رسپی
۲ روش ساده و پرطرفدار جهت تهیه پیتزا هاوایی (مرحله به مرحله)

“`html
پیتزا هاوایی | دستور تهیه “پیتزا هاوایی”
یکی از لذتبخشترین و خوشمزهترین انواع پیتزاها، پیتزا هاوایی است که طرفداران زیادی دارد. شما میتوانید به راحتی و در زمان کم آن را درست کنید. در این بخش، ما سعی داریم دو روش برای تهیه پیتزا هاوایی را به شما معرفی کنیم.
در مطالب قبلی، ما به شما دستور تهیه پیتزا سیبزمینی، پیتزا ایتالیایی و پیتزا پپرونی را آموزش دادیم و حالا تصمیم داریم که نحوه تهیه پیتزا هاوایی را به شما ارائه دهیم.
۲ روش عالی برای تهیه پیتزا هاوایی
روش اول: تهیه پیتزا هاوایی با گوشت
مواد لازم :
- یک عدد خمیر پیتزا
- یک قاشق سوپخوری روغن زیتون
- دو قاشق سوپخوری جعفری تازه ریز خرد شده
- یک چهارم فنجان پنیر آسیاگو تازه رنده شده
- نصف قاشق چایخوری نمک
- نصف فنجان سس مارینارا
- نصف فنجان گوشت دودی خرد شده
- نصف فنجان آناناس
- یک فنجان پنیر موزارلا
دستور تهیه پیتزا هاوایی با طعم عالی
- ابتدا فر را به دمای ۲۰۴ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس خمیر پیتزا را به فرم مستطیل درآورید.
- با قلممو، روغن زیتون را بر روی خمیر بزنید. حالا؛ جعفری، پنیر آسیاگو و نمک را روی آن بپاشید و به مدت ۸ دقیقه در فر قرار دهید.
- سپس سس مارینارا را به آرامی روی خمیر بمالید (یادتان باشد که یک سانتیمتر از لبهها خالی باشد) و سپس گوشت دودی، آناناس و پنیر موزارلا را روی آن قرار دهید.
- در نهایت، دوباره خمیر را به مدت ۶ تا ۸ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شود. سپس با چاقو به دوازده تکه برش دهید و نوش جان کنید.
- نکته : اگر دوست دارید پیتزا طعم تندی داشته باشد، یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز له شده را قبل از قرار دادن در فر روی خمیر بپاشید.
روش دوم: تهیه پیتزا هاوایی با کالباس مرغ
مواد لازم :
- ۵۰۰ گرم آرد
- ۲.۱ پیمانه آب ولرم
- ۱ قاشق سوپخوری خمیر مایه
- ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون بدون بو
- ۲.۱ قاشق سوپخوری نمک
- ۱۵۰ گرم کالباس مرغ دودی
- ۲۰۰ گرم کمپوت آناناس خرد شده
- ۲.۲ پیمانه پیاز قرمز خرد شده نازک
- ۲.۱ پیمانه فلفل دلمهای خرد شده
- ۲ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
دستور تهیه پیتزا هاوایی با کالباس مرغ
- برای تهیه این پیتزا، اول از همه خمیر را آماده کنید. یک قاشق خمیر مایه را با نصف پیمانه آب ولرم مخلوط کنید و برای ۵ دقیقه در جا گرم بگذارید. سپس فر را روی دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید.
- آرد را در ظرفی بریزید و خمیر مایه، نمک و روغن را افزوده، خوب مخلوط کنید. سپس خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده ورز دهید.
- کاسهای را چرب کنید و خمیر را به شکل یک توپ درآورده و داخل آن بگذارید.
- روی آن را با سلفون بپوشانید و برای یک ساعت در مکانی گرم بگذارید تا خوب ور آید و حجمش دو برابر شود.
- بعد از اینکه خمیر حجمش دو برابر شد، آن را به سه تکه مساوی تقسیم کنید. دستهای خود را آردی کنید و خمیرها را ورز دهید.
- سپس آنها را با وردنه باز کنید. قالبهای پیتزا را چرب کرده و خمیر را داخل قالبها پهن کنید. خمیرها را برای ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی پخته و برشته شود.
- سپس از فر خارج کرده و کمی سس گوجه روی آنها بمالید. کالباس مرغ را روی خمیرها بچینید. پیاز خرد شده و فلفل دلمهای را روی کالباسها اضافه کنید.
“““html
نکات مهم برای تهیه پیتزا هاوایی
- فر را با دمای 200 درجه گرم کنید و یک کاسه آب داخل آن قرار دهید تا رطوبت ایجاد شود. سپس خمیرها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید.
- سپس فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و روی خمیر را با کمی سس قرمز مزهدار کنید.
- آرد را الک کنید تا کاملاً صاف و یکدست شود.
- خمیر مایه را در آب ولرم حل کنید و به مدت 5 دقیقه در جای گرم قرار دهید.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه پیتزا کالباس و قارچ؛ ساده و خوشمزه
دستور تهیهی پیتزا کردی (نان کلانه) غذای محلی کردستان
دستور تهیه پنیر پیتزا در خانه به ۲ روش اصولی + عکس
نکات تکمیلی در مورد پیتزا هاوایی
- پیتزا هاوایی جزو پیتزاها است.
- زمان آمادهسازی مواد اولیه حدود 1 ساعت است.
- زمان پخت و انتظار حدود 20 دقیقه میباشد.
- پیتزا هاوایی را میتوانید در وعدههای ناهار یا شام سرو کنید.
- توجه کنید که مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است.
با تشکر از اینکه این مطلب را مطالعه کردید، امیدواریم از تهیه پیتزا هاوایی لذت ببرید و بتوانید این پیتزای خوشمزه را در خانه درست کنید و نوش جان کنید.