رسپی

۳ رسپی شیره زردآلو؛ خوش عطر و خوش طعم

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

شیره زردآلو یکی از خوشمزه‌ترین و خوش‌عطرترین نوع شیره‌هاست که با جوشاندن آب زردآلو تهیه می‌شود و خواص زیادی برای سلامتی دارد. برای درست کردن این شیره یا عصاره، به مقداری زردآلوی تازه، شکر و آبلیمو نیاز دارید. در این مقاله از بخش آشپزی در رضیم بلاگ می‌توانید با روش تهیه شیره زردآلو آشنا شوید.

روش تهیه شیره زردآلو با زردآلوی تازه

آماده کردن این شیره حدود ۴۵ دقیقه زمان می‌برد.

مواد لازم برای تهیه شیره زردآلو

زردآلوی تازه ۱.۵ کیلوگرم
شکر ۱.۵ کیلوگرم
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه شیره زردآلو

در این بخش می‌توانید با مراحل تهیه شیره زردآلو آشنا شوید.

مرحله اول: زردآلوها را خرد کنید

ابتدا زردآلوها را خوب بشویید و بگذارید آب آن‌ها برود. سپس هسته‌های زردآلوها را جدا کرده و آن‌ها را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید.

مرحله دوم: زردآلوها را میکس کنید

تکه‌های زردآلو را در مخلوط‌کن بریزید. سپس دستگاه را روشن کنید تا زردآلوها خوب میکس شوند.

بیشتر بخوانید: روش تهیه شیره انگور خانگی؛ با خاک سفید و بدون آن

مرحله سوم: زردآلوها را از صافی رد کنید

زردآلوهای میکس شده را از صافی عبور دهید و خوب فشار دهید تا تمامی آب میوه خارج شود. می‌توانید برای این کار از یک پارچه نخی تمیز استفاده کنید.

مرحله چهارم: پوره زردآلو را روی حرارت بجوشانید

آب زردآلو را در قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید مواد آرام بجوشند تا شکر در آب زردآلو حل شود. زمانی که کف روی شیره تشکیل شد، کف را با قاشق بردارید تا رنگ شیره زیبا و شفاف شود.

بیشتر بخوانید: بهترین و راحت‌ترین روش تهیه شیره خرمالو

مرحله پنجم: شیره را آماده کنید

وقتی شیره رنگ شفافی پیدا کرد، می‌توانید آبلیمو را به آن اضافه کنید. سپس بگذارید شیره برای چند دقیقه دیگر بجوشد و غلیظ شود.

آماده کردن شیره زردآلو
مرحله ششم: شیره در شیشه بریزید

پس از اینکه شیره غلیظ شد، شعله گاز را خاموش کنید. صبر کنید تا شیره کاملاً خنک شود. سپس می‌توانید شیره را در شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید و آن را در جایی تاریک و خنک نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: روش تهیه اسموتی گیلاس با ماست

روش تهیه شیره زردآلو با برگه زردآلو

آماده کردن این شیره زردآلو حدود ۱ ساعت زمان می‌برد.

“““html
مواد لازم برای تهیه شیره زردآلو با زردآلوی خشک

برگه زردآلو ۱ کیلوگرم
شکر (اختیاری) به مقدار لازم
آب به مقدار لازم

رسپی شیره زردآلو با برگه زردآلو

برای تهیه این شیره ابتدا برگه‌های زردآلو را کاملاً بشویید و بعد آنها را با کمی آب در یک قابلمه بگذارید. حال اجازه دهید زردآلوها به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بپزند تا نرم شوند. بعد از این مدت، حرارت را خاموش کنید و بگذارید زردآلوها کمی خنک شوند. سپس آنها را در یک صافی یا کیسه پارچه‌ای بریزید و با فشار دادن، شیره یا عصاره زردآلو را خارج کنید.

۳ رسپی شیره زردآلو؛ خوش عطر و خوش طعم

تفاله‌های زردآلو را دوباره در قابلمه گذاشته و با کمی آب مخلوط کنید و دوباره روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس تفاله‌ها را دوباره در کیسه بریزید و فشار دهید تا شیره زردآلوها به طور کامل خارج شود. در نهایت، آب به دست آمده را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بجوشانید. اگر دوست دارید، می‌توانید کمی شکر به شیره اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد.

هر چند دقیقه یک بار شیره را هم بزنید تا غلیظ شود. با این روش، شما می‌توانید از ۲/۵ تا ۳ کیلوگرم برگه زردآلو حدود ۱ کیلوگرم شیره تهیه کنید. بعد از اینکه شیره آماده شد، بگذارید خنک شود و سپس آن را در شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید و در یک محل خوب نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین روش برای تبدیل آلو به آلو بخارای براق و بازاری!

رسپی شیره زردآلو با شیره انگور

مدت زمان آماده کردن مواد اولیه این شیره حدود ۳۰ دقیقه و پخت آن حدود ۶۰ دقیقه طول می‌کشد.

مواد لازم برای تهیه شیره زردآلو به روش همدانی

شیره انگور ۱/۵ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آب ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
برگه زردآلوی خشک ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

رسپی شیره زردآلو با شیره انگور

رسپی شیره زردآلو با شیره انگور
برای تهیه این شیره باید برگه‌های زردآلویی که به روش طبیعی خشک شده‌اند، استفاده کنید. برگه‌ها را بشویید و برای یک شب در ۱ لیوان آب بخیسانید تا نرم شوند. بعد از آن، برگه‌ها را از آب خارج کرده و فضای خالی لیوان را با آب پر کنید. سپس آب زردآلو را به همراه شیره انگور و برگه‌های زردآلو در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
“““html

اجازه دهید زردآلوها برای نیم ساعت تا یک ساعت بپزند. وقتی که شیره غلیظ شود و به حالت مربا درآید، شعله را خاموش کنید. این شیره طعمی ملس و فوق‌العاده خوشمزه دارد و فواید زیادی برای سلامتی شما دارد.

بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی انبه و گیلاس

نکات و فوت و فن‌های رسپی شیره زردآلو

بیشتر بخوانید: رب فلفل دلمه برای چاشنی انواع غذاها

نکات و فوت و فن‌های رسپی شیره زردآلو

  • در هنگام جوشیدن شیره زردآلو حتماً کف روی آن را بردارید تا شیره‌تان رنگ و روشنی بهتری داشته باشد.
  • برای تهیه شیره زردآلو باید از زردآلوهای رسیده و شیرین استفاده کنید. اگر زردآلوی ترش و نارس را انتخاب کنید، طعم شیره شما ترش خواهد شد.
  • هر چه عطر زردآلوها بیشتر باشد، شیره خوش‌عطرتر و خوشمزه‌تری خواهید داشت.
  • بعد از صاف کردن پوره زردآلو، می‌توانید باقی‌مانده را برای طعم‌دار کردن کیک یا بستنی استفاده کنید.
  • برای نگهداری شیره زردآلو، حتماً از شیشه تمیز و خشکی استفاده کنید.
  • از مهم‌ترین خواص شیره زردآلو می‌توان به تقویت قلب، بالا بردن استحکام استخوان‌ها، رفع کم‌خونی، جلوگیری از یبوست و تقویت عضلات اشاره کرد.
  • برای درست کردن شیره زردآلو با زردآلوی خشک شده، از زردآلوی تیزابی استفاده نکنید، چون این نوع زردآلوها بعد از پختن سفت می‌شوند.
  • بهتر است برای تهیه شیره با زردآلوی خشک، از برگه‌هایی با رنگ تیره‌تر استفاده کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی به دو روش تهیه شیره زردآلو و نکات کلیدی آن پرداخته شد. اگر تجربه‌ای در درست کردن این شیره دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.

 

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا