رسپی

۳ رسپی سالاد لوبیا سبز و نخود فرنگی؛ ساده و مقوی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اگر شما هم به سالادهای خوشمزه و سالم علاقه دارید، ممکن است نام سالاد لوبیا سبز و نخود فرنگی را شنیده باشید یا طعم یکی از انواع این سالادهای مغذی را چشیده باشید. این سالاد سرشار از فیبر و مواد معدنی مفید بوده و معمولاً به عنوان یک میان وعده یا یک وعده غذایی سبک استفاده می‌شود.

در این نوشته از رضیم بلاگ می‌توانید با طرز تهیه سالاد لوبیا سبز و نخود فرنگی و تمام نکات لازم برای آماده کردن آن آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه سالاد لوبیا سبز و نخود فرنگی با سس ویژه:
لوبیا سبز ۵۰۰ گرم
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
عسل ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا ۱ قاشق چای‌خوری
روغن کنجد ۱ قاشق چای‌خوری
نخود فرنگی ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
کنجد ۲ تا ۳ قاشق چای‌خوری
سیاه دانه ۲ تا ۳ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه سالاد لوبیا سبز و نخود فرنگی با سس ویژه

تهیه این سالاد خوشمزه و سالم با سس ویژه حدود ۳۰ دقیقه زمان نیاز دارد. در ادامه می‌توانید مراحل تهیه سالاد لوبیا سبز و نخود فرنگی را به طور کامل یاد بگیرید.

مرحله اول: پخت لوبیا سبز و نخود فرنگی

ابتدا باید لوبیا سبزها را پاک و شسته و سپس نخود فرنگی‌ها را از غلاف جدا و بشویید. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی شعله گاز بگذارید.

وقتی آب به جوش آمد، لوبیا سبزها را اضافه کنید. حدود ۵ دقیقه آن‌ها را بپزید و سپس نخود فرنگی‌ها را اضافه و ۴ دقیقه دیگر بپزید تا هر دو خوب بپزند.

بیشتر بخوانید: خواص نخود فرنگی برای پوست صورت

مرحله دوم: آبکش کردن سبزیجات

سبزیجات نباید بیش از حد بپزند و باید کمی ترد باشند. بعد از پخت، آن‌ها را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید تا آب اضافی‌شان خارج شود.

مرحله سوم: تهیه سس سالاد

برای درست کردن سس، یک ظرف بردارید و در آن روغن زیتون، زنجبیل، عسل، سس سویا و روغن کنجد را مخلوط کنید. سپس آن را در ماهیتابه ریخته و با حرارت ملایم بگذارد تا چند دقیقه بجوشد و کمی غلیظ شود.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد باقلا

مرحله چهارم: سرو سالاد

در این مرحله می‌توانید لوبیا سبز و نخود فرنگی را به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید. سپس آن‌ها را در یک ظرف مناسب بریزید، سس را روی آن‌ها بریزید و کمی نمک و فلفل اضافه کنید. این سالاد را گرم سرو کنید.

مواد لازم جهت
“““html
تهیه سالاد روسی لوبیا سبز و نخود فرنگی:
لوبیا سبز تازه ۱۰۰ گرم
سیب زمینی آبپز شده ۴۵۰ گرم
هویج ۱ عدد
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
ساقه کرفس ۲ عدد
چغندر پخته شده ۱ عدد
ژامبون ۱ تکه
تخم مرغ ۲ عدد
خیار شور ۴ عدد

 

مواد لازم جهت تهیه سس سالاد:
سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری
سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
خردل ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

مراحل تهیه سالاد روسی لوبیا سبز با نخود فرنگی

برای درست کردن این سالاد تقریباً ۱۵ دقیقه زمان لازم دارید و برای پختن مواد اولیه نیز به ۲۰ دقیقه وقت نیاز دارید. در ادامه مراحل تهیه سالاد روسی با لوبیا سبز و نخود فرنگی را خواهید دید.

مرحله اول: سیب زمینی‌ها را خرد کنید و بپزید

برای تهیه سالاد، یک قابلمه آب را روی شعله قرار دهید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید. کمی نمک به آب اضافه کنید. سیب زمینی‌ها را خوب بشویید و پوستشان را بکنید.

۳ رسپی سالاد لوبیا سبز و نخود فرنگی؛ ساده و مقوی

سپس آن‌ها را به شکل مکعبی خرد کنید و به مدت ۶ دقیقه در آب جوش بپزید تا نرم شوند. بعد از آن، سیب زمینی‌ها را آبکش کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد نودل تند

مرحله دوم: هویج و لوبیاها را بپزید

لوبیاها را بشویید و به قطعات ۱ سانتی‌متری خرد کنید. هویج را هم به شکل مکعبی خرد کنید. دوباره یک قابلمه آب روی حرارت بگذارید و وقتی جوش آمد، لوبیاها و هویج‌های خرد شده را به آن اضافه کنید. کمی نمک به آب بیفزایید. حدود ۶ دقیقه صبر کنید و سپس مواد را آبکش کنید.

مراحل تهیه سالاد روسی لوبیا سبز با نخود فرنگی

مرحله سوم: هویج و لوبیا سبزها را کمی تفت دهید

مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و لوبیا سبزها را به همراه هویج‌ها حدود ۲ دقیقه در روغن تفت دهید. سپس آن‌ها را در یک ظرف مناسب بگذارید تا خنک شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد سبزیجات و توت فرنگی

مرحله چهارم: سالاد را آماده کنید

در این مرحله کرفس را به صورت نازک خرد کنید و چغندر پخته‌شده و ژامبون را نیز به قطعات کوچک برش بزنید. تخم‌مرغ‌ها را بپزید تا کاملاً سفت شوند و سپس به شکل مکعبی خرد کنید.

همه‌ی مواد سالاد را در یک ظرف بریزید. برای درست کردن سس، سس مایونز را با سرکه، خردل، نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس سس را به سالاد اضافه کرده و همه‌ مواد را با هم مخلوط کنید تا طعم‌دار شوند.

مواد لازم جهت تهیه لوبیا

“““html
سبز و نخود فرنگی:

لوبیا سبز تازه ۵۰ گرم
خردل ۲ تا ۳ قاشق چای‌خوری
نخود فرنگی به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون فرابکر ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد لوبیا سبز و نخود فرنگی با طعم خردل

برای درست کردن این سالاد، حدود ۲۰ دقیقه زمان نیاز دارید. ابتدا لوبیا سبز و نخود فرنگی را در آب بپزید تا کمی نرم شوند، سپس آن‌ها را آبکش کنید.

برای آماده کردن سس، خردل را با سرکه، روغن زیتون، نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب هم بزنید. حالا ترکیب لوبیا و نخود فرنگی را در ظرف مناسب ریخته و سس را روی آن بریزید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد کاب آمریکایی با مرغ گریل شده

رسپی سالاد لوبیا سبز و نخود فرنگی با طعم خردل

نکات و فوت و فن‌های تهیه سالاد لوبیا سبز و نخود فرنگی

در ادامه به چند نکته مهم برای تهیه سالاد لوبیا سبز و نخود فرنگی اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

  • می‌توانید لوبیاها را به صورت کامل در سالاد بریزید یا آن‌ها را خرد کنید.
  • برای اضافه کردن طعم بهتر، از مقداری سیر رنده شده یا پیازچه خرد شده استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید طعم سالاد شما بهتر شود، از انواع سبزیجات خرد شده نیز بهره ببرید.
  • بهتر است سالاد را به صورت رژیمی و با سس‌های سالم خانگی سرو کنید، اما می‌توانید از سس‌های دیگر مثل سس خردل، سس هزار جزیره، مایونز یا کچاپ هم استفاده کنید.
  • برای طعم دهی بیشتر می‌توانید از گردو خرد شده هم بهره ببرید.
  • اضافه کردن مقدار کمی گشنیز یا جعفری تازه خرد شده، طعم فوق‌العاده‌ای به سالاد می‌دهد.
  • این سالاد را می‌توانید به صورت داغ یا سرد سرو کنید.
  • می‌توانید لوبیا سبز پخته و خرد شده را همراه با نخود فرنگی به سالاد کاهو و سبزیجات اضافه کنید و آن را به هر شکلی که دوست داشته باشید تهیه کنید.

لوبیا سبز و نخود فرنگی فواید زیادی برای بدن دارند و این ترکیب میزان فیبر و مواد معدنی فراوانی را برای شما فراهم می‌آورد. می‌توانید این سالاد را به هر شکلی که می‌خواهید و با انواع سس سرو کنید و از آن به عنوان پیش غذا یا میان وعده سالم استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد شیرازی با گوجه سبز

اگر تجربه‌ای در درست کردن این سالاد دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را در این مطلب از مجله آشپزی رضیم با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا