رسپی
۲ روش برای تهیه کوکوی کنجد مقوی و پر از خاصیت (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کوکو کنجدی خوشمزه با ارزش غذایی بالا
کوکو کنجدی یک غذای بسیار خوشمزه از خانواده کوکوها است. حتماً این کوکو را امتحان کنید. همراه ما باشید.
کوکوی کنجد خوشمزه و مقوی
روش اول: مواد لازم برای تهیه کوکو کنجدی ساده
- یک عدد سیب زمینی
- یک عدد پیاز کوچک
- پنج قاشق غذاخوری کنجد
- دو عدد تخم مرغ
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- یک قاشق جعفری خرد شده
دستور تهیه کوکوی کنجدی ساده
- سیب زمینی و پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس باقی مواد و کنجد را با هم مخلوط کنید و تخممرغها را اضافه کنید. اگر جعفری داشته باشید، برشتهتر میشود.
- در یک تابه کمی روغن بریزید و مایه کوکو را در آن پهن کنید. شعله را کم کرده و در تابه را بگذارید تا کوکو خوب پخته شود.
- وقتی یک طرف سرخ شد، طرف دیگر را هم سرخ کنید. در این مرحله در تابه باز باشد تا خوب بپزد. من این کوکو را نازک درست میکنم که سیبزمینیها بهخوبی بپزند.
روش دوم: مواد اولیه برای تهیه کوکو کنجدی با سبزیجات
- یک عدد سیب زمینی بزرگ
- نصف لیوان جعفری خرد شده
- سه قاشق سوپخوری آرد سیبزمینی
- یک عدد پیاز
- یک عدد فلفل سبز نگینی خرد شده
- ۷ تا ۸ قاشق سوپخوری دانه کنجد
- یک قاشق سوپخوری زعفران دمکرده
- پنج عدد تخم مرغ
- سه قاشق سوپخوری شیر
- روغن مایع برای سرخ کردن
- نمک، دارچین و فلفل به مقدار لازم
دستور تهیه کوکو کنجدی با سبزیجات
- سیبزمینی را پوست کنده و در یک قابلمه با آب بپزید.
- بعد از سرد شدن، سیبزمینی و پیاز را رنده کنید.
- جعفری، نمک، فلفل، زعفران، کنجد و فلفل سبز را به مخلوط سیبزمینی و پیاز اضافه کنید.
- آرد سیبزمینی را در شیر سرد حل کرده و به مخلوط مواد اضافه کنید.
- در یک ظرف جداگانه، تخممرغها را بشکنید، با چنگال هم بزنید و به بقیه مواد اضافه کنید.
- روغن را داغ کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کرده و در تابه بریزید.
- با یک قاشق سطح مواد را صاف کنید و با حرارت کم و درپوش سرخ کنید.
- پس از اینکه یک طرف سرخ شد، طرف دیگر را بدون درب سرخ کنید.
لذت آشپزی با رضیم:
دستور تهیه کوکوی سیبزمینی خام خوشمزه و عالی
دستور تهیه کوکوی هویج سالم و ساده
دستور تهیه کوکوی پوکورا غذای خوشطعم خوزستان مرحله به مرحله
دستور تهیه کوکوی کرفس
گردآوری شده از مجله ی رضیم
مریم امینی