۲ روش صحیح تهیه چای با گلاب

اگر طعم چای با گلاب را چشیدهاید، حتماً میدانید که این نوشیدنی چقدر خوشمزه و آرامشبخش است و چقدر برای دور هم نشینیهای عصرانه مناسب است. در این مقاله از بخش آشپزی رضیم بلاگ، میتوانید با ۲ روش تهیه چای با گلاب آشنا شوید.
رسپی چای با گلاب و هل
برای تهیه این چای، حدود ۳۰ دقیقه زمان نیاز دارید. مواد اولیهای که در این چای استفاده میشود برای ۴ نفر کافی است.
مواد لازم برای تهیه چای با گلاب
چای کیسهای | ۲ عدد |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
آب | ۴ لیوان فرانسوی دستهدار |
گلاب | ۱ قاشق غذاخوری |
هل | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
مراحل رسپی چای با گلاب
در ادامه میتوانید با مراحل تهیه چای با گلاب آشنا شوید.
مرحله اول: آب را بجوشانید
ابتدا باید ۴ لیوان آب را داخل یک قابلمه یا قوری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
مرحله دوم: شکر و چای کیسهای را اضافه کنید
زمانی که آب جوشید، شکر را اضافه کنید. سپس چای کیسهای را اضافه کنید و بگذارید شکر خوب در آب حل شود و رنگ چای بگیرد.
مرحله سوم: چای را آماده کنید
در این مرحله، گلاب و هل را به چای اضافه کنید. حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا چای دم بکشد و خوب طعمدار شود. سپس میتوانید چای را در فنجان بریزید و از عطر و طعم آن لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: ۶ رسپی شربت گلاب خانگی
رسپی دمنوش گلاب و دارچین
برای آمادهسازی این دمنوش، حدود ۵ دقیقه زمان نیاز دارید و دم کشیدن آن حدود ۲۰ دقیقه طول میکشد. مواد اولیه این دمنوش برای ۲ نفر مناسب است.
مواد لازم برای تهیه چای گلاب و دارچین
چوب دارچین | ۱ تکه |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
عسل | ۱ قاشق غذاخوری |
زنجبیل | ۱/۲ قاشق چایخوری |
آب جوش | به مقدار لازم |
مراحل درست کردن چای با گلاب و دارچین
در این بخش، مراحل تهیه چای گلاب و دارچین را با هم مرور میکنیم.
مرحله اول: مواد چای را در قوری بریزید
ابتدا چوب دارچین و گلاب را داخل قوری بریزید. سپس کمی زنجبیل اضافه کرده و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: مقدار کالری گلاب چقدر است؟
مرحله دوم: چای را آماده کنید
قوری را به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت غیر مستقیم کتری قرار دهید تا دم بکشد. بعد از دم کشیدن، قوری را از روی کتری بردارید و بگذارید کمی خنک شود. سپس عسل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. چای را در فنجان بریزید و از طعم آن لذت ببرید.
نکات و فوت و فنهای تهیه چای با گلاب
- برای شیرین کردن این چای میتوانید از شکر یا عسل استفاده کنید.
- برای تهیه این دمنوش، میتوانید از فرنچ پرس استفاده کنید. کافیست مواد چای را در فرنچ پرس بریزید و درب آن را ببندید تا چند دقیقه دم بکشد. سپس اهرم را پایین بکشید و دمنوش را در فنجان بریزید.
- روش دیگری برای تهیه چای گلاب این است که چای را در قوری بریزید و مقداری گلاب، هل و آب به آن اضافه کنید. سپس بگذارید برای ۱۵ دقیقه دم بکشد.
- بهتر است از چوب دارچین استفاده کنید، زیرا پودر دارچین باعث بد رنگ شدن چای میشود.
- چای گلاب خواص زیادی دارد، از جمله کمک به مشکلات گوارشی، کاهش دردهای روماتیسمی، کاهش اضطراب، تقویت قلب و رفع نفخ و تهوع.
- اگر میخواهید دمنوش خوش عطری داشته باشید، میتوانید از عرقیات مثل عرق کاسنی و عرق نعنا نیز به همراه گلاب استفاده کنید.
- برای تهیه دمنوش، به ازای هر نفر از ۱/۵ لیوان آب جوش استفاده کنید.
- شیرینی این دمنوش را میتوانید با عسل یا نبات تأمین کنید.
- برای تهیه دمنوش گلاب، به ازای هر نفر از ۱/۵ قاشق غذاخوری گلاب استفاده کنید.
- اگر میخواهید از خواص چای سبز بهرهمند شوید، میتوانید به جای چای سیاه از چای سبز استفاده کنید.
- برای تهیه چای زعفرانی مراکشی، کمی چای دم کنید و سپس کمی زعفران، زنجبیل، گلاب و هل به آن اضافه کنید.
- اضافه کردن گلاب به چای یک راه آسان برای خوش طعم کردن آن و همچنین افزایش خواصش است.
- برای تهیه دمنوش زنجبیل و گلاب، میتوانید از ترکیب یک تکه زنجبیل تازه و مقداری گلاب استفاده کنید.
در این مقاله دو روش تهیه چای با گلاب را توضیح دادیم. درست کردن این چای ساده است و خواص زیادی برای سلامتی دارد. اگر تجربهای در تهیه این چای دارید، خوشحال میشویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.