۳ رسپی سالاد توت سیاه با پنیر؛ خوشمزه و رژیمی

“`html
سالاد توت سیاه با پنیر یک سالاد خوشمزه و رژیمی است که میتوان آن را به شیوههای مختلفی تهیه کرد. طعم ترکیبی ترش و شیرین توت سیاه به همراه پنیر و سایر سبزیجات و چاشنیها، موجب ایجاد طعم بسیار خاص و خوشایند میشود.
در این مقاله از رضیم بلاگ با ۳ روش برای تهیه سالاد توت سیاه با پنیر آشنا خواهید شد.
سالاد توت سیاه با پنیر و آرگولا
این سالاد تنها ۱۰ دقیقه زمان میبرد و میتوانید از آن به عنوان پیش غذا یا میان وعده استفاده کنید. دو فنجان از این سالاد حدود ۴۱۴ کالری دارد.
آرگولای ریز | ۱۰۰ گرم |
پنیر | ۶۰ گرم |
شاه توت | ۱ لیوان فرانسوی دستهدار |
مغز پسته خرد شده | ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار |
خردل | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون فرابکر | ۱ قاشق غذاخوری |
سرکه سیب | ۱ قاشق غذاخوری |
عسل | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
سیر | ۱ حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مراحل تهیه سالاد توت سیاه با پنیر و آرگولا
برای تهیه این سالاد مراحل زیر را دنبال کنید:
- ابتدا سس را آماده کنید. برای این کار خردل، روغن زیتون، سرکه، عسل، نمک و فلفل را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید.
- سیر را رنده کنید و به سس اضافه نمایید. میتوانید طعم آن را بچشید و در صورت نیاز چاشنیها را کم و زیاد کنید.
- آرگولا را بشویید و خشک کنید. سپس آن را در یک کاسه بزرگ بریزید. حالا توتسیاه را روی آن بریزید و بعد مغز پسته خرد شده را اضافه کنید.
- پنیر را خرد کنید و روی سالاد بریزید. در نهایت سس آماده شده را روی سالاد بریزید، همه مواد را بهخوبی هم بزنید و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد اسفناج و توت فرنگی
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد اسفناج و گردو
سالاد توت سیاه با پنیر و اسفناج
این سالاد نیز حدود ۱۰ دقیقه طول میکشد تا آماده شود و برای تهیه آن باید از اسفناج ریز یا بیبی اسفناج استفاده کنید.
اسفناج ریز | ۴ لیوان فرانسوی دستهدار |
توت سیاه | ۱ لیوان فرانسوی دستهدار |
پنیر | ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
گردوی خرد شده | ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
خردل | ۳ قاشق غذاخوری |
فلفل سفید | ۱/۲ قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار لازم |
سرکه سیب | ۱ قاشق مرباخوری |
مراحل تهیه سالاد توت سیاه با پنیر و اسفناج
مراحل تهیه سالاد اسفناج با توت و پنیر به این ترتیب است:
- برای این سالاد، ابتدا در یک کاسه کوچک روغن زیتون، خردل، فلفل، نمک و سرکه را با هم ترکیب کنید.
- سپس اسفناجهای ریز و شسته شده را در یک ظرف قرار دهید.
- بعد، شاه توت، پنیر و گردوی خرد شده را روی اسفناجها بریزید.
- در نهایت، سسی که درست کردهاید را روی سالاد بریزید و همه مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید تا طعم خوبی بگیرد.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد سبزیجات و توت فرنگی
سالاد توت سیاه با پنیر و کاهو
تهیه این سالاد حدود ۱۵ دقیقه زمان میبرد و در آن از کاهو استفاده میشود. این مقدار سالاد برای ۸ نفر مناسب است.
کاهو | ۱۵۰ گرم |
تمشک تازه | ۱۷۰ گرم |
گلابی | ۲ عدد |
گردو | ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
پنیر فتا | ۱/۳ لیوان فرانسوی دستهدار |
سس مایونز | ۱/۳ لیوان فرانسوی دستهدار |
سرکه سیر | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
خامه | ۲ قاشق غذاخوری |
پوست لیمو | ۱/۲ قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار لازم |
بیشتر بخوانید: ۲ روش رسپی سالاد طالبی و کیوی
مراحل تهیه سالاد توت سیاه با پنیر و کاهو
برای درست کردن سالاد توت سیاه با پنیر و کاهو، مراحل زیر را دنبال کنید:
- اول از همه، سس مایونز، خامه، شکر، سرکه و پوست لیمو را در یک کاسه بریزید و خوب با هم ترکیب کنید تا سس شما آماده شود.
- اگر سس خیلی غلیظ شده، میتوانید کمی شیر یا آب به آن اضافه کنید تا رقیقتر شود.
- سپس کاهوها را بشویید و به قطعات کوچک خرد کنید.
- توت سیاه را روی کاهوهای خرد شده بریزید و بعد گلابیهای خرد شده را هم اضافه کنید.
- بهتر است که گلابی را به صورت ورقهای نازک خرد کنید و کنار سالاد بگذارید.
- در نهایت پنیر خرد شده و سس سالاد را اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا سالاد آماده سرو باشد.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد کاهو با گوجه سبز
نکات و فوت و فنهای تهیه سالاد توت سیاه با پنیر
در زیر نکات جالبی برای درست کردن سالاد توت سیاه با پنیر آوردهایم. با ما همراه باشید:
- میتوانید بسته به سلیقه خودتان از انواع سبزیجات مثل کاهو، اسفناج یا آرگولا استفاده کنید.
- بهتر است سس را در زمان سرو سالاد اضافه کنید. اگر نمیخواهید فوراً سالاد را میل کنید، سس را بعداً اضافه کنید.
- میتوانید با مقداری عسل سس را خوشمزهتر کنید.
- هر نوع پنیری که دوست دارید، میتوانید استفاده کنید. معمولاً پنیر فتا و پنیر بز گزینههای خوبی هستند.
- از انواع مغزها مثل بادام، فندق، گردو و پسته نیز میتوانید استفاده کنید.
- به جای سرکه، اگر دوست دارید، میتوانید از آب لیمو تازه برای مزهدار کردن استفاده کنید.
- اضافه کردن سیر به سالاد اختیاری است، اما طعم خوبی به آن میبخشد.
- بهتر است از توت سیاه تازه استفاده کنید، اما اگر نداشتید، توت منجمد هم خوب است.
- به جای سیر، میتوانید از موسیر یا پودر سیر هم استفاده کنید.
- برای خوشمزهتر شدن سالاد، میتوانید مغزها را چند دقیقه روی حرارت تفت دهید و سپس اضافه کنید.
- برخی افراد برای طعم دهی بیشتر، میوههای دیگری مثل شلیل، هلو یا توت فرنگی خرد شده نیز به سالاد اضافه میکنند.
ترکیب توت سیاه و پنیر طعمی شگفتانگیز به سالاد میدهد که خیلیها از آن لذت میبرند.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد توت فرنگی و کاهو
اگر تجربه درست کردن این سالاد خوشمزه را دارید، حتماً نظرات و پیشنهادات خود را با ما در مجله آشپزی رضیم به اشتراک بگذارید.