رسپی

۳ رسپی اسموتی هندوانه و نعناع؛ به سبک کافی شاپی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

اسموتی هندوانه و نعناع یک نوشیدنی سرد و خوشمزه برای تابستان است که به شما کمک می‌کند در گرما خنک شوید و ظاهری بسیار زیبا دارد. در این مطلب از بخش آشپزی در رضیم بلاگ، شما با روش تهیه اسموتی هندوانه و نعناع و تمام نکات مهم برای ساخت این نوشیدنی آشنا خواهید شد.

روش تهیه اسموتی هندوانه و نعناع

برای درست کردن این نوشیدنی حدود ۵ دقیقه زمان نیاز دارید و موادی که در این اسموتی استفاده می‌شود، برای ۲ تا ۳ نفر کافی است.

مواد لازم برای تهیه اسموتی هندوانه و نعناع

نعنا تازه  ۱۰ برگ
لیمو ترش تازه  ۱/۲ یک لیمو
شکر  ۱ قاشق غذاخوری
وانیل  ۱/۳ قاشق چای‌خوری
یخ خرد شده  ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
خامه (اختیاری)  ۲ قاشق غذاخوری
هندوانه خرد شده   ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

مراحل تهیه اسموتی هندوانه و نعناع

در ادامه می‌توانید با مراحل تهیه این اسموتی به طور کامل آشنا شوید.

مرحله اول: مواد را در مخلوط کن بریزید

برای شروع، هندوانه را خرد کرده و تخمه‌های آن را جدا کنید. سپس آن را به همراه شکر، برگ‌های نعناع و مقداری آب لیمو در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی توت فرنگی و انبه

مرحله دوم: یخ را به اسموتی اضافه کنید

پس از آماده شدن نوشیدنی، یخ را به ترکیب اضافه کرده و دوباره مخلوط کن را روشن کنید تا یخ‌ها خرد شده و با مواد مخلوط شوند.

مرحله سوم: نوشیدنی را سرو کنید

در این مرحله، اگر دوست دارید، خامه را به اسموتی اضافه کنید و برای ۲ تا ۳ ثانیه مخلوط کن را روشن کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. سپس می‌توانید اسموتی خوشمزه‌تان را در لیوان بریزید و با برش‌های هندوانه، لیمو و چند برگ نعنای تازه تزیین کنید.

روش تهیه اسموتی هندوانه و نعناع با آب سیب

تهیه این نوشیدنی حدود ۴ ساعت طول می‌کشد و مواد اولیه برای ۳ تا ۴ نفر کافی است.

بیشتر بخوانید: خواص شگفت انگیز پوست خربزه برای درمان سنگ صفرا!

“`html

مواد لازم برای تهیه اسموتی هندوانه و نعناع با آب سیب

هندوانه خرد شده ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
برگ نعنا خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
پوست لیموی رنده شده ۱ قاشق چای‌خوری
آب لیمو ترش تازه ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آب سیب ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شکر ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
برگ نعنا (برای تزیین) به مقدار لازم

رسپی اسموتی هندوانه و نعناع با سیب

برای درست کردن این اسموتی ابتدا باید هندوانه را خرد کنید و دانه‌های آن را جدا کنید. سپس برش‌های هندوانه را در یک ظرف قرار داده و به فریزر ببرید.

حدود ۴ ساعت صبر کنید تا هندوانه یخ بزند. بعد از آن، هندوانه یخ‌زده را همراه با آب سیب، شکر، آب لیمو، پوست لیمو و نعنا در مخلوط‌کن بریزید.

مخلوط‌کن را روشن کنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. حالا می‌توانید این نوشیدنی خوشمزه را در لیوان بریزید و از طعم آن لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی زردآلو

۳ رسپی اسموتی هندوانه و نعناع؛ به سبک کافی شاپی

رسپی اسموتی هندوانه و نعناع با ماست

تهیه این اسموتی حدود ۱۵ دقیقه طول می‌کشد.

مواد لازم برای تهیه اسموتی هندوانه و نعنا با ماست

هندوانه خرد شده ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
ماست کم چرب و شیرین ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
برگ نعنا به مقدار لازم

رسپی اسموتی هندوانه با ماست و نعناع

برای تهیه این اسموتی ابتدا هندوانه را خرد کنید و دانه‌های آن را جدا کنید. سپس برش‌های هندوانه را در فریزر بگذارید و حدود ۴ ساعت بگذارید منجمد شود. حالا هندوانه یخ‌زده را همراه با ماست و نعنا در مخلوط‌کن بریزید و خوب مخلوط کنید. بعد از اینکه مواد به خوبی ترکیب شد، می‌توانید اسموتی را در لیوان بریزید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

“““html
رسپی اسموتی هندوانه با ماست و نعناع

بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی آلبالو و توت فرنگی

نکات و فوت و فن‌های رسپی اسموتی هندوانه و نعناع

  • برای تهیه اسموتی هندوانه و نعنا، می‌توانید از بستنی هم استفاده کنید. ابتدا هندوانه را منجمد کنید و سپس با بستنی وانیلی، کمی شیر، شکر و نعنا در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا اسموتی آماده شود.
  • اگر هندوانه شما شیرین است، نیاز به اضافه کردن شکر یا شیرین کننده نیست. اما اگر دوست دارید اسموتی شیرین‌تر باشد، می‌توانید کمی شکر یا عسل اضافه کنید.
  • اضافه کردن نعنا به اسموتی، نه تنها طعم خوبی می‌دهد، بلکه تعادل طبع سرد هندوانه را نیز برقرار می‌کند.
  • می‌توانید به این اسموتی، میوه‌های دیگری مثل موز، نارنگی، کیوی و سیب هم اضافه کنید.
  • اگر از پوست لیمو برای عطر بهتر استفاده می‌کنید، دقت کنید فقط قسمت رنگی آن را جدا کرده و به نوشیدنی اضافه کنید.
  • برای خوش طعم‌تر شدن اسموتی می‌توانید علاوه بر برگ‌های تازه نعنا، کمی عرق نعنا هم استفاده کنید.
  • در برخی رسپی‌ها از آب پرتقال تازه هم در تهیه این نوشیدنی استفاده می‌شود.
  • برای تهیه اسموتی رژیمی هندوانه و نعنا، فقط هندوانه منجمد، آب لیمو تازه و نعنا نیاز دارید. در این روش نباید از شکر یا خامه و شیرین کننده‌ها استفاده کنید.
  • اگر چه تهیه آب هندوانه و لیمو و نعنا با مخلوط کن راحت‌تر است، اما اگر مخلوط کن ندارید می‌توانید از گوشت‌کوب برقی استفاده کنید یا هندوانه را رنده کرده و با مواد دیگر مخلوط کنید.
  • اگر می‌خواهید اسموتی شما بافت کرمی داشته باشد، می‌توانید کمی خامه صبحانه به آن اضافه کنید.

در این مقاله، سه روش تهیه اسموتی هندوانه و نعناع خانگی آموزش داده شد. شما می‌توانید این نوشیدنی را به روش‌های مختلف آماده کنید. اگر تجربیاتی در تهیه این اسموتی دارید، خوشحال می‌شویم که نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستانی که به آشپزی علاقه دارند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا