رسپی

۲ روش ساده جهت تهیه حشو ماهی شکم‌پر جنوبی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ماهی شکم پر جنوبی | دستور تهیه “حشو ماهی شکم پر جنوبی”

در جنوب ایران، «حشو ماهی شکم‌پر» معمولاً با ماهی «صبور» درست می‌شود. این ماهی خوشمزه و گوشتی است و طعم کبابی آن واقعاً لذیذ است.

یکی از دلایل خوشمزه شدن حشو ماهی شکم‌پر، ترکیب سبزی‌های معطر یا همان «حشو» است که لذت خوردن این ماهی را دوچندان می‌کند. ۲ دستور تهیه حشو ماهی شکم‌پر جنوبی با سبزی مخصوص در فر و کبابی روی منقل را در مجله رضیم بخوانید.

هر آنچه که باید درباره دستور تهیه حشو و ماهی حشو جنوب بدانید!

بیشتر مردم ایران ماهی را به صورت سرخ شده می‌خورند. اما درست کردن ماهی در فر به صورت شکم پر، هم سالم‌تر است و هم به دلیل استفاده از سبزیجات معطر و چاشنی‌های مختلف، طعم بهتری دارد و طرفداران زیادی جذب می‌کند.

دستور تهیه حشو ماهی شکم‌ پر جنوبی با سبزی مخصوص+طریقه جدا کردن استخوان ماهی

مواد لازم برای ۴ نفر

  1. ماهی صبور، شوریده، سنگسر، سفید یا قزل آلا پاک شده و بدون استخوان: ۲ عدد
  2. تمر هندی: ۵۰۰ گرم
  3. روغن مایع: به مقدار لازم
  4. گشنیز پاک شده و ساطوری خرد شده: ۶۰۰ گرم (مقدار گشنیز باید سه برابر شنبلیله باشد)
  5. شنبلیله پاک شده و ساطوری خرد شده: ۲۰۰ گرم
  6. سیر له شده: ۸ حبه
  7. پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد متوسط
  8. نمک: به مقدار دلخواه
  9. زردچوبه: ۱ قاشق غذاخوری
  10. فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
  11. آرد: ۱ قاشق غذاخوری

1. دستور تهیه حشو ماهی شکم‌پر جنوبی در فر

برای تهیه حشو ماهی شکم پر جنوبی در فر ابتدا ماهی را تمیز کنید و استخوان‌های آن را جدا کنید.

برای جدا کردن استخوان‌ها، ماهی را به پشت برگردانید و کمی روی آن فشار دهید تا استخوان‌ها نرم شوند. سپس ماهی را برعکس کنید و از قسمت آب‌شش، استخوان را آرام جدا کنید.

۲ روش ساده جهت تهیه حشو ماهی شکم‌پر جنوبی (مرحله به مرحله)

برای اینکه استخوان و تیغ‌ها به آسانی جدا شوند، انگشت خود را زیر استخوان اصلی قرار دهید و از سمت بالا به آن فشار بیاورید.

این کار را آرام انجام دهید تا استخوان‌ها کاملاً جدا شوند. وقتی به طرف دم ماهی رسیدید، با چاقوی تیز استخوان را ببرید.

ماهی را خوب بشویید و بگذارید در آبکش تا خشک شود. در حالی که ماهی در حال خشک شدن است، تمر هندی را خیس کنید. نیم ساعت برای خیس خوردن کافی است.

سپس تمر هندی را در صافی بریزید و با فشار دست، هسته و پوست آن را جدا کنید. عصاره حاصل را با یک قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنید.

در یک ماهیتابه، پیازهای خرد شده را در روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. سپس سیر له شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

زردچوبه و فلفل قرمز را هم اضافه کنید و تا زمانی که طعم خامی زردچوبه گرفته شود، تفت دهید.

در یک ماهیتابه جداگانه، گشنیز و شنبلیله را تفت دهید. وقتی آب سبزی‌ها گرفته شد، مقداری روغن اضافه کنید و بگذارید سرخ شوند.

مواظب باشید زیاد تفت ندهید چون طعم شنبلیله تلخ می‌شود. بهتر است که سبزی‌ها را جداگانه تفت دهید و شنبلیله را کم‌تر تفت بدهید.

سپس تمر هندی را به سبزی‌های سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط سبزی و تمر هندی را به پیاز و سیر اضافه کنید.

اگر مایه حشو کمی آبدار است، بگذارید روی حرارت ملایم چند دقیقه بجوشد تا غلیظ شود. کمی از مایه حشو را بچشید و اگر نیاز به نمک داشت، به مقدار لازم اضافه کنید.

مایه حشو برای ماهی شکم‌پر شما آماده است.

فر را روشن کنید و روی درجه ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. ابتدا سینی فر را کمی چرب کنید. ماهی را شکم به سمت بالا در سینی قرار دهید.

حدود ۲۰ دقیقه ماهی را در طبقه وسط فر قرار دهید.

“““html

تا زمانی که ماهی کمی سرخ شود، صبر کنید. سپس سینی فر را خارج کنید و قسمت روی ماهی را با حشو پر کنید.

برای ۱۵ دقیقه دیگر در طبقه وسط فر، ماهی را گریل کنید. وقتی که رنگ ماهی طلایی شد، حشو ماهی شکم‌پر جنوبی شما برشته و آماده است.

بیشتر بخوانید :

۴ روش ساده برای تهیه ماهی شکم‌پر + عکس

دستور تهیه قلیه ماهی بوشهری خوشمزه و عالی

۲ روش جدید برای تهیه قلیه ماهی خوشمزه + عکس

2. دستور تهیه حشو ماهی شکم‌پر جنوبی روی منقل

۲ روش ساده برای تهیه حشو ماهی شکم‌پر جنوبی

  • برای تهیه حشو ماهی شکم‌پر جنوبی روی منقل باید از توری مخصوص کباب استفاده کنید.
  • حشو را به همان طوری که گفته شد، داخل شکم ماهی بریزید و از قسمت پشت، آن را داخل توری بگذارید.
  • قسمتی که شکم ماهی پر از سبزی شده باید رو به بالا باشد تا مواد حشو در آتش نریزد. ماهی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی منقل کباب کنید.
  • وقتی که ماهی و حشو خوب پخته شدند، به مدت ۵ دقیقه توری را برگردانید تا قسمت شکم ماهی که با حشو پر است، کمی برشته شود.
  • برگرداندن توری را با دقت انجام دهید تا حشو از ماهی جدا نشود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا