رسپی

۲ نوع کیک و شیرینی بدون استفاده از شکر برای دیابتی ها (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه شیرینی بدون شکر

برای درست کردن این کیک خوشمزه و رژیمی به مواد زیادی نیاز ندارید. حتی اگر رژیم لاغری و سلامتی ندارید، می‌توانید این کیک را برای عصرانه مصرف کنید و نگران کالری بالا نباشید. با ما همراه باشید.

دسرها و شیرینی‌های بدون شکر

طرز تهیه مافین رژیمی با مربای آلبالو و نارگیل

مواد لازم

  • آرد سفید ۳۰۰ گرم
  • شکر رژیمی کامور ۷۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
  • دارچین پودر شده ۱ قاشق چای خوری
  • نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
  • شیر ۲۵۰ میلی لیتر
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • کره ذوب شده ۶۰ گرم
  • پودر نارگیل ۳۰ گرم
  • مربای آلبالوی رژیمی کامور ۱۰۰ گرم
  • پوست رنده شده لیمو ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه مافین رژیمی با مربای آلبالو و نارگیل

  1. فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد برسانید و بگذارید گرم شود.
  2. قالب مافین ۱۲ تایی را انتخاب کرده و در هر قالب کاغذ مافین بگذارید.
  3. در یک ظرف بزرگ، آرد، شکر رژیمی، بیکینگ پودر، دارچین و نمک را مخلوط کنید.
  4. در ظرف دیگری، شیر، تخم‌مرغ و کره ذوب شده را با همزن برقی بزنید.
  5. هر دو مخلوط را ترکیب کنید و مربای آلبالو، نارگیل و پوست لیمو را اضافه کنید و هم بزنید.
  6. با قاشق، سه چهارم کاغذهای مافین را پر کنید.
  7. کمی پودر نارگیل روی مافین‌ها بریزید و به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه در فر قرار دهید.
  8. زمانی که مافین‌ها طلایی شدند آماده سرو هستند. سعی کنید آنها را گرم سرو کنید و در دما اتاق و در ظرف در بسته نگه دارید.

کیک سیب بدون قند

۲ نوع کیک و شیرینی بدون استفاده از شکر برای دیابتی ها

مواد لازم برای تهیه کیک سیب

  • سیب زرد: 1 عدد
  • آرد گندم: 300 گرم
  • کمپوت سیب: 200 گرم
  • شیر: 240 میلی لیتر
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • پوست لیمو: کمی
  • روغن: 80 گرم
  • مخمر: 11 گرم

طرز تهیه کیک سیب بدون شکر

  1. فر را به دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. کمپوت را در ظرفی له کرده و با آرد، مخمر، تخم مرغ‌ها و روغن مخلوط کنید.
  3. مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.
  4. شیر را اضافه کرده و مجدد هم بزنید.
  5. سیب را خرد کرده و همراه با پوست لیمو به باقی مواد اضافه کنید.
  6. مواد را در قالب چرب و آردپاشی شده بریزید و به مدت 45 دقیقه در فر بگذارید.
  7. پس از خنک شدن، از قالب جدا کرده و برش بزنید.

بیشتر بخوانید :

6 راز خوشمزه برای تازه نگه داشتن انواع کیک و شیرینی

مراحل پخت شیرینی بالشتک با طعم عسلی

شیرینی پیروک : روشی آسان و جدید برای تهیه شیرینی پیروک

طرز تهیه بانتی ویژه شیرینی عید

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا