۲ روش مخصوص جهت تهیه دسر شارلوت سلطنتی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه شارلوت سلطنتی
شارلوت یک نوع دسر خوشمزه است که از دو قسمت تشکیل میشود: یکی بخش کیک یا بیسکویت و دیگری کرمها، پوره میوه یا ژله.
شارلوت سلطنتی یک دسر بسیار لذیذ و دلنشین است که میتواند مورد توجه هر کسی قرار گیرد. امروز دستور تهیه این دسر زیبا را برای شما داریم.
دستور تهیه دسر شارلوت سلطنتی
دسر شارلوت با ترکیبی از توتفرنگی، تمشک و خامه زده شده به همراه کیکهای اسفنجی تهیه میشود و طعمی عالی دارد. امروز به شما دو مورد از محبوبترین دستورهای تهیه شارلوت را معرفی میکنیم. با ما باشید.
روش اول جهت تهیه دسر شارلوت تمشک
برای تهیه این دسر به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
مواد لازم برای شارلوت
- یک بسته ژله تمشک
- ۴۰۰ گرم تمشک
- ۲۵ گرم شکر دانه درشت
- ۱۵۰ میلیلیتر شیر
- ۱۰۰ گرم شکر قنادی (مخصوص قنادیها)
- ۳ عدد زرده تخم مرغ
- ۶ برگ ژلاتین که باید به مدت ۵ دقیقه در آب سرد خیس بخورد و سپس خشک شود
- ۳۰۰ میلیلیتر خامه پرچرب
مواد لازم برای رول سوئیسی
۸ عدد تخم مرغ
۱۵۰ گرم شکر قنادی، به علاوه کمی برای پاشیدن روی رول
۱۵۰ گرم آرد ساده
۱۵۰ گرم مربای تمشک
مواد لازم برای سرو دسر
۴-۵ عدد توتفرنگی رسیده، نصف شده
۲-۳ عدد برگ نعناع تازه
دستورالعمل تهیه :
برای تهیه شارلوت، ابتدا ژله تمشک را طبق دستور روی بسته آماده کنید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
تمشک و شکر دانه درشت را در مخلوط کن خوب بزنید تا پوره شود، سپس آن را از الک رد کنید و فقط مایع را داخل کاسه بریزید.
شیر و نصف شکر را در یک قابلمه گرم کنید تا کمی بجوشد. در این زمان، بقیه شکر قنادی و زرده تخممرغها را در یک کاسه ریخته و خوب هم بزنید تا رنگ آن روشن و غلیظ شود.
شیر گرم را به مخلوط زرده تخممرغ اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. سپس مخلوط را به قابلمه برگردانید و به آرامی هم بزنید تا کمی غلیظ شود. باید مراقب باشید که نجوشد.
بیشتر بخوانید : شارلوت توت فرنگی : شارلوت میوهای خوشمزه
ژلاتین را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. حالا مخلوط تمشک را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شده و بعد به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
در این مدت برای تهیه رول سوئیسی، فر را گرم کنید و سینی را با کاغذ پوستی بپوشانید. تخممرغ، شکر و وانیل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود. آرد را به آن اضافه کنید و با دست هم بزنید تا خمیر یکدست حاصل شود.
خمیر را روی سینی بکشید و، بعد از صاف کردن، به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید. دو عدد حوله تمیز و بزرگ را کمی مرطوب کنید و آب اضافی را بچلانید. کمی شکر قنادی روی حوله بپاشید و کیک را روی حوله برگردانید و کاغذ پوستی را جدا کنید.
با فاصله ۱ تا ۲ سانتیمتر از کنارههای کیک، مربای تمشک را به طور یکنواخت روی سطح آن بمالید و سپس کیک را محکم رول کنید.
یک کاسه بزرگ را با کمی روغن چرب کرده و روی آن سلفون بکشید.
رول سوئیسی را به ضخامت نیم تا یک سانتیمتر برش زده و جداره داخلی کاسه را با این برشها پر کنید، طوری که هیچ فضای خالی نماند.
سپس مواد ژله را داخل کاسه بریزید. خامه را خوب هم بزنید و به مخلوط تمشک اضافه کنید. کاسه دسر را حداقل به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
“““html
درون یخچال قرار دهید تا خوب ببندد.
برای سرو دسر، کاسه را روی یک بشقاب مناسب برگردانید و لایه سلفون روی آن را جدا کنید. روی دسر را با نعناع و توتفرنگی تزیین کرده و نوش جان کنید.
دستورالعمل دوم جهت تهیه دسر شارلوت رویال
برای این دستور تهیه، به مواد اولیه زیر در اندازههای ذکر شده نیاز خواهید داشت:
مواد لازم برای تهیه مربا
- توتفرنگی خرد شده ۴۰۰ گرم
- شکر ۵۰۰ گرم
- کره مقدار اندک
مواد لازم برای رول اسفنجی
تخم مرغ بزرگ ۶ عدد
شکر قنادی ۱۵۰ گرم، به علاوه مقداری برای پاشیدن روی رول
آرد ۱۵۰ گرم
مواد لازم برای شارلوت
ژلاتین ۹ برگ
تمشک ۵۵۰ گرم
شربت تمشک ۲ قاشق غذاخوری
شیر بدون چربی ۶۰۰ میلیلیتر
زرده تخم مرغ ۸ عدد
شکر ۱۰۰ گرم
خامه ۴۵۰ میلیلیتر
توتفرنگی کوچک ۱۰۰ گرم
مواد لازم برای تزیین و سرو
شکر قنادی ۷۵ گرم
آرووروت یا سیب زمینی چینی ۱ قاشق غذاخوری
خامه پرچرب ۱۵۰ میلیلیتر
شکر دانه درشت ۲۵ گرم
توتفرنگی متوسط ۱۰ عدد
دستور تهیه :
برای تهیه مربا، توتفرنگیها را همراه با شکر در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت کم بپزید تا شکر حل شود. کره را اضافه کنید و برای ۴ دقیقه بجوشانید. سپس قابلمه را بردارید و بعد از هم زدن مخلوط، این مخلوط را در یک کاسه ریخته و کنار بگذارید تا خنک شود.
اجاق را روشن کنید و سینی پخت رول را با کاغذ پوستی بپوشانید. تخم مرغ و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا بافت آن نرم و پوک شود.
بیشتر بخوانید : دستور تهیه شارلوت رویال
آرد را به آرامی در کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری رقیق شود؛ سپس آن را در سینی پخت بریزید و به آرامی تکان دهید تا یکدست شود.
کیک را به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بپزید تا روی آن طلایی شود؛ در همین حین دو تکه کاغذ پوستی روی میز کار بگذارید و روی آن شکر قنادی بپاشید.
کیک را روی کاغذ پوستی برگردانید و بعد از جدا کردن کاغذ زیر آن، لبههای کیک را با چاقوی تیز مرتب کنید. بعد از خنک شدن، مربا را روی آن پخش کنید و به آرامی رول کنید. رول مربایی را در گوشهای بگذارید.
برای تهیه شارلوت، ورقهای ژلاتین را در آب سرد بگذارید تا نرم شوند؛ سپس ۴۵۰ گرم تمشک را در مخلوط کن خرد کنید. تمشکها را از یک الک عبور دهید و پوره را کنار بگذارید.
شیر را در یک تابه بریزید و داغ کنید تا به نقطه جوش نزدیک شود. سپس زرده تخم مرغ و شکر قنادی را هم بزنید تا کمرنگ و خامهای شود. شیر داغ را به آرامی روی تخم مرغها بریزید و دوباره هم بزنید.
آب ژلاتین را جدا کنید و آن را به مواد اضافه کنید؛ سپس دوباره روی حرارت بگذارید تا غلظت مناسب حاصل شود. توجه داشته باشید که در این مرحله مواد نباید جوش بخورند.
مواد را از روی حرارت بردارید و در یک کاسه تمیز بریزید؛ بگذارید کمی خنک شود و سپس پوره تمشک را اضافه کنید. مواد را حداقل ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
در این ۳۰ دقیقه، یک کاسه بزرگ را با سلفون بپوشانید؛ رولهای سوئیسی را به ضخامت ۱.۵ سانتیمتر برش بزنید و در کاسه بچینید به طوری که بین رولتها فضایی نباشد.
خامه را در ظرف دیگری خوب بزنید تا رد همزن روی آن بماند، سپس آن را به شارلوت اضافه کنید. حالا وقت اضافه کردن ۱۰۰ گرم تمشک و توتفرنگیهای کوچک به کاسه دسر است.
روی کاسه را با برشهای باقیمانده بپوشانید و بعد از کشیدن…
“““html
سلفون را روی کاسه بکشید و بگذارید یک شب در یخچال بماند تا خوب ببندد. وقتی آماده سرو هستید، کاسه دسر را روی یک بشقاب مناسب برگردانید.
برای تزیین، شکر قنادی و ۱۲۵ میلیلیتر آب را در یک تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس اروروت را با دو قاشق آب سرد مخلوط کنید و به تابه اضافه کنید؛ اجازه دهید کمی بپزد و سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. این شربت فوقالعاده برای لعاب روی شارلوت است.
خامه و شکر یخزده را در کاسهای آنقدر هم بزنید تا فرم بگیرد. این مخلوط را در یک ماسوره ستارهای متوسط بریزید و دور ظرف را با خامههای ستارهای و توتفرنگیهای تازه تزیین کرده و سرو کنید.
بیشتر بخوانید :
دسر خربزه | دستور تهیه ۷ مدل دسر خوشمزه با خربزه + عکس
دسر کدو حلوایی : دستور تهیه ۴ مدل دسر با کدو حلوایی
دسر فرانسوی : دستور تهیه ۴ مدل دسر محبوب فرانسوی