۳ رسپی دمنوش عناب خانگی + بهترین زمان مصرف

“`html
دمنوش عناب یکی از دمنوشهای موثر برای درمان سرماخوردگی و بهبود سلامت کبد چرب است. این دمنوش خواص زیادی دارد و تهیه آن بسیار آسان است. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله رضیم با ۳ روش تهیه دمنوش عناب و نکات مربوط به تهیه این دمنوش خانگی آشنا خواهید شد.
طرز تهیه دمنوش عناب در قوری
یکی از سادهترین روشها برای تهیه دمنوش عناب، درست کردن آن در قوری است. درست کردن این دمنوش حدود ۱۵ دقیقه زمان نیاز دارد.
مواد لازم برای تهیه دمنوش عناب در قوری
عناب | ۸ تا ۱۰ عدد |
آب جوش | به مقدار لازم |
عسل | به مقدار لازم |
مراحل تهیه دمنوش عناب در قوری
در ادامه میتوانید با مراحل تهیه دمنوش عناب در قوری آشنا شوید.
مرحله اول: شستن عنابها
برای تهیه این دمنوش میتوانید از عناب تازه یا خشک استفاده کنید. ابتدا باید عنابها را خوب بشویید و آبکشی کنید. اگر از عناب تازه استفاده میکنید، بهتر است آنها را با چاقو کمی خرد کنید تا عصاره آنها بهتر خارج شود.
بیشتر بخوانید: نحوه خشک کردن عناب تازه
مرحله دوم: آماده کردن دمنوش
برای درست کردن دمنوش، عنابها را در قوری بگذارید و قوری را با آب جوش پر کنید. سپس آن را برای ۱۵ دقیقه روی بخار کتری بگذارید تا دم بکشد. بعد از اینکه دمنوش آماده شد، آن را در فنجان بریزید و کمی عسل به آن اضافه کنید. دمنوش خوشمزه شما آماده است و میتوانید آن را نوش جان کنید.
طرز تهیه چای عناب به روش کرهای
برای تهیه این چای ۵ دقیقه زمان لازم است و باید ۴۵ دقیقه منتظر بمانید تا دمنوش شما دم بکشد. مواد اولیه این دمنوش برای ۱۶ فنجان کافی است.
بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش پیاز (آب پیاز) برای سرماخوردگی + زمان مصرف
مواد لازم برای تهیه دمنوش عناب کرهای
آب | ۳ لیتر |
چوب دارچین | ۱۴ گرم |
عناب خشک | ۴۰ عدد |
زنجبیل تازه | ۵۵ گرم |
شکر قهوهای | به مقدار لازم |
مراحل تهیه دمنوش عناب به روش کرهای
در این بخش میتوانید با مراحل تهیه دمنوش عناب به سبک کرهای آشنا شوید.
مرحله اول: آمادهسازی مواد دمنوش
برای تهیه این دمنوش ابتدا زنجبیل را شسته و پوست آن را با چاقو یا قاشق جدا کنید. سپس آن را به صورت ورقههای نازک برش دهید. در ادامه عناب خشک را بشویید و خوب آبکشی کنید تا تمام آلودگیها پاک شود.
بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش عناب و زنجبیل + بهترین زمان مصرف
مرحله دوم: تهیه دمنوش
در این مرحله، تکههای زنجبیل، عناب خشک و چوب دارچین را در یک قابلمه بریزید. سپس آب را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید و حرارت را ابتدا زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. وقتی آب جوشید، شعله را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید.
اجازه دهید دمنوش شما به مدت ۲۰ دقیقه دم بکشد. جالب است بدانید که در کره، به روش سنتی از زودپز برای تهیه این دمنوش استفاده میشود.
بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش چهار تخمه + زمان مصرف
مرحله سوم: سرو دمنوش
پس از ۲۰ دقیقه، درب قابلمه را بردارید و شکر قهوهای را اضافه کنید. حدود ۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا شکر به خوبی حل شود. حالا میتوانید دمنوش خوشمزه عناب را در فنجان بریزید و از طعم آن لذت ببرید.
دمنوش عناب در فرنچ پرس
روش دیگری برای تهیه دمنوش عناب استفاده از فرنچ پرس است. در این روش باید عناب تازه یا خشک را بشویید و در فرنچ پرس بریزید. سپس مقداری آب جوش به آن اضافه کنید. درب فرنچ پرس را بگذارید و حدود ۵ تا ۷ دقیقه منتظر بمانید تا دمنوش آماده شود.
حالا درپوش فرنچ پرس را به آرامی به سمت پایین بکشید تا عنابها به پایین بروند و دمنوش شفاف و خوشمزه شما آماده شود. در نهایت، دمنوش را در فنجان بریزید و از طعم آن لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: ۲ روش رسپی آیس کافی با نسکافه (با شیر و بدون شیر)

بهترین زمان مصرف دمنوش عناب
شما میتوانید از دمنوش عناب در هر زمانی از روز استفاده کنید، اما بهتر است برای کاهش اشتها و میل به غذا، این دمنوش را در طول روز و بین وعدههای غذایی بنوشید. همچنین میتوانید برای بهبود جذب ویتامینها و مواد مغذی موجود در این نوشیدنی، آن را به صورت ناشتا مصرف کنید.
بیشتر بخوانید: روشهای طلایی برای تشخیص عناب تازه و مرغوب
بیشتر بخوانید: رسپی آب شلغم ترکی
“““html
نکات و فوت و فنهای رسپی دمنوش عناب
- برای تهیه دمنوش عناب، میتوانید به دلخواه از مقداری زنجبیل یا دارچین نیز استفاده کنید.
- در تهیه جوشانده عناب میتوانید از عنابهای تازه یا خشک استفاده کنید.
- اگر دوست دارید، میتوانید مقداری آب لیمو ترش تازه به این دمنوش اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.
- مقدار عنابی که برای تهیه دمنوش استفاده میکنید به سلیقه شما بستگی دارد و میتوانید آن را کم یا زیاد کنید.
- در بعضی از رسپیها برای طعمدهی به دمنوش از نعنا هم استفاده میشود.
- اضافه کردن عسل به این دمنوش اختیاری است و میتوانید اگر دوست نداشتید، حذف کنید.
- اگر به دنبال تهیه دمنوش برای لاغری هستید، میتوانید از مقداری زرشک تازه یا خشک نیز استفاده کنید.
- به یاد داشته باشید که افرادی که غلظت خون دارند، نباید از دمنوش عناب استفاده کنند.
- برای تهیه دمنوش عناب خانگی، میتوانید عنابها را نصف کنید یا بعد از اضافه کردن به آب جوش کمی فشار دهید تا عصاره بیشتری خارج شود، ولی فراموش نکنید که این کار میتواند باعث کدر شدن دمنوش شما شود.
- اگر خواستید دمنوش را مزهدار کنید، میتوانید به جای عسل یا شکر قهوهای، از شیره انگور یا نبات استفاده کنید.
- در رسپی دمنوش عناب با دارچین یا زنجبیل، بهتر است از پودر این ادویهها استفاده نکنید؛ چون این کار باعث کدر شدن رنگ دمنوش میشود.
- افرادی که بیماری خاصی دارند یا دارو مصرف میکنند، باید قبل از استفاده از دمنوش عناب با پزشک مشورت کنند.
در این مقاله به ۳ روش مختلف برای تهیه دمنوش عناب خانگی اشاره شد. این دمنوش خواص زیادی برای سلامت دارد و خیلی خوشمزه است. اگر تجربهای در درست کردن دمنوش عناب دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان دیگر به اشتراک بگذارید.