۲ روش ساده جهت تهیه کوکوی جوانه ماش (مرحله به مرحله)

“`html
کوکوی جوانه | دستور تهیه کوکوی جوانه ماش
در سایت رضیم برای شما دوست عزیزان دستور تهیه کوکوی جوانه ماش را آماده کردهایم. برای دیدن مراحل تهیه این کوکو با ما همراه باشید.
روش اول برای تهیه کوکوی جوانه ماش
مواد لازم :
- تخم مرغ : ۴ عدد
- قارچ : ۲۰۰ گرم
- هویج : ۲ عدد
- پیاز : ۲ عدد
- بادمجان : ۲ عدد
- فلفل دلمهای خرد شده : ۱ عدد
- جوانه ماش : ۱ پیمانه
- روغن مایع : نصف پیمانه
- ادویه مخصوص : ۱ قاشق چایخوری
- نمک : به مقدار کافی
دستور تهیه کوکوی جوانه در منزل
برای درست کردن این کوکو، اول مواد را آماده کنید.
بادمجانها را پوست بکنید و حلقهای برش دهید. پیاز را هم کوچک خرد کنید.
هویج را با کمی آب نیمپز کنید و قارچها را بعد از برش زدن در کمی روغن تفت دهید.
حالا بادمجانهای حلقهای را با هویج نیمپز و خرد شده در کمی روغن تفت دهید. پیازها را هم سرخ کنید.
تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و کمی نمک و ادویه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
سپس قارچ، پیاز، هویج، جوانه ماش، بادمجانها و فلفل دلمهای خرد شده را به تخممرغها اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید.
تابهای را روی حرارت ملایم بگذارید و کمی روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس مایه کوکو را داخل تابه بریزید و سطح آن را صاف کنید.
وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را به ۴ قسمت تقسیم کنید و طرف دیگرش را برگردانید تا سرخ شود.
کوکوی جوانه را با انواع سبزیجات سرو کنید.
روش دوم جهت تهیه کوکوی جوانه ماش
مواد لازم :
- جوانه ماش : ۲۵۰ گرم
- هویج رنده شده : ۴۰۰ گرم
- ماست چکیده پاستوریزه : ۱۲۰ گرم
- جعفری خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری
- بلغور گندم : ۵ قاشق غذاخوری
- تخممرغ : ۳ عدد
- روغن مایع سرخکردنی : ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل : به مقدار کافی
دستور تهیه:
بلغور گندم را در آب جوش بریزید تا کمی بپزد، سپس در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. جوانه ماش را هم بشویید و در صافی بریزید تا آب آن هم گرفته شود.
در یک ظرف، هویج، جوانه ماش (در صورت تمایل خرد کنید)، بلغور گندم، ماست چکیده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس تخممرغها را به آن اضافه کنید.
در آخر جعفری را اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید. روغن را در تابه گرم کنید.
مایه کوکو را در تابه بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برش بزنید و برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
کوکو را میتوانید با سس مایونز سرو کنید.
بیشتر بخوانید :
خواص بینظیر جوانه ماش
خاصیت جوانه ماش و خواص بینظیر جوانه ماش
۳ روش جدید برای تهیه سالاد کلم آسیایی + سس مخصوص
خواص بینظیر ماش که از آن غافلید!
ماش یکی از حبوبات خیلی مفید و مغذی است. با اینکه زادگاه آن ایران است، اما روز به روز کمتر مورد استفاده قرار میگیرد و بیشتر فراموش میشود. شاید اگر با خواص بسیاری که دارد آشنا شوید، بیشتر به مصرف آن علاقهمند شوید.
ایرانیان قدیم به ماش « مِچ » میگفتند و زمانی که به زبان عربی وارد شد اسم آن ماش شد. یکی از غذاهای اصیل ایرانی آش ماش است. این دانه خاص به ایران و خاورمیانه تعلق دارد و مصرف آن در دیگر نقاط دنیا خیلی رایج نیست.
این دانه غنی، دارای بسیاری از مواد لازم برای بدن است و در عین حال کالری کمی دارد؛ یعنی پرخاصیت و غیرچاقکننده است.
به همین دلیل خوب است در دوران رژیم لاغری حداقل هفتهای یک بار از ماش استفاده شود چون به سرعت هضم میشود و نفخ ایجاد نمیکند. به خاطر وجود ویتامین A و D، نیازهای بدن را تأمین کرده و برای تقویت اعصاب و بینایی مفید است.
خواص درمانی ماش
اگر ماش را با پوست بپزید و مصرف کنید، برای درمان اسهال مفید است، اما برای رفع مشکل روده، دانههای پوستکنده آن را بخورید.
مصرف آش ماش سردردهای شدید و آبریزش بینی ناشی از سرماخوردگی را درمان میکند و سرفه و تب را کاهش میدهد.
ضماد ماش پخته با سرکه برای درمان اگزما و دیگر بیماریهای پوستی مفید است.
ماش برای افرادی که دچار ضعف و ناتوانی هستند خیلی مؤثر است.