۲ روش جذاب جهت تهیه پشمک در منزل (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه پشمک خانگی
دستور تهیه پشمک خانگی بسیار ساده است. پشمک یکی از خوراکیهای خوشمزه و یادآور خاطرات شیرین است و درست کردن آن در خانه خیلی لذتبخش خواهد بود.
اگر شما هم اکنون مادر شدهاید، احتمالاً یکی از خوشمزهترین خوراکیها برایتان پشمکهای ساده ای بود که گاهی در شهربازیها میخریدید. حالا با روشهای جدیدی میتوانید خیلی آسان در خانه پشمک درست کنید.
دستور تهیه پشمک با طعم خاطرهانگیز
در ابتدا برای تهیه پشمک، شکر را بپزید. شکر را با آب ترکیب کنید و بجوشانید تا غلیظ شود. وقتی قوام آمد، باید یک سینی را کمی چرب کنید.
سپس شکر غلیظ را در سینی ریخته و روی شعله بگذارید تا کمی گرم شود. بعد از آن دستور تهیه انواع پشمک را برای شما خواهیم گفت؛ با ما همراه باشید.
روش اول جهت تهیه پشمک
پشمک یکی از شیرینیهای خوشمزه و مورد علاقه بسیاری از افراد است. این پشمکها معمولاً در رنگهای مختلف مانند صورتی، سفید، زرد و قهوهای تهیه میشوند. هر خانمی که به تهیه شیرینی علاقه دارد، دوست دارد پشمک را هم خود در خانه درست کند.
مواد لازم برای تهیه پشمک در منزل
- روغن…..400گرم
- آرد سفید …..200 گرم
- شکر ….. یک کیلوگرم
دستور تهیه پشمک در منزل و ترفندهای آن
اولین مرحله برای تهیه پشمک این است که شکر را بپزید و صبر کنید تا غلیظ شود. شکر را با آب ترکیب کنید و بجوشانید تا قوام بگیرد.
سپس باید یک سینی چرب کنید. شکر غلیظ شده را در سینی ریخته و روی حرارت بگذارید تا کمی گرم شود.
حالا مایع را به شکل کلاف درآورید و چند نفر آن را بکشند تا دراز شود. بعد آن را روی هم برگردانید و دوباره بکشید تا کاملاً سفت شود.
در مرحله بعدی، آرد سفید را در روغن داغ تفت دهید و روی سینی بریزید و حرارت را کم کنید.
سپس مایع به دست آمده را با دستهای چرب بچرخوانید تا به شکل پشمک درآید. اکنون پشمک آماده است و میتوانید خودتان یا با دیگران از آن لذت ببرید.
روش دوم جهت تهیه پشمک با سرکه
پشمک از ترکیب آب و شکر درست میشود، بنابراین مواد اولیه تهیه پشمک خانگی به راحتی در دسترس است و در همه خانهها پیدا میشود. دستور تهیه آن ساده است و در مدت زمان کوتاهی میتوانید آن را درست کنید.
این خوراکی عطر و طعم فوقالعادهای دارد و همه افراد، از بزرگترها تا بچهها، از خوردن آن فوقالعاده خوشحال میشوند. البته فراموش نکنید که پشمک حاوی قند زیادی است و نباید بیش از حد مصرف کنید.
مواد لازم برای تهیه پشمک خانگی
- شکر ۱ کیلوگرم
- آرد سفید ۲۰۰ گرم
- سرکه یک سوم قاشق غذاخوری
- روغن ۴۰۰ گرم
دستور تهیه پشمک :
اول شکر را با حدود نیم لیتر آب حل کنید. سپس این مخلوط را در قابلمهای بریزید و روی حرارت قرار دهید.
صبر کنید تا شربت بجوشد و سپس سرکه را اضافه کنید و کمی هم بزنید. منتظر بمانید تا شربت غلیظ شود. یک سینی فر را چرب کنید.
وقتی شربت به قوام رسید و شبیه عسل شد، آن را در سینی بریزید. بعد از اینکه شربت سرد شد، آن را مانند خمیر بازی چنگ بزنید تا نرم شود و سپس به شکل کلاف درآورید.
آرد را در روغن سرخ کنید و کف سینی بریزید. آرد را زیر آبنبات کلافی قرار دهید و از طرفین بکشید و تا کنید تا به شکل عدد هشت تبدیل شود و دوباره حلقه کنید.
این کار را تا جایی ادامه دهید که به شکل پشمک در بیاید. حالا پشمک آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
چند نکته مهم برای تهیه پشمک
- وقتی شربت را روی حرارت میگذارید، شعله را متوسط کمی بالا تنظیم کنید؛ زیرا شربت برای غلیظ شدن به حرارت بالایی نیاز دارد.
- اگر میخواهید پشمک کاکائویی دربیاورید،…
“““html
دست کنید، بعد از اینکه آرد و روغن را در سینی ریختید، مقداری پودر کاکائو هم به سینی اضافه کنید.
روش سرو پشمک خانگی
حالا وقت سرو کردن پشمک است، سرو آن به صورت رشتهای باریک و درهم تنیده به نظر زیبا میآید، اما نمیتوان به راحتی آن را خورد؛ بنابراین باید آن را آماده کنید.
در ادامه سادهترین روش برای سرو پشمک خانگی توضیح داده میشود. در این روش شما به هیچ چیز جز آنچه که در خانه دارید نیاز نخواهید داشت.
ابتدا مقداری از پشمک را جدا کنید. آن را داخل یک استکان باریک بریزید و با قاشق مرباخوری یا دست آن را به خوبی فشار دهید.
آنقدر پشمک را فشار دهید که ضخامت آن به ۲ تا ۳ سانتیمتر برسد. بسته به سلیقهتان میتوانید ضخامت بیشتری را در نظر بگیرید، اما خیلی مهم است که پشمک را کاملاً فشرده کنید.
استکان را برگردانید و با دست به ته آن ضربه بزنید تا پشمک آزاد شود. حالا میتوانید آنها را در یک ظرف بچینید و سرو کنید.
علیرغم اینکه پشمک یک خوراکی خوشمزه است که میتوانید با این روش در مهمانیها از آن پذیرایی کنید، اما نباید از مضرات آن غافل شوید.
پشمک حاوی مواد قندی زیادی است، بنابراین نه تنها برای افراد مبتلا به دیابت، بلکه برای همه افراد مضر است. قند زیاد حتی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهد، بنابراین در مصرف این خوراکی زیادهروی نکنید.
حتی برای کودکان هم مصرف زیاد پشمک مضراتی دارد؛ علاوه بر اینکه احتمال ابتلا به دیابت در سنین پایین هم وجود دارد، میزان قند بالای این خوراکی میتواند به دندانها آسیب بزند و باعث پوسیدگی دندانهای کودکان شود.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه دنت شکلاتی خوشمزه با طعمی جدید و خاص
دستور تهیه خاص برای حلوا انار خوشمزه ویژه شب یلدا
دستور تهیه کیک کدو حلوایی خوشمزه و خاص