رسپی

۳ رسپی شربت هندوانه؛ خنک و دلچسب

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

شربت هندوانه یکی از خنک‌ترین و خوش‌طعم‌ترین نوشیدنی‌های تابستانی است که به کاهش عطش و خنک شدن بدن در هوای گرم کمک می‌کند. برای تهیه این شربت از روش‌های مختلفی استفاده می‌شود. در این مقاله از رضیم بلاگ می‌توانید با رسپی شربت هندوانه آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه شربت هندوانه ساده

برای تهیه شربت هندوانه به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

آب هندوانه تازه ۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پودر قند یا شکر ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
یخ قالبی چند عدد

مراحل تهیه شربت هندوانه ساده

درست کردن این شربت حدود ۳۰ دقیقه طول می‌کشد. مواد اولیه به کار رفته در این شربت نیز برای ۴ نفر مناسب است. در ادامه این بخش می‌توانید با مراحل درست کردن شربت هندوانه ساده آشنا شوید.

مرحله اول: آب هندوانه و شکر را بجوشانید

برای شروع باید آب هندوانه تازه را با شکر در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد.

مرحله دوم: صبر کنید شربت غلیظ شود

در این مرحله باید کف روی شربت را با یک قاشق بردارید تا شربت شما خوشرنگ شود. در ادامه اجازه دهید شربت بجوشد و غلیظ شود و حجم آن کاهش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: رسپی موکتل هندوانه به روش کافی شاپی

مرحله سوم: شربت را آماده کنید

زمانی که شربت غلیظ شد، شعله گاز را خاموش کنید. اجازه دهید شربت کاملاً خنک شود و بعد آن را در ظرف شیشه‌ای بریزید و در یخچال بگذارید. برای درست کردن شربت می‌توانید ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری از شربت را در لیوان بریزید و بقیه لیوان را با آب سرد پر کنید. در صورت تمایل می‌توانید چند قالب یخ به آن اضافه کنید و شربت را بنوشید.

بیشتر بخوانید: رسپی لیموناد توت فرنگی و هندوانه

مواد لازم جهت تهیه شربت هندوانه و انگور سفید

برای تهیه شربت هندوانه و انگور سفید به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

آب انگور سفید ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
هندوانه خرد شده ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شکر ۳/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آب لیمو ترش ۱ قاشق چای‌خوری
نعنا خشک ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

مراحل تهیه شربت هندوانه و انگور سفید

برای درست کردن این شربت، فقط حدود ۱۵ دقیقه زمان لازم است. در ادامه با مراحل تهیه شربت هندوانه با انگور سفید آشنا می‌شوید.

مرحله اول: شکر و نعنا را ترکیب کنید

اول از همه، شکر را در یک ظرف بریزید و سپس نعنا خشک را به آن اضافه کنید. این دو را با پشت قاشق به هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند و پودر شوند.

مرحله دوم: هندوانه را میکس کنید

حالا وقت این است که هندوانه را خرد کنید و تخمه‌های آن را به دقت جدا کنید. سپس تکه‌های هندوانه را به مخلوط کن اضافه کنید و به‌خوبی میکس کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی یخمک هندوانه

مراحل تهیه شربت هندوانه و انگور سفید

۳ رسپی شربت هندوانه؛ خنک و دلچسب

مرحله سوم: هندوانه را از صافی رد کنید

هندوانه میکس شده را از یک صافی یا الک رد کنید تا آبش صاف و یکدست شود.

مرحله چهارم: مواد شربت را ترکیب کنید

در این مرحله، باید آب هندوانه را با آب انگور، آب لیمو تازه و مخلوط شکر و نعنا ترکیب کنید. برای تهیه آب انگور، می‌توانید انگور تازه را در آبمیوه‌گیری بریزید و سپس با آب هندوانه مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی بستنی هندوانه

مواد لازم برای تهیه شربت هندوانه و گلاب

برای تهیه این شربت خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

هندوانه ۱ عدد
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
لیمو ترش تازه ۱ عدد
یخ به مقدار لازم

مراحل تهیه شربت هندوانه و گلاب

برای تهیه این شربت خوشمزه، حدود ۱۵ دقیقه زمان لازم است. اول هندوانه را خرد کنید و آن را در مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید.

سپس گلاب و شکر را اضافه کنید و همه مواد را خوب به هم بزنید. می‌توانید این شربت را روی حرارت بگذارید تا بجوشد یا بعد از ترکیب کردن مواد، آن را میل کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی شربت خاکشیر و آلو

مراحل تهیه شربت هندوانه و گلاب

نکات و فوت و فن‌های تهیه شربت هندوانه

“““html

در ادامه چند نکته برای تهیه این شربت خوشمزه وجود دارد. با ما همراه باشید.

  • برای تهیه شربت هندوانه می‌توانید به دلخواه خود مقداری شکر اضافه کنید.
  • برای اینکه شربت شما ماندگاری بیشتری داشته باشد، بهتر است آب هندوانه و شکر را روی حرارت ملایم بپزید تا غلیظ شود. سپس می‌توانید کمی آب لیمو ترش یا گلاب و هر طعم‌دهنده‌ای که دوست دارید به آن اضافه کنید.
  • زمانی که می‌خواهید شربت را سرو کنید، چند تکه یخ به آن بیفزایید و با چند برگ نعنا تزئین کنید.
  • اگر دوست دارید شربتتان شیرین‌تر شود، می‌توانید از عسل نیز استفاده کنید.
  • افزودن آب لیمو ترش تازه به این شربت طعمی لذیذ به آن می‌دهد.
  • شربت هندوانه خنک‌کننده است و افرادی که بدنشان گرم است، می‌توانند از این شربت برای جلوگیری از گرمازدگی استفاده کنند.
  • شربت غلیظ هندوانه مدت زمان بیشتری می‌تواند سالم بماند. بنابراین اگر می‌خواهید ماندگاری آن بیشتر شود، می‌توانید آن را مدت بیشتری بجوشانید.
  • اگر دیابت دارید یا نمی‌خواهید شکر مصرف کنید، می‌توانید شکر را کنار بگذارید و از خود هندوانه برای شیرین کردن شربت استفاده کنید.
  • همچنین می‌توانید این شربت را با میوه‌های دیگر ترکیب کنید.
  • برای طعم بهتر و تزئین، می‌توانید چند تکه لیمو ترش را خرد کرده و به شربت اضافه کنید.

در این مقاله به چند روش تهیه شربت هندوانه تابستانی پرداختیم. اگر شما هم تجربیاتی در تهیه این شربت دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را در این مطلب از مجله آشپزی رضیم با ما و دوستانی که به آشپزی علاقه دارند، در میان بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا