رسپی
۲ نوع مربای بدون شکر برای افراد دیابتی و رژیمی (مرحله به مرحله)

“`html
مربای بدون شکر – کاملاً رژیمی
برای درست کردن مربای بدون شکر، میتوانیم از شیرینکنندههای مصنوعی مثل شیره، عسل یا پودر شیرینکننده استفاده کنیم. با ما همراه باشید.
مربای مخصوص دیابتیها
مواد لازم برای مربای به سیب
- به ۱ کیلو
- سیب ۸۰۰ گرم تا ۱ کیلو (به دلخواه)
- پودر شیرینکننده کاموَر ۲۵۰ گرم
- آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری
- هل کوبیده ۱ قاشق چایخوری
دستور تهیه مربای به سیب
- به و سیب را پوست کنده و قاچ کنید و داخل ظرف بریزید. حدود ۶ لیوان آب اضافه کنید تا روی میوهها را بگیرد.
- در ظرف را ببندید و روی حرارت بگذارید تا کمی بپزد (ولی له نشود).
- سپس شیرینکننده کاموَر را اضافه کنید و با حرارت ملایم برای ۳-۴ ساعت بپزید تا رنگ مربا قرمز و شربت آن غلیظ شود.
- بعد آب لیمو و هل را هم اضافه کنید و بعد از چند جوش آن را از روی حرارت بردارید.
نکته: ظرف باید از ابتدا بسته باشد و حرارت ملایم باشد تا رنگ مربا قرمز شود.
دستور تهیه مربای بدون شکر (با عسل)
مواد لازم:
- هلو یا زردآلوی رسیده ۱ کیلوگرم
- عسل ۷۵۰ گرم
- هل کمی
دستور تهیه:
- هلو را پوست کنده و از وسط به دو نیم تقسیم کنید. هسته آن را خارج کرده و در بطری شیشهای دردار بچینید.
- عسل را کمی گرم کنید تا رقیق شود، سپس هل را به آن اضافه کنید.
- مخلوط عسل و هل را روی تکههای هلو بریزید تا آنها را بپوشاند.
- درب بطری را ببندید و یکی دو هفته در یخچال نگهداری کنید تا مربا آماده شود.
بیشتر بخوانید:
دستور تهیه مربای ولیک (زالزالک) خوشمزه با طعمی جدید + خواص آن
دستور تهیه مربای قارچ عجیب ولی خوشمزه و پرخاصیت
دستور تهیه مربای سیب مجلسی و خوشمزه در منزل – مرحله به مرحله
دستور تهیه مربای گلابی خوشمزه و دلپذیر