رسپی

۳ روش آسان برای تهیه همبرگر مرغ خوشمزه خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه همبرگر خانگی و نکات پخت همبرگر خوشمزه

همبرگر مرغ یا چیکن برگر از محبوب‌ترین نوع‌های همبرگر در دنیا است. روش‌های مختلفی برای درست کردن این همبرگر وجود دارد.

برای تهیه همبرگر مرغ می‌توانید گوشت را چرخ کرده و آن را به صورت سرخ شده با آرد سوخاری درست کنید یا مانند همبرگر گاو آن را گریل کنید.

اگر به گوشت تکه‌ای علاقه‌مندید، می‌توانید همبرگر مرغ را به صورت تکه‌ای درست کنید. ۳ روش تهیه بهترین همبرگر مرغ خانگی به شکل سرخ شده، تکه‌ای یا گریل را می‌توانید در مجله رضیم پیدا کنید.

طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی سرخ شده با گوشت مرغ

1. طرز تهیه همبرگر با مرغ چرخ کرده

مواد لازم :

  • سینه مرغ: ۹۰۰ گرم
  • پودر نان یا آرد سوخاری: ۲ پیمانه
  • شیر کم چرب: ½ پیمانه
  • پیاز رنده شده یا ریز خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر له شده: ۲ حبه (اختیاری)
  • پودر فلفل قرمز: ¼ قاشق چایخوری
  • نمک: ¾ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
  • روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

  1. برای تهیه این همبرگر خانگی، یک عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان را چرخ کنید یا به دقت به تکه‌های ۳ سانتی‌متری خرد کنید.
  2. بهتر است برای پودر نان از نان باگت تازه استفاده کنید و خودتان آن را درست کنید.
  3. یک نان باگت را چند دقیقه در فر بگذارید تا خوشمزه و خشک شود و سپس در میکسر خرد کنید. این کار طعم همبرگر مرغ را بهتر می‌کند.
  4. گوشت مرغ خرد شده یا چرخ کرده را در یک کاسه بریزید. شیر، ½ پیمانه پودر نان، ۳ قاشق پیاز رنده شده (برای بهتر شدن، آب آن را بگیرید)، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه را اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید.
  5. باقی مانده پودر نان را در یک بشقاب ریخته و مخلوط گوشت را به ۵ قسمت تقسیم کنید. هر همبرگر را در پودر نان بزنید تا به خوبی آغشته شود.
  6. در یک ماهیتابه تفلون، روغن زیتون را گرم کنید و همبرگرها را در آن سرخ کنید. هر طرف همبرگر حدود ۵ دقیقه سرخ می‌شود و در مجموع ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارد.
  7. بعد از سرخ شدن همبرگر، آن را داغ همراه با سس کچاپ، خیارشور، کاهو و سس‌های دیگر سرو کنید.


2. طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به صورت تکه‌ای

مواد لازم :

  • سینه مرغ بدون پوست و استخوان: ۹۰۰ گرم
  • پودر نان: ½ پیمانه
  • پیاز کوچک: ½ بسیار ریز خرد شده یا رنده شده
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه له شده
  • پودر زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز: به مقدار دلخواه
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر ورقه‌ای چدار یا گودا: به تعداد لازم

طرز تهیه :

  1. سینه مرغ را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به تکه‌های نازک‌تر برش دهید.
  2. از هر تکه حدود سه یا چهار برش به قطر یک سانتی‌متر تهیه کنید. در یک کاسه نمک، فلفل، ادویه‌ها و سیر له شده را مخلوط کنید و برش‌های مرغ را به این مخلوط آغشته کنید. آبلیمو و روغن زیتون را هم اضافه کنید.
  3. دست‌هایتان را روی تکه‌های مرغ بکشید تا خوب مزه‌دار شوند. حدود ۳۰ دقیقه مرغ‌ها را در یخچال بگذارید تا طعم بگیرند.
  4. در یک ماهیتابه…
  5. “““html
    نچسب یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و تکه‌های مرغ را کمی در روغن سرخ کنید تا هر دو طرف طلایی شوند، ۱۰ دقیقه زمان برای پختن تکه‌های مرغ کافی است. در این فاصله گریل فر را روشن کنید و تکه‌های مرغ سرخ شده را در سینی فر بچینید.

  6. روی هر تکه مرغ یک ورقه پنیر چدار یا گودا بگذارید و صبر کنید تا با درجه حرارت گریل پنیر آب شود.
  7. برگرهای مرغ را با نان همبرگر، سس کچاپ، پیاز حلقه‌ای خام، کاهو، خیارشور و هر سس دیگری که می‌پسندید به صورت داغ سرو کنید.

۳ روش آسان برای تهیه همبرگر مرغ خوشمزه خانگی

۳ روش آسان برای تهیه همبرگر مرغ خوشمزه خانگی (مرحله به مرحله)

3. دستور تهیه همبرگر مرغ خانگی به روش گریل

  1. هر دو نوع همبرگر با گوشت چرخکرده یا گوشت تکه‌ای را می‌توانید به جای سرخ کردن گریل کنید. برای این کار باید منقل یا باربیکیو داشته باشید.
  2. برای گریل کردن همبرگرها روی منقل یا باربیکیو به ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارید. اگر از منقل استفاده می‌کنید همبرگرها را روی توری کباب بچینید و روی زغال منقل کباب کنید.
  3. در یک دقیقه پایانی گریل کردن همبرگرها می‌توانید روی آن‌ها ورقه پنیر بگذارید تا پنیر روی چیکن برگر آب شود و «چیز چیکن برگر» داشته باشید.
  4. نان همبرگر را هم از وسط برش بزنید و برش‌ها را کمی روی گریل کباب کنید تا طعم بهتر و لذیذتری پیدا کنید.
  5. سپس همبرگر مرغ را در نان و به همراه مخلفات دلخواه‌تان به صورت داغ سرو کنید.

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه ساندویچ مرغ + قارچ خوشمزه در منزل

ساندویچ مافتالا : دستور تهیه ساندویچی خوش طعم و خوشمزه

طرز پخت پیتزا مارگاریتا (گوجه ای) به روش ساده

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا