رسپی

۲ روش سریع و فوری تهیه بستنی گیلاس

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

بستنی یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین خوراکی‌ها در تابستان است که در طعم‌های مختلف همه را خوشحال می‌کند. بین طعم‌های مختلف، بستنی گیلاس با رنگ قرمز و طعم ترش و شیرینش محبوبیت خاصی دارد.

در این مقاله از رضیم بلاگ، ۲ رسپی برای تهیه بستنی گیلاس در خانه را برایتان ارائه می‌دهیم.

روش اول؛ رسپی بستنی گیلاس

  • مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه ۵-۱۰ دقیقه و زمان استراحت تا سرو نهایی ۳۰-۶۰ ساعت است.
  • مقدار مواد ذکر شده در این رسپی مناسب برای ۲-۳ نفر است.
  • سختی تهیه این بستنی در حد متوسط است.

 
مواد لازم برای تهیه بستنی گیلاس

گیلاس ۲۵۰ گرم
شکر ۱/۲ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
آبلیمو  ۱ قاشق غذاخوری
نمک نوک قاشق چای‌خوری
خامه صبحانه ۱۲۵ گرم

مرحله اول: آماده‌سازی گیلاس

ابتدا گیلاس‌ها را بشویید و هسته‌های آن‌ها را با نی یا وسیله مخصوص خارج کنید.

می‌توانید از گیلاس‌های ترش یا شیرین برای تهیه این بستنی استفاده کنید.

از گیلاس‌های نارس استفاده نکنید؛ چون طعم خوبی به بستنی‌تان نمی‌دهند.

بیشتر بخوانید: رسپی کلافوتی گیلاس

مرحله دوم: آماده‌سازی شربت و ترکیب با گیلاس‌ها

در یک قابلمه، آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. بگذارید تا جوش بیاید و ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشد تا شکر کاملاً حل شود. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. شربت باید به غلظت مناسب برسد. اگر شربت خیلی رقیق باشد، بستنی‌تان سفت نمی‌شود و اگر خیلی غلیظ باشد، طعمش خیلی شیرین می‌شود.

گیلاس‌های بدون هسته را به شربت خنک اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم بگیرد.

اگر گیلاس‌ها خیلی ترش هستند، می‌توانید مقدار شکر را کمی بیشتر کنید. برای طعم قوی‌تر گیلاس، می‌توانید به جای ۱/۴ پیمانه آب، از ۱/۴ پیمانه آب گیلاس استفاده کنید.

مرحله سوم: پوره کردن همه مواد

گیلاس‌ها و شربت را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید. آبلیمو و نمک را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

خامه صبحانه را به مخلوط اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا یکدست شود.

قبل از مخلوط کردن مواد، اطمینان حاصل کنید که گیلاس‌ها و شربت کاملاً خنک شده‌اند.

مخلوط را به اندازه کافی هم بزنید تا یکدست شود، اما مواظب باشید که بیش از حد هم نزنید تا بستنی‌تان سفت و دانه‌دانه نشود.

بیشتر بخوانید: رسپی بستنی آلبالویی

۲ روش سریع و فوری تهیه بستنی گیلاس

مرحله چهارم: تزیین و سرو بستنی

مخلوط بستنی را در لیوان‌های دلخواه بریزید و بلافاصله سرو کنید.

برای سرو، می‌توانید از تکه‌های گیلاس تازه، خامه فرم گرفته یا سس شکلات استفاده کنید.

“““html
نکات تهیه بستنی گیلاس

  • اگر دوست دارید بستنی شما رنگ صورتی داشته باشد، می‌توانید ۱ قاشق چای‌خوری آب لبو به مخلوط بستنی اضافه کنید.
  • بستنی را در ظرفی با درب محکم بریزید. این بستنی را می‌توانید تا ۱ هفته در یخچال نگه‌دارید.
  • می‌توانید از ادویه‌هایی مثل دارچین، وانیل یا جوز هندی برای طعم‌دار کردن شربت استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی بستنی تیرامیسو با بیسکویت

روش دوم؛ رسپی بستنی گیلاس فوری با موز

این رسپی بستنی گیلاس با موز بسیار سریع و آسان است و در کمتر از چند دقیقه آماده می‌شود. این بستنی یک دسر خنک و خوشمزه است که برای روزهای گرم تابستان عالی است.

مواد لازم جهت تهیه بستنی گیلاس فوری با موز

گیلاس ۲۵۰ گرم
موز ۱ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
ماست یونانی ۱/۴ پیمانه
عسل ۱ قاشق غذاخوری (یا به مقدار دلخواه)
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

مرحله اول: آماده سازی موز و گیلاس

گیلاس‌ها را بشویید و هسته آن‌ها را خارج کنید.

موز را پوست بگیرید و به چند تکه برش بزنید. تکه‌های موز را به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا کمی سفت شوند.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

گیلاس‌ها، موز یخ‌زده، شیر، ماست یونانی، عسل و آبلیمو را در مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید.

مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست و صاف شوند.

می‌توانید به جای عسل از شربت بار یا شیره خرما هم استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی بستنی آلاسکا با شیر

مرحله سوم: تزیین و سرو بستنی

مخلوط بستنی را بلافاصله در لیوان‌های دلخواه‌تان بریزید و سرو کنید.

تزیین و سرو بستنی گیلاس

با این ۲ روش ساده و سریع، شما می‌توانید در عرض چند دقیقه یک بستنی گیلاس خوشمزه و خنک در خانه تهیه کنید و از طعم خوشایند آن با خانواده و دوستانتان لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا