رسپی

۳ رسپی سالاد توت سیاه با پنیر؛ خوشمزه و رژیمی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سالاد توت سیاه با پنیر یک سالاد خوشمزه و رژیمی است که می‌توان آن را به شیوه‌های مختلفی تهیه کرد. طعم ترکیبی ترش و شیرین توت سیاه به همراه پنیر و سایر سبزیجات و چاشنی‌ها، موجب ایجاد طعم بسیار خاص و خوشایند می‌شود.

در این مقاله از رضیم بلاگ با ۳ روش برای تهیه سالاد توت سیاه با پنیر آشنا خواهید شد.

سالاد توت سیاه با پنیر و آرگولا

این سالاد تنها ۱۰ دقیقه زمان می‌برد و می‌توانید از آن به عنوان پیش غذا یا میان وعده استفاده کنید. دو فنجان از این سالاد حدود ۴۱۴ کالری دارد.

مواد لازم برای تهیه سالاد توت سیاه با پنیر و آرگولا:
آرگولای ریز ۱۰۰ گرم
پنیر ۶۰ گرم
شاه توت ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
مغز پسته خرد شده ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار

 

مواد لازم برای تهیه سس سالاد توت سیاه با پنیر:
خردل ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون فرابکر ۱ قاشق غذاخوری
سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری
عسل ۱/۲ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

مراحل تهیه سالاد توت سیاه با پنیر و آرگولا

برای تهیه این سالاد مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ابتدا سس را آماده کنید. برای این کار خردل، روغن زیتون، سرکه، عسل، نمک و فلفل را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید.
  2. سیر را رنده کنید و به سس اضافه نمایید. می‌توانید طعم آن را بچشید و در صورت نیاز چاشنی‌ها را کم و زیاد کنید.
  3. آرگولا را بشویید و خشک کنید. سپس آن را در یک کاسه بزرگ بریزید. حالا توت‌سیاه را روی آن بریزید و بعد مغز پسته خرد شده را اضافه کنید.
  4. پنیر را خرد کنید و روی سالاد بریزید. در نهایت سس آماده شده را روی سالاد بریزید، همه مواد را به‌خوبی هم بزنید و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد اسفناج و توت فرنگی

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد اسفناج و گردو

سالاد توت سیاه با پنیر و اسفناج

این سالاد نیز حدود ۱۰ دقیقه طول می‌کشد تا آماده شود و برای تهیه آن باید از اسفناج ریز یا بیبی اسفناج استفاده کنید.

“““html
مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج با توت و پنیر:
اسفناج ریز ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
توت سیاه ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پنیر ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
گردوی خرد شده ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
خردل ۳ قاشق غذاخوری
فلفل سفید ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک به مقدار لازم
سرکه سیب ۱ قاشق مرباخوری

مراحل تهیه سالاد توت سیاه با پنیر و اسفناج

مراحل تهیه سالاد اسفناج با توت و پنیر به این ترتیب است:

  1. برای این سالاد، ابتدا در یک کاسه کوچک روغن زیتون، خردل، فلفل، نمک و سرکه را با هم ترکیب کنید.
  2. سپس اسفناج‌های ریز و شسته شده را در یک ظرف قرار دهید.
  3. بعد، شاه توت، پنیر و گردوی خرد شده را روی اسفناج‌ها بریزید.
  4. در نهایت، سسی که درست کرده‌اید را روی سالاد بریزید و همه مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید تا طعم خوبی بگیرد.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد سبزیجات و توت فرنگی

سالاد توت سیاه با پنیر و اسفناج

سالاد توت سیاه با پنیر و کاهو

تهیه این سالاد حدود ۱۵ دقیقه زمان می‌برد و در آن از کاهو استفاده می‌شود. این مقدار سالاد برای ۸ نفر مناسب است.

“““html

۳ رسپی سالاد توت سیاه با پنیر؛ خوشمزه و رژیمی
مواد لازم جهت تهیه سالاد توت سیاه با پنیر و کاهو:
کاهو ۱۵۰ گرم
تمشک تازه ۱۷۰ گرم
گلابی ۲ عدد
گردو ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پنیر فتا ۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
سس مایونز ۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
سرکه سیر ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
خامه ۲ قاشق غذاخوری
پوست لیمو ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک به مقدار لازم

بیشتر بخوانید: ۲ روش رسپی سالاد طالبی و کیوی

مراحل تهیه سالاد توت سیاه با پنیر و کاهو

برای درست کردن سالاد توت سیاه با پنیر و کاهو، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. اول از همه، سس مایونز، خامه، شکر، سرکه و پوست لیمو را در یک کاسه بریزید و خوب با هم ترکیب کنید تا سس شما آماده شود.
  2. اگر سس خیلی غلیظ شده، می‌توانید کمی شیر یا آب به آن اضافه کنید تا رقیق‌تر شود.
  3. سپس کاهوها را بشویید و به قطعات کوچک خرد کنید.
  4. توت سیاه را روی کاهوهای خرد شده بریزید و بعد گلابی‌های خرد شده را هم اضافه کنید.
  5. بهتر است که گلابی را به صورت ورقه‌ای نازک خرد کنید و کنار سالاد بگذارید.
  6. در نهایت پنیر خرد شده و سس سالاد را اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا سالاد آماده سرو باشد.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد کاهو با گوجه سبز

نکات و فوت و فن‌های تهیه سالاد توت سیاه با پنیر

نکات و فوت و فن‌های تهیه سالاد توت سیاه با پنیر

در زیر نکات جالبی برای درست کردن سالاد توت سیاه با پنیر آورده‌ایم. با ما همراه باشید:

  • می‌توانید بسته به سلیقه خودتان از انواع سبزیجات مثل کاهو، اسفناج یا آرگولا استفاده کنید.
  • بهتر است سس را در زمان سرو سالاد اضافه کنید. اگر نمی‌خواهید فوراً سالاد را میل کنید، سس را بعداً اضافه کنید.
  • می‌توانید با مقداری عسل سس را خوشمزه‌تر کنید.
  • هر نوع پنیری که دوست دارید، می‌توانید استفاده کنید. معمولاً پنیر فتا و پنیر بز گزینه‌های خوبی هستند.
  • از انواع مغزها مثل بادام، فندق، گردو و پسته نیز می‌توانید استفاده کنید.
  • به جای سرکه، اگر دوست دارید، می‌توانید از آب لیمو تازه برای مزه‌دار کردن استفاده کنید.
  • اضافه کردن سیر به سالاد اختیاری است، اما طعم خوبی به آن می‌بخشد.
  • بهتر است از توت سیاه تازه استفاده کنید، اما اگر نداشتید، توت منجمد هم خوب است.
  • به جای سیر، می‌توانید از موسیر یا پودر سیر هم استفاده کنید.
  • برای خوشمزه‌تر شدن سالاد، می‌توانید مغزها را چند دقیقه روی حرارت تفت دهید و سپس اضافه کنید.
  • برخی افراد برای طعم دهی بیشتر، میوه‌های دیگری مثل شلیل، هلو یا توت فرنگی خرد شده نیز به سالاد اضافه می‌کنند.

ترکیب توت سیاه و پنیر طعمی شگفت‌انگیز به سالاد می‌دهد که خیلی‌ها از آن لذت می‌برند.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد توت فرنگی و کاهو

اگر تجربه درست کردن این سالاد خوشمزه را دارید، حتماً نظرات و پیشنهادات خود را با ما در مجله آشپزی رضیم به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا