رسپی

۳ رسپی قاطی پلو خوشمزه و مجلسی؛ به روش رستورانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

قاطی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که شما می‌توانید برنج را با توجه به سلیقه خود با انواع سبزیجات، حبوبات، گوشت، مرغ و ادویه ترکیب کنید. در ادامه با رضیم بلاگ همراه باشید تا طرز تهیه انواع قاطی پلو خوشمزه را به شما معرفی کنیم.

۱- قاطی پلو سبزیجات

برای تهیه قاطی پلو سبزیجات به مواد زیر نیاز دارید:

برنج ۴ پیمانه
نمک و روغن به میزان لازم
زیره سبز یا سیاه ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز تازه ۲۵۰ گرم
نعناع تازه خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
فلفل سبز تند ۱ عدد
لوبیا سبز تازه ۶ عدد
نخود فرنگی ۱ لیوان
آب گوجه فرنگی ۱ لیوان
سس گوجه فرنگی به مقدار کم

مراحل تهیه قاطی پلو سبزیجات

برای درست کردن قاطی پلو سبزیجات مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ابتدا برنج ایرانی کهنه را به مدت ۳ ساعت بخیسانید.
  2. در یک قابلمه جدای، نخود فرنگی، لوبیا و فلفل سبز را بپزید. پس از پختن، همه مواد را در مخلوط کن بریزید. سپس گشنیز و نعناع تازه که آن‌ها را شسته و خرد کرده‌اید، به ترکیب اضافه کنید و خوب میکس کنید.
  3. این مخلوط سبز رنگ که به دست آمده را کنار بگذارید. گوجه فرنگی را ریز خرد کرده و در یک تابه با کمی روغن تفت دهید.
  4. برنج را می‌توانید کته درست کنید یا آبکش کنید. بهتر است برنج را آبکش کنید تا شکل بهتری بگیرد. در اولین لایه، یک کفگیر برنج سفید بریزید و بعد مخلوط سبز رنگ را روی برنج سفید بگذارید.
  5. سپس با کفگیر برنج، ترکیب گوجه سرخ شده را روی برنج اضافه کنید تا رنگ نارنجی یا قرمزی به دست بیاید.
  6. در لایه آخر، تمام سطح برنج را با زیره سبز یا سیاه بپوشانید.
  7. برنج را دم کنید و پس از دم کشیدن آن، به آرامی از روی لایه‌ها برنج زیره‌ای که آماده کرده‌اید را داخل قالب چرب شده بریزید و فشرده کنید.
  8. به آرامی قالب را در ظرف برگردانید تا برنج قالبی خارج شود. به همین شکل، لایه‌های رنگی را با قالب به صورت زیبا در ظروف بکشید و سرو کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سبزی پلو با سبزی خشک

“““html
۲- قاطی پلو آجیلی با مرغ

برای درست کردن قاطی پلو آجیلی با مرغ، به این مواد نیاز دارید:

برنج ۳ پیمانه
سینه مرغ پخته شده ۱ عدد
خلال بادام ۱۵۰ گرم
خلال پسته ۲۰۰ گرم
فندق خام ریز شده ۱۰۰ گرم
زرشک ۱۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
نمک به اندازه لازم
شکر ۱ قاشق غذاخوری
هویج خلال شده ۲ عدد
زعفران آب شده ۲ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه قاطی پلو آجیلی با مرغ

بیشتر بخوانید: رسپی پلو جعفری با مرغ

مراحل تهیه قاطی پلو آجیلی با مرغ

برای درست کردن قاطی پلو آجیلی با مرغ یا گوشت، این مراحل را دنبال کنید:

  1. اول برنج را بشویید و به مدت ۳۰ دقیقه بخیسانید. سپس پیاز را به صورت ریز خرد کرده و در تابه‌ای با روغن سرخ کنید.
  2. وقتی پیاز رنگ طلایی گرفت، هویج‌های خلال شده را که از قبل شسته‌اید به تابه اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم سرخ شوند. مطمئن شوید که هویج‌ها خیلی نازک و یک اندازه باشند تا بهتر سرخ شوند.
  3. در این مرحله، مرغ را با آب و یک عدد پیاز در قابلمه بپزید. نکته مهم این است که کم آب بریزید تا مرغ با بخار پخته شود. این روش باعث خوشمزگی بیشتر مرغ خواهد شد.
  4. حالا خلال پسته، بادام و فندق را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید. مرغ پخته شده را با چنگال ریش‌ریش کرده و به تابه اضافه کنید و با بقیه مواد تفت دهید.
  5. زرشک را جداگانه با کمی روغن تفت دهید و سپس با کمی زعفران به تابه اضافه کنید. در انتها، شکر را به دلخواه بریزید و بگذارید خنک شوند.
  6. این مواد را لایه به لایه به برنج آبکش شده اضافه کنید. در آخر، کمی زعفران و روغن روی برنج بریزید و آن را دم کنید.
  7. غذای شما بعد از یک ساعت آماده سرو است. نوش جان!

بیشتر بخوانید: رسپی سبزی پلو دامغانی به روش سنتی

۳- قاطی پلو با قارچ و نخود فرنگی

برای درست کردن قاطی پلو با قارچ و نخود فرنگی، به این مواد نیاز دارید:

“““html

برنج ۳ پیمانه
پیاز ۲ عدد
قارچ ۲۵۰ گرم
نخود فرنگی ۱ لیوان
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد کوچک
هویج نگینی شده ۲ عدد
بادام خلال شده ۲ قاشق غذاخوری
روغن ترجیحاً کنجد به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه نوک قاشق چای‌خوری
زعفران دم کشیده به میزان لازم

مراحل تهیه قاطی پلو با قارچ و نخود فرنگی

مراحل تهیه قاطی پلو با قارچ و نخود فرنگی

مراحل تهیه قاطی پلو با قارچ و نخود فرنگی به این شکل است:

۳ رسپی قاطی پلو خوشمزه و مجلسی؛ به روش رستورانی
  1. اول از همه برنج را آماده کنید و با آب نیم گرم بشویید. بهتر است برنج را به مدت دو تا سه ساعت بخیسانید تا وقتی پخت، راحت‌تر دم بکشد.
  2. اگر از کنسرو نخود فرنگی استفاده می‌کنید، آن را آماده کنید. ولی اگر می‌خواهید از نخود فرنگی تازه استفاده کنید، آن را در قابلمه بریزید، مقداری نمک به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. نخود فرنگی با چند بار جوشیدن نرم می‌شود، آن را کناری بگذارید.
  3. حالا فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کنید. هویج را پوست بکنید و به قطعات کوچک برش بزنید و کمی در آب جوش بخار دهید.
  4. قارچ‌ها را بشویید و خرد کنید و در تابه با روغن کنجد بپزید. سپس فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید.
  5. سپس همه مواد را کم کم به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید. وقتی این کار تمام شد، برنج را آبکش کنید و این مواد را لابه‌لای برنج قرار دهید. پس از اینکه بخار برنج کم شد، درب قابلمه را بگذارید تا غذا با بخار دم بکشد و آماده سرو شود.
  6. در آخر پیاز را کمی سرخ کنید و خلال بادام و زعفران دم کشیده را به آن اضافه کنید. وقتی برنج خوب دم کشید، آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید و با خلال بادام و زعفران تزئین کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم طرز تهیه قاطی پلوهای خوشمزه و مجلسی را برای شما توضیح دادیم. حتماً این غذای خوشمزه را طبق دستور تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا