکر کاملاً قوام بگیرد.
- در آخر، آبلیمو، گلاب، خلال پسته و وانیل را اضافه کنید و با قاشق چوبی یکی دو بار هم بزنید و شعله را خاموش کنید تا خنک شود.
لذت آشپزی با رضیم :
طرز تهیه ی مربا زرشک ترش و ملس
طرز تهیه ی مربا گوجه خوشمزه و شگفتانگیز
طرز تهیه مربا و مارمالاد پرتقال + نکات مهم
جمعآوری شده از مجله ی رضیم
مریم امینی