رسپی

۳ رسپی ترشی گیلاس خوشمزه؛ به روش خانگی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ترشی گیلاس یک نوع ترشی خوشمزه و محبوب تابستانی است که می‌توانید آن را در کنار انواع غذا یا به عنوان دورچین غذاهای مختلف استفاده کنید. در این مقاله از رضیم بلاگ می‌توانید با چند روش درست کردن ترشی گیلاس و همچنین نکات کلیدی برای تهیه این ترشی به طور کامل آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه ترشی گیلاس ساده

مواد لازم برای تهیه ترشی گیلاس ساده به شرح زیر است:

گیلاس ۱ کیلوگرم
سرکه ۱ و ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شکر ۳ قاشق غذاخوری
آب ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
فلفل سیاه نوک قاشق چای‌خوری
ترخون و رزماری تازه یا خشک چند شاخه

مراحل تهیه ترشی گیلاس ساده

آماده کردن مواد اولیه این ترشی خوشمزه حدود ۲۰ دقیقه طول می‌کشد و برای مصرف آن نیز باید حدود ۲ تا ۳ هفته صبر کنید. در این قسمت می‌توانید با مراحل درست کردن ترشی گیلاس خانگی به طور کامل آشنا شوید.

مرحله اول: آماده‌سازی گیلاس‌ها

برای شروع، گیلاس‌ها را شسته و چند بار آبکشی کنید و شاخه‌های آن‌ها را جدا کنید. سپس آن‌ها را آبکش کنید و بعد از چند دقیقه روی یک پارچه نخی تمیز بریزید تا کاملاً خشک شوند.

مرحله دوم: ریختن مواد ترشی در شیشه

یک شیشه تمیز و خشک آماده کنید و مقداری از گیلاس‌ها را داخل آن بریزید. حالا کمی رزماری و ترخون خشک یا تازه بر روی گیلاس‌ها قرار دهید. ادامه دهید و دوباره چند لایه گیلاس اضافه کنید و سپس مقداری فلفل سیاه روی گیلاس‌ها بریزید.

مرحله سوم: تهیه مایه ترشی

آب و شکر را در یک قابلمه مخلوط کنید. سپس گاز را روشن کنید و بگذارید تا شکر در آب حل شود. چند دقیقه صبر کنید تا ترکیب آب و شکر بجوشد و غلیظ شود. سپس سرکه را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت نگه دارید. در این مرحله می‌توانید شعله را خاموش کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی توت فرنگی

مرحله چهارم: آماده‌سازی نهایی ترشی

بعد از آماده شدن مایه ترشی، بگذارید کاملاً خنک شود. سپس آن را به شیشه ترشی اضافه کنید، به طوری که شیشه کاملاً پر شود. در نهایت درب شیشه را محکم ببندید و شیشه را در مکانی خنک و دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید.

حدود ۱۵ تا ۲۰ روز طول می‌کشد تا ترشی شما آماده شود. بعد از آماده شدن ترشی، بهتر است آن را در یخچال نگهداری کنید.

ترشی گیلاس با فلفل سبز

مواد لازم برای تهیه ترشی گیلاس با فلفل سبز

مواد لازم برای تهیه
“““html

ترشی گیلاس به شرح زیر است:

گیلاس ۱ کیلوگرم
فلفل سبز ۱۰۰ گرم
سرکه به مقدار لازم
ترخون چند شاخه
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
شکر به مقدار لازم

رسپی ترشی گیلاس با فلفل سبز

برای درست کردن این ترشی حدود ۱۵ دقیقه وقت نیاز دارید. ابتدا گیلاس‌ها و فلفل‌های سبز را بشویید و خوب خشک کنید. می‌توانید فلفل‌ها را به شکل حلقه‌ای برش دهید. سپس گیلاس‌ها و فلفل‌ها را به صورت لایه‌ای در شیشه‌های تمیز و خشک قرار دهید و چند شاخه ترخون نیز به هر شیشه اضافه کنید.

بعد، در یک پارچ مقداری سرکه، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید و این مخلوط را روی مواد داخل شیشه بریزید. مطمئن شوید که سرکه به طور کامل روی گیلاس‌ها را بپوشانَد. درب شیشه‌ها را ببندید و آن‌ها را به مدت ۲ تا ۳ هفته در جایی خشک و بدون نور قرار دهید تا ترشی آماده شود.

۳ رسپی ترشی گیلاس خوشمزه؛ به روش خانگی

رسپی ترشی گیلاس با وانیل

مواد لازم برای تهیه ترشی گیلاس با وانیل

برای تهیه ترشی گیلاس قرمز با وانیل به مواد زیر نیاز دارید:

گیلاس ۱ کیلوگرم
شکر ۲۵۰ گرم
سرکه ۱ لیتر
وانیل ۱ قاشق چای‌خوری

رسپی ترشی گیلاس با وانیل

تهیه این ترشی هم حدود ۱۵ دقیقه وقت می‌برد. ابتدا گیلاس‌ها را بشویید و خوب خشک کنید. سپس یک لایه گیلاس در شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید و روی آن یک لایه شکر بپاشید.

این کار را تکرار کنید تا تمام مواد تمام شوند و در نهایت سرکه را روی مواد بریزید و وانیل را نیز اضافه کنید. درب شیشه را خوب ببندید و آن را در جای خنک و دور از آفتاب قرار دهید.

هر چند روز یک بار شیشه را تکان دهید و بعد از ۲ هفته می‌توانید این ترشی را سرو کنید. یادتان باشد که قبل از ۲ هفته درب ترشی را باز نکنید.

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی پوست هندوانه

“““html
نکات و فوت و فن‌های تهیه ترشی گیلاس

نکات و فوت و فن‌های تهیه ترشی گیلاس

در اینجا می‌خواهیم چند نکته مهم برای درست کردن ترشی گیلاس را به شما بگوییم. با ما باشید.

  • برای تهیه ترشی، حتماً از گیلاس‌های سالم استفاده کنید و قبل از شستن، گیلاس‌های خراب را جدا کنید. معمولاً گیلاس‌های نارس و سفت برای این ترشی بهتر هستند.
  • شما می‌توانید بر اساس سلیقه‌تان از مقدار کمی شکر یا نمک استفاده کنید. اگر شکر را حذف کنید، ترشی خیلی ترش می‌شود، بنابراین بهتر است از مقداری شکر سفید، قهوه‌ای یا عسل استفاده کنید.
  • موقع تهیه شدن ترشی، دقت کنید که گیلاس‌ها آسیب نبینند، چون این کار باعث نرم شدن بیش از حد آنها می‌شود.
  • شما می‌توانید از گیلاس قرمز یا سیاه برای تهیه این ترشی استفاده کنید.
  • قبل از استفاده، گیلاس‌ها را خوب خشک کنید، چون اگر مرطوب باشند، ممکن است ترشی کپک بزند.
  • در بعضی از دستورها، از سبزی و ادویه مخصوص ترشی استفاده می‌شود.
  • اگر می‌خواهید طعم ترشی خوب شود، می‌توانید کمی رب انار را با سرکه ترکیب کنید و به ترشی اضافه کنید.
  • همچنین می‌توانید کمی گوجه گیلاسی در کنار گیلاس برای ترشی استفاده کنید.
  • توجه داشته باشید که مقدار سرکه و گیلاس باید برابر باشد؛ برای مثال، اگر یک کیلو گیلاس دارید، به یک لیتر سرکه نیاز دارید.
  • اگر نمی‌خواهید ترشی خیلی ترش شود، می‌توانید سرکه را با کمی آب رقیق کنید.
  • ترشی هر چه بیشتر بماند، طعم بهتری پیدا می‌کند، بنابراین در مصرف آن زیاد عجله نکنید.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به ۳ روش تهیه ترشی گیلاس خانگی اشاره کردیم. این ترشی تابستانی خوشمزه است و به خاطر زیبایی‌اش می‌توانید از آن برای تزیین غذاهای مختلف استفاده کنید.

اگر تجربه درست کردن این ترشی را دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات‌تان را با ما و دوستان دیگر به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا