رسپی

۲ روش ساده جهت تهیه دسر شله خرمایی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه شله خرمایی خوشمزه و مجلسی

این دسر خوشمزه را می‌توانید در ماه محرم و رمضان برای سفره‌های نذری‌تان درست کنید. طرز تهیه شله خرمایی خیلی ساده و راحت است و امیدوارم از درست کردن و خوردن آن لذت ببرید. با ما همراه باشید…

با مقدار موادی که در این دستور داده شده، می‌توانید برای ۴ نفر شله خرمایی درست کنید. اگر می‌خواهید مقدار کمتری یا بیشتری درست کنید، فقط کافیست مقدار مواد را تغییر دهید. با دستور تهیه شله خرمایی با ما باشید.

دستور تهیه شله خرمایی مرحله به مرحله

روش اول: مواد لازم برای شله خرمایی

  • خرما: ۱ لیوان
  • آرد سبوس‌دار: ۱ لیوان
  • گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شله خرمایی در خانه

  1. برای تهیه شله خرمایی، ابتدا هسته خرماها را از آنها جدا کنید و در یک قابلمه بریزید. سپس ۳ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و روی حرارت کم بپزید تا خرماها نرم شوند. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
  2. خرماهای نرم شده را در پارچ مخلوط‌کن بریزید و بگذارید خوب پوره شوند. بعد آرد سبوس‌دار را در یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت کم بگذارید و مرتب هم بزنید تا رنگش کمی تغییر کند.
  3. سپس پوره خرما را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید. اگر دوست دارید، می‌توانید ۳ قاشق روغن مایع و ۲ قاشق گلاب هم اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا مواد به غلظت فرنی برسند.
  4. اگر مخلوط خیلی سفت شد، کمی آب جوش اضافه کنید. بعد از آماده شدن آن را در ظرف مورد نظر بریزید و نوش جان کنید.

روش دوم: مواد لازم برای شله خرمایی

  • خرما: ۱ لیوان
  • آرد سبوس‌دار: ۱ لیوان
  • گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب جوش: ۳ لیوان
  • روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شله خرمایی + تزئین

  1. مرحله اول: هسته خرماها را جدا کنید و خرماها را به همراه ۳ لیوان آب جوش در یک قابلمه بریزید. درب قابلمه را بگذارید و روی حرارت کم بپزید تا خرماها نرم شوند.
  2. مرحله دوم: بعد از نرم شدن، قابلمه را از روی حرارت بردارید و خرماها را در پارچ مخلوط‌کن بریزید و بگذارید خوب پوره شوند.
  3. مرحله سوم: آرد سبوس‌دار را در ماهیتابه بریزید و بعد پوره خرما را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
  4. مرحله چهارم: روغن مایع و گلاب را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا غلظت آن به حد فرنی برسد. اگر سفت شد، کمی آب جوش اضافه کنید و سپس از روی حرارت بردارید.
  5. مرحله آخر: آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با گردو و پودر نارگیل تزئین کنید. نوش جان!

خواص فوق العاده خرما

خواص خرما:

  • خرما طبع گرم و خشکی دارد.
  • فسفری که در خرما وجود دارد به سلول‌های عصبی انرژی می‌دهد.
  • خرما سرشار از پتاسیم است که به جلوگیری از فشار خون بالا و عملکرد صحیح عضلات و اعصاب کمک می‌کند.
  • ویتامین C در خرما وجود دارد که برای جلوگیری از بیماری‌های خطرناک مانند اسکوربوت ضروری است.
  • خرما مقدار قابل توجهی فولات دارد که برای خون‌رسانی بدن ضروری است.
  • فولات به عنوان یک ماده خون‌ساز در خرما وجود دارد.


“““html
بیشتر بخوانید :

دستور تهیه رنگینک خانگی با خرما و گردو

دستور تهیه شیرینی خرما بیسکوییت خانگی مرحله به مرحله

دستور تهیه ۹ مدل شیرینی خرما و عسل خوشمزه و پر خاصیت + عکس

کیک خرما | دستور تهیه کیک خرما مخصوص ماه رمضان + خواص خرما

مضرات مصرف زیاد خرما

  1. زیاد خوردن خرما برای افرادی که بدنشان گرمی دارد ممکن است زخم دهان، خارش بدن و مشکلات کبدی ایجاد کند.
  2. اگر در بدنتان تاول دارید، بهتر است از خوردن خرما خودداری کنید.
  3. افرادی که فشار خون دارند باید خرما را کمتر مصرف کنند، زیرا خرما حاوی قند زیادی است.
  4. خوردن خرما برای افرادی که سندرم متابولیک و بیماری‌های قلبی دارند چندان توصیه نمی‌شود.
  5. افراد دیابتی باید در مصرف خرما احتیاط کنند.
  6. مصرف خیلی زیاد خرما می‌تواند به کبد و طحال آسیب بزند و موجب جوش در دهان و پوسیدگی دندان‌ها شود.

ارزش غذایی خرما

ارزش غذایی خرما : خرما منبع غنی از پروتئین، کربوهیدرات و ویتامین‌های B، A، K، C، منیزیم، پتاسیم، روی و دیگر مواد معدنی است. بهتر است روزانه دو یا سه عدد خرما مصرف کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا