رسپی

۲ روش صحیح تهیه چای با گلاب

بهترین آپلیکیشن آشپزی

اگر طعم چای با گلاب را چشیده‌اید، حتماً می‌دانید که این نوشیدنی چقدر خوشمزه و آرامش‌بخش است و چقدر برای دور هم نشینی‌های عصرانه مناسب است. در این مقاله از بخش آشپزی رضیم بلاگ، می‌توانید با ۲ روش تهیه چای با گلاب آشنا شوید.

رسپی چای با گلاب و هل

برای تهیه این چای، حدود ۳۰ دقیقه زمان نیاز دارید. مواد اولیه‌ای که در این چای استفاده می‌شود برای ۴ نفر کافی است.

مواد لازم برای تهیه چای با گلاب

چای کیسه‌ای ۲ عدد
شکر ۲ قاشق غذاخوری
آب ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
هل ۱/۲ قاشق غذاخوری

مراحل رسپی چای با گلاب

در ادامه می‌توانید با مراحل تهیه چای با گلاب آشنا شوید.

مرحله اول: آب را بجوشانید

ابتدا باید ۴ لیوان آب را داخل یک قابلمه یا قوری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

مرحله دوم: شکر و چای کیسه‌ای را اضافه کنید

زمانی که آب جوشید، شکر را اضافه کنید. سپس چای کیسه‌ای را اضافه کنید و بگذارید شکر خوب در آب حل شود و رنگ چای بگیرد.

مرحله سوم: چای را آماده کنید

در این مرحله، گلاب و هل را به چای اضافه کنید. حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا چای دم بکشد و خوب طعم‌دار شود. سپس می‌توانید چای را در فنجان بریزید و از عطر و طعم آن لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: ۶ رسپی شربت گلاب خانگی

رسپی دمنوش گلاب و دارچین

برای آماده‌سازی این دمنوش، حدود ۵ دقیقه زمان نیاز دارید و دم کشیدن آن حدود ۲۰ دقیقه طول می‌کشد. مواد اولیه این دمنوش برای ۲ نفر مناسب است.

مواد لازم برای تهیه چای گلاب و دارچین

“`html
چوب دارچین ۱ تکه
گلاب  ۲ قاشق غذاخوری
عسل  ۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
آب جوش به مقدار لازم

مراحل درست کردن چای با گلاب و دارچین

در این بخش، مراحل تهیه چای گلاب و دارچین را با هم مرور می‌کنیم.

مرحله اول: مواد چای را در قوری بریزید

ابتدا چوب دارچین و گلاب را داخل قوری بریزید. سپس کمی زنجبیل اضافه کرده و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: مقدار کالری گلاب چقدر است؟

مرحله دوم: چای را آماده کنید

قوری را به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت غیر مستقیم کتری قرار دهید تا دم بکشد. بعد از دم کشیدن، قوری را از روی کتری بردارید و بگذارید کمی خنک شود. سپس عسل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. چای را در فنجان بریزید و از طعم آن لذت ببرید.

۲ روش صحیح تهیه چای با گلاب

نکات و فوت و فن‌های تهیه چای با گلاب

  • برای شیرین کردن این چای می‌توانید از شکر یا عسل استفاده کنید.
  • برای تهیه این دمنوش، می‌توانید از فرنچ پرس استفاده کنید. کافیست مواد چای را در فرنچ پرس بریزید و درب آن را ببندید تا چند دقیقه دم بکشد. سپس اهرم را پایین بکشید و دمنوش را در فنجان بریزید.
  • روش دیگری برای تهیه چای گلاب این است که چای را در قوری بریزید و مقداری گلاب، هل و آب به آن اضافه کنید. سپس بگذارید برای ۱۵ دقیقه دم بکشد.
  • بهتر است از چوب دارچین استفاده کنید، زیرا پودر دارچین باعث بد رنگ شدن چای می‌شود.
  • چای گلاب خواص زیادی دارد، از جمله کمک به مشکلات گوارشی، کاهش دردهای روماتیسمی، کاهش اضطراب، تقویت قلب و رفع نفخ و تهوع.
  • اگر می‌خواهید دمنوش خوش عطری داشته باشید، می‌توانید از عرقیات مثل عرق کاسنی و عرق نعنا نیز به همراه گلاب استفاده کنید.
  • برای تهیه دمنوش، به ازای هر نفر از ۱/۵ لیوان آب جوش استفاده کنید.
  • شیرینی این دمنوش را می‌توانید با عسل یا نبات تأمین کنید.
  • برای تهیه دمنوش گلاب، به ازای هر نفر از ۱/۵ قاشق غذاخوری گلاب استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید از خواص چای سبز بهره‌مند شوید، می‌توانید به جای چای سیاه از چای سبز استفاده کنید.
  • برای تهیه چای زعفرانی مراکشی، کمی چای دم کنید و سپس کمی زعفران، زنجبیل، گلاب و هل به آن اضافه کنید.
  • اضافه کردن گلاب به چای یک راه آسان برای خوش طعم کردن آن و همچنین افزایش خواصش است.
  • برای تهیه دمنوش زنجبیل و گلاب، می‌توانید از ترکیب یک تکه زنجبیل تازه و مقداری گلاب استفاده کنید.

در این مقاله دو روش تهیه چای با گلاب را توضیح دادیم. درست کردن این چای ساده است و خواص زیادی برای سلامتی دارد. اگر تجربه‌ای در تهیه این چای دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.

۲ روش صحیح تهیه چای با گلاب

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا