رسپی

۲ روش صحیح فریز کردن نخود فرنگی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

فریز کردن نخود فرنگی یک روش ساده برای ذخیره‌سازی آن به مدت طولانی است و به شما اجازه می‌دهد تا از نخود فرنگی تازه و سبز برای چند ماه استفاده کنید. اما چطور باید نخود فرنگی را به درستی فریز کنیم و چه کارهایی می‌تواند به طولانی‌تر شدن عمر این سبزی در فریزر کمک کند؟ در این مقاله از رضیم بلاگ می‌توانید با روش صحیح نگهداری نخود فرنگی در فریزر آشنا شوید.

روش صحیح انجماد نخود فرنگی خام

نخود فرنگی یکی از بهترین سبزیجات است که فقط در فصل بهار به دست می‌آید و برای استفاده در طول سال نیاز است که آن را فریز کنید. یکی از مناسب‌ترین روش‌ها برای نگهداری این سبزی، فریز کردن آن به صورت خام است. در ادامه بیایید مراحل فریز کردن نخود فرنگی تازه را بررسی کنیم.

مرحله اول: جدا کردن نخودها از غلاف

برای شروع، غلاف نخودها را به آرامی فشار دهید تا باز شوند. سپس با دست، نخودها را از غلاف جدا کنید و آن‌ها را در یک ظرف بریزید. این کار را برای تمام نخودها تکرار کنید.

مرحله دوم: شستشوی نخودها

نخودها را در یک آبکش بریزید و چندین بار بشویید تا همه آلودگی‌ها از روی آن‌ها پاک شوند. می‌توانید قبل از جدا کردن نخودها، آن‌ها را بشویید تا آلودگی‌ها به دانه‌های نخود منتقل نشود. سپس آن‌ها را آبکش کنید تا آب اضافی خارج شود.

مرحله سوم: بسته بندی و فریز کردن نخودها

نخودها را در کیسه‌های زیپ‌دار بریزید، سپس هوا را به طور کامل از داخل کیسه خارج کنید و درب آن را محکم ببندید. حالا می‌توانید این کیسه‌ها را در فریزر قرار دهید و تا چند ماه از نخود فرنگی تازه و سبز برای تهیه غذا استفاده کنید. توجه داشته باشید که نخود فرنگی پس از مدتی ممکن است تغییر رنگ دهد، بنابراین بهتر است هرچه زودتر مصرف شود.

بیشتر بخوانید: راحت‌ترین ترفندهای پاک کردن نخود فرنگی!

روش صحیح فریز کردن نخود فرنگی به روش بلانچ کردن

بلانچ کردن نخود فرنگی یکی دیگر از روش‌های خوب برای نگهداری این سبزی است. با این روش می‌توانید ماندگاری نخود فرنگی را بیشتر کنید و رنگ آن بعد از چند ماه تغییر نمی‌کند. در ادامه با مراحل صحیح فریز کردن نخود فرنگی برای ماندگاری بیشتر آشنا می‌شوید.

مرحله اول: پاک کردن نخودها

ابتدا نخودها را از غلاف خارج کنید و سپس آن‌ها را در ظرف آب بریزید و چند بار شستشو دهید تا کاملاً تمیز شوند. سپس نخودها را آبکش کنید.

روش صحیح فریز کردن نخود فرنگی به روش بلانچ کردن

مرحله دوم: بلانچ کردن نخودها

یک قابلمه آب روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. سپس نخودها را در آب بریزید و برای ۲ تا ۵ دقیقه بجوشانید. بعد از نیم پز شدن نخودها، بلافاصله آن‌ها را در ظرف آب سرد و دارای یخ قرار دهید. این کار رنگ سبز نخودها را حفظ می‌کند و ماندگاری‌شان را افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: چطوری باید میوه های تابستانی را فریز کرد؟

مرحله سوم: آبکش کردن نخودها

بعد از ۲ دقیقه می‌توانید نخودها را آبکش کنید تا آب اضافی آنها خارج شود. سپس آن‌ها را روی یک پارچه بگذارید تا کمی خشک شوند. همچنین می‌توانید از دستمال کاغذی برای خشک کردن استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کنسرو نخود فرنگی خانگی

۲ روش صحیح فریز کردن نخود فرنگی

مرحله چهارم: قرار دادن نخودها در فریزر

در این مرحله…

“““html

در این مرحله می‌توانید نخود فرنگی‌های بلانچ شده را در کیسه‌های زیپ دار بریزید و هوای کیسه‌ها را به طور کامل خارج کنید. سپس می‌توانید نخودها را در فریزر قرار دهید تا منجمد شوند.

نکاتی که باید برای فریز کردن نخود فرنگی بدانید!

نکاتی که باید برای فریز کردن نخود فرنگی بدانید!

در ادامه به چند نکته مهم برای فریز کردن نخود فرنگی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • قبل از فریز کردن، حتماً نخودها را خوب خشک کنید. اگر نخودها خیس باشند، ماندگاری آنها کمتر می‌شود.
  • بعد از ریختن نخود فرنگی در آب جوش، باید بلافاصله آنها را در آب یخ بریزید تا رنگشان تیره نشود.
  • برای نگهداری نخود فرنگی، حتماً از کیسه‌های زیپ دار استفاده کنید و درب کیسه‌ها را خوب ببندید تا هوا وارد آن نشود.
  • بعد از بسته بندی، یک برچسب بر روی کیسه بچسبانید و تاریخ فریز کردن را روی آن بنویسید. سعی کنید نخودها را در چند ماه اول مصرف کنید.
  • نخود فرنگی بلانچ شده را تا یک سال می‌توانید در فریزر نگه دارید.
  • برای فریز کردن، از نخودهای درشت و سالم استفاده کنید. نخودهایی که پوست سبز بدون لک و زردی دارند، گزینه‌های بهتری هستند.
  • برای اینکه پوست کردن نخود فرنگی راحت‌تر شود، آب را بجوشانید، بعد نخودها را بشویید و با پوست، در آب جوش قرار دهید. بعد از ۳ تا ۴ دقیقه، آنها را آبکش کنید تا راحت‌تر پوستشان جدا شود.
  • برای خوشمزه‌تر شدن نخود فرنگی‌ها، می‌توانید هنگام بلانچ کردن، کمی نمک به آب اضافه کنید.
  • برای جلوگیری از چروک شدن، می‌توانید در زمان جوشاندن مقداری آبلیمو به آب نخودها اضافه کنید.
  • مدت نگهداری نخود فرنگی در فریزر حدود ۸ تا ۱۲ ماه است اما هر چه سریع‌تر مصرف کنید، کیفیت بهتر خواهد بود.
  • نخود فرنگی را باید در دمای منفی ۱۸ درجه سانتی‌گراد در فریزر نگه دارید.
  • برای بلانچ کردن، نباید بیشتر از ۱۰ دقیقه نخودها را بجوشانید.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به بهترین روش پاک و فریز کردن نخود فرنگی اشاره شده و با دنبال کردن این نکات می‌توانید به راحتی نخود فرنگی را در فریزر نگهداری کنید.

شما از چه روشی برای فریز کردن نخود فرنگی استفاده می‌کنید؟ اگر تجربه‌ای در این زمینه دارید، لطفاً نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستانتان در میان بگذارید.

سوالات متداول

در این بخش به سوالات رایج شما در مورد روش درست فریز کردن نخود فرنگی پاسخ خواهیم داد.

چگونه نخود فرنگی را بپزیم که سبز بماند؟

بلانچ کردن نخود فرنگی بهترین روش برای حفظ رنگ سبز و زیبا است. به یاد داشته باشید که باید نخودها را ۲ دقیقه در آب گرم و بعد ۲ دقیقه در آب یخ قرار دهید.

چرا رنگ نخود فرنگی بعد از جوشاندن تیره می‌شود؟

اگر در حین جوشاندن درب قابلمه روی آن باشد، رنگ نخودها تیره و نازیبا می‌شود.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا