رسپی

۲ روش رسپی ترشی ریواس؛ نکات کپک نزدن

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ترشی ریواس یکی از خوشمزه‌ترین ترشی‌های ایرانی است که طعم فوق‌العاده‌ای دارد. درست کردن این ترشی خیلی آسان است و می‌توانید آن را به چند شیوه مختلف تهیه کنید. در این مقاله از بخش آشپزی در رضیم بلاگ با ۲ روش تهیه ترشی ریواس به‌طور کامل آشنا می‌شوید.

رسپی ترشی ریواس (روش اول)

تهیه ترشی ریواس حدود نیم ساعت زمان می‌برد و بعد از گذشت یک هفته می‌توانید از آن استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی ریواس

سرکه ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شکر ۲ قاشق غذاخوری
ریواس ۵۰۰ گرم
آب ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
زنجبیل تازه ۱ تکه کوچک
نعنا خشک به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
دانه خردل به مقدار لازم

در ادامه می‌توانید با مراحل تهیه ترشی ریواس خانگی آشنا شوید.

مرحله اول: آماده‌سازی ریواس‌ها

برای تهیه این ترشی ابتدا ریواس‌ها را خوب بشویید و سپس روی یک پارچه تمیز بگذارید تا خشک شوند. بعد از آن، پوست ریواس‌ها را بکنید و آن‌ها را به اندازه‌ای که دوست دارید، خرد کنید.

مرحله دوم: آماده کردن مایع سرکه‌ای

آب را با سرکه، شکر، زنجبیل خرد شده و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید. این مواد را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. صبر کنید تا مایع سرکه‌ای به جوش بیاید، سپس شعله را خاموش کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی کرفس مرحله به مرحله

مرحله سوم: ریختن مواد ترشی در شیشه

برای تهیه این ترشی، یک ظرف شیشه‌ای تمیز و خشک انتخاب کنید. مقداری نمک، فلفل سیاه، دانه خردل و نعنا خشک در آن بریزید. سپس ریواس‌های خرد شده را به ظرف اضافه کنید و مایع سرکه‌ای را به آن بیفزایید. مایع سرکه‌ای باید کاملاً روی ریواس‌ها را بپوشاند.

مواد ترشی ریواس را در شیشه بریزید

مرحله چهارم: آماده‌سازی ترشی

بعد از ریختن مواد ترشی در شیشه، درب ظرف را محکم ببندید تا هوای داخل آن نشود. سپس ترشی را در جایی خشک و خنک قرار دهید تا خوب جا بیفتد.

“““html

شما آماده‌اید. بعد از یک هفته می‌توانید این ترشی خوشمزه را مصرف کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی چغاله بادام

طرز تهیه ترشی ریواس (روش دوم):

تهیه این ترشی حدود ۳۰ دقیقه زمان می‌برد و بعد از ۲۰ روز می‌توانید آن را مصرف کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی ریواس و کرفس خانگی

ریواس ۵ ساقه
کرفس ۲ ساقه
سیر ۴ حبه
سرکه ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
نمک ۱ قاشق غذاخوری
سبزی ترشی (ریحان، جعفری، گشنیز، ترخون و مرزه) ۲۰۰ گرم
هویج ۱ عدد
فلفل تند ۱ عدد

در ادامه می‌توانید با روش درست کردن ترشی ریواس به سبک سنتی آشنا شوید.

۲ روش رسپی ترشی ریواس؛ نکات کپک نزدن

طرز تهیه ترشی ریواس و کرفس خانگی

مرحله اول: خرد کردن ریواس، کرفس و هویج

برای شروع، ریواس‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را بکنید. سپس به اندازه دلخواه خرد کنید. کرفس و هویج را نیز بشویید و به قسمت‌های کوچک برش بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سیر ترشی خانگی

مرحله دوم: خرد کردن سبزی ترشی و برگ کرفس

در این مرحله، سبزی ترشی را بشویید و خشک کنید و سپس به صورت ریز خرد کنید. اگر می‌خواهید طعم بهتری به ترشی بدهید، می‌توانید کمی از برگ‌های جوان‌تر کرفس را نیز خرد کرده و اضافه کنید.

خرد کردن سبزی ترشی و برگ کرفس برای ترشی ریواس

مرحله سوم: پختن کرفس و ریواس در سرکه

سرکه را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید. هنگامی که سرکه جوش آمد، کرفس و ریواس خرد شده را داخل آن بریزید. به مدت ۵ دقیقه منتظر بمانید، سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید سرکه خنک شود.

مرحله چهارم: آماده‌سازی ترشی

نمک، سبزی خرد شده، سیر، فلفل و هویج را در یک شیشه بریزید و سپس کرفس و ریواس را اضافه کنید. حالا شیشه را پر کنید تا مواد به طور کامل زیر سرکه برود.

درپوش شیشه را محکم ببندید و ترشی را در جایی خنک و خشک قرار دهید.

“““html

تا آماده شود. بهتر است تا ۲۰ روز ترشی را در فضای آشپزخانه بگذارید و سپس می‌توانید آن را مصرف کنید. به خاطر داشته باشید که بعد از باز کردن درب ترشی باید آن را در یخچال قرار دهید.

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی سپستون سبز

نکات و فوت و فن‌های رسپی ترشی ریواس

در اینجا برای تهیه ترشی ریواس به چند نکته اشاره خواهیم کرد.

نکات و فوت و فن‌های رسپی ترشی ریواس

  • برای تهیه این ترشی باید از مقدار مساوی از سبزی‌های ریحان، جعفری، گشنیز، ترخون و مرزه استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید که ترشی شما رنگی شود، می‌توانید کمی زردچوبه یا یک تکه چغندر به آن اضافه کنید.
  • برای این کار از شیشه‌ای تمیز و کاملا خشک استفاده کنید تا ترشی شما کپک نزند.
  • مقدار سرکه باید بالاتر از سطح مواد باشد. این کار باعث می‌شود ترشی بهتر حفظ شود و کپک نزند.
  • در بعضی از رسپی‌ها کمی شکر نیز اضافه می‌شود که طعم ترشی را متعادل می‌کند.
  • ترشی باید دور از نور مستقیم آفتاب نگهداری شود تا خراب نشود.
  • میزان تندی ادویه‌ها کاملا به سلیقه شما بستگی دارد، و در صورت تمایل می‌توانید کمی فلفل قرمز نیز استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید ماندگاری ترشی بیشتر شود، می‌توانید آن را به شکل کنسروی تهیه کنید. برای این کار، بعد از آماده شدن ترشی، شیشه را در یک قابلمه آب قرار دهید و چند دقیقه بجوشانید. سپس آن را خارج کرده و به صورت برعکس روی کابینت بگذارید تا پلمپ شود.
  • در صورت تمایل، می‌توانید یک عدد برگ بو هم به ترشی اضافه کنید.
  • می‌توانید به جای سبزی تازه، از نعنا و ریحان خشک یا ترخون خشک استفاده کنید.
  • ترشی ریواس را می‌توانید به هر شکلی که دوست دارید و به همراه سایر سبزیجات و چاشنی‌ها تهیه کنید.

ترشی ریواس یک نوع ترشی خوشمزه و ساده ایرانی است که خواص زیادی برای سلامت دارد. می‌توانید این ترشی را به هر شکل که دوست دارید درست کنید و آن را در کنار غذاهای خوشمزه ایرانی سرو نمایید. اگر تجربه‌ای در آماده‌سازی این ترشی دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگر دوستان علاقه‌مند به آشپزی درمیان بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا