۲ روش طلایی برای نگهداری گلابی به مدت طولانی

“`html
گلابیها میوههایی حساس هستند و اگر به درستی نگهداری نشوند، ممکن است سریع خراب شوند و طعم و بافت خوبی نداشته باشند. بنابراین یادگیری روشهای صحیح نگهداری گلابی برای حفظ تازگی و کیفیت آن بسیار مهم است. در این قسمت از رضیم بلاگ همراه ما باشید تا روشهای نگهداری گلابی به مدت طولانی را به شما آموزش دهیم.
معرفی ۲ روش برای نگهداری طولانی مدت گلابی
اگر میخواهید گلابیهای خود را برای مدت طولانیتری نگهداری کنید، فریز کردن آنها بهترین گزینه است. در ادامه به دو روش اصلی انجماد گلابی برای مدت طولانی اشاره میکنیم:
روش اول: انجماد گلابی بدون شربت
در این روش، گلابیها را بدون شربت منجمد میکنیم. مراحل کار به این صورت است:
- ابتدای کار، گلابیهای تازه را خوب بشوئید و پوست بگیرید. سپس گلابیها را به دو یا چهار قسمت تقسیم کنید و هستههایشان را جدا کنید.
- داخل یک سینی مثل سینی فر، کاغذ روغنی یا کاغذ مومی پهن کنید.
- گلابیهای برش خورده را روی سینی بچینید و یک شب در فریزر قرار دهید.
- پس از یک شب، سینی را از فریزر خارج کرده و گلابیها را داخل کیسههای پلاستیکی بریزید و دوباره در فریزر قرار دهید.
- با این روش میتوانید گلابیها را به مدت ۸ تا ۱۰ ماه نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی دسر گلابی پخته با دارچین و هل
بیشتر بخوانید: یخچال یا فریزر؟ نحوه نگهداری پوره گوجه فرنگی
روش دوم: انجماد گلابی با شربت
در این روش، استفاده از شربت کمک میکند تا رنگ گلابیها در طول زمان تغییر نکند. برای پیروی از این روش، مراحل زیر را انجام دهید:
- مثل روش قبلی، ابتدا گلابیها را آماده کنید. آنها را با آب سرد بشوئید و پوست بگیرید. سپس به دو یا چهار قسمت برش دهید و هستههایشان را جدا کنید.
- حالا باید محلولی تهیه کنید تا از تغییر رنگ گلابیها جلوگیری شود. برای این کار، ¾ قاشق چایخوری اسید اسکوربیک یا ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو یا ¼ قاشق غذاخوری اسید سیتریک را به ۱ لیتر آب اضافه کنید و خوب هم بزنید. یکی از این مواد را با آب ترکیب کنید.
- گلابیهای برش خورده را به مدت ۳ دقیقه در این محلول بگذارید. سپس آنها را آبکش کنید.
- برای تهیه شربت، شکر و آب را به نسبت دلخواه مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. برای شربتهای با میزان شیرینی متفاوت، میتوانید از نسبتهای (شیرینی کم: ۱ و ⅔ فنجان شکر به ۴ فنجان آب، شیرینی متوسط: ۲ و ⅔ فنجان شکر به ۴ فنجان آب، خیلی شیرین: ۴ فنجان شکر به ۴ فنجان آب) استفاده کنید. بعد صبر کنید تا شربت کاملاً سرد شود.
- هر ۲ فنجان گلابی را به همراه ⅔ فنجان شربت سرد شده در ظروف مناسب فریزر بریزید و ظروف را در فریزر قرار دهید. با این روش میتوانید گلابیها را به مدت ۸ تا ۱۰ ماه در فریزر نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: ۲ روش تضمینی نگهداری پسته تازه در خانه با حفظ طعم آن
در این قسمت از مجله آشپزی رضیم به معرفی دو روش برای نگهداری طولانی مدت گلابی پرداختیم. با استفاده از این دو روش و رعایت نکات گفته شده، میتوانید گلابیهای خود را برای مدت طولانی نگهداری کرده و در طول سال از آنها لذت ببرید.