رسپی

۳ روش جدید جهت تهیه سالاد کلم آسیایی + سس مخصوص (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آشنایی با دستور تهیه‌ی سالاد کلم آسیایی

سالاد کلم آسیایی یکی از پیش‌غذاهایی است که معمولاً با گشنیز و کنجد تزئین می‌شود. در این مقاله از مجله رضیم با دستور تهیه سالاد کلم آسیایی همراه ما باشید.

سالاد کلم : دستور تهیه سالاد کلم آسیایی

روش اول : دستور تهیه سالاد کلم آسیایی با جوانه ماش

مواد لازم :

۳ روش جدید جهت تهیه سالاد کلم آسیایی + سس مخصوص (مرحله به مرحله)
  • کلم سفید برش داده شده ۲۵۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای شیرین برش داده شده ۱۰۰ گرم
  • جوانه ماش ۱۰۰ گرم
  • ترشی ذرت ۵۰ گرم
  • لوبیا چیتی پخته یا کنسرو لوبیا چیتی ۲۰۰ گرم

دستور تهیه : تمام مواد را با هم مخلوط کرده و با سس مخصوص نوش جان کنید.

مواد لازم برای تهیه سس برای سالاد کلم آسیایی

  • ١.۵ قاشق غذاخوری ارده
  • نصف قاشق غذاخوری عسل
  • یک عدد لیمو ترش بزرگ (۳ قاشق غذاخوری)
  • ٢.۵ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • ٢ قاشق غذاخوری روغن زیتون و کمی نمک

دستور تهیه : برای تهیه سس، تمام مواد را با هم مخلوط کنید. بهتر است سس روی سالاد ریخته نشود و در ظرف مخصوص خود روی میز سرو شود.

نکته: کلم و فلفل دلمه‌ای را باریک برش بزنید.


روش دوم : دستور تهیه سالاد کلم آسیایی با کره بادام زمینی

مواد اولیه :

  • شش قاشق غذاخوری سرکه
  • شش قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • پنج قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
  • سه قاشق غذاخوری سس سویا
  • سه قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
  • دو قاشق غذاخوری ریشه زنجبیل تازه خرد شده
  • یک و نیم قاشق غذاخوری سیر خرد شده
  • پنج فنجان کلم سبز نازک
  • دو فنجان کلم قرمز نازک
  • دو فلفل دلمه‌ای قرمز، نازک
  • دو عدد هویج
  • شش عدد پیاز سبز، خرد شده
  • نصف فنجان گشنیز تازه خرد شده

دستور تهیه سالاد کلم آسیایی با کره بادام زمینی

  1. در ابتدا یک کاسه متوسط آماده کنید. سرکه، روغن، کره بادام زمینی، سس سویا، شکر قهوه‌ای، زنجبیل، و سیر را با هم مخلوط کنید تا مواد کاملاً یک دست شوند؛ این مواد سس سالاد را تشکیل می‌دهند.
  2. برای تهیه سالاد، کلم سبز، کلم قرمز، فلفل قرمز، هویج، پیاز سبز و گشنیز را با هم مخلوط کرده و قبل از مصرف، سس را به آن اضافه کنید.

روش سوم : دستور تهیه سالاد آسیایی با کلم و کاهو

مواد لازم :

  • کاهو ۱ عدد
  • کلم بنفش ۱/۲
  • پیاز سفید خرد شده ۱ عدد
  • هویج خرد شده ۱ عدد
  • گشنیز ساطوری شده ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • شاه بلوط خرد شده ۱/۳ پیمانه
  • بادام پرک ۱/۳ پیمانه
  • کنجد به میزان لازم

دستور تهیه‌ سالاد آسیایی با کلم و کاهو

  1. کاهو و کلم بنفش را شسته و کاملاً خشک کنید و سپس به قطعات نازک برش بزنید.
  2. در یک ظرف مناسب، کاهو، کلم بنفش، پیاز خرد شده، هویج و یک قاشق از گشنیز ساطوری شده را خوب ترکیب کنید.
  3. شاه بلوط و بادام پرک را نیز اضافه کنید.
  4. سس را به سالاد اضافه کنید و آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید و با گشنیز و کنجد تزئین نمایید.
  5. در صورت تمایل می‌توانید تکه‌های مرغ پخته شده یا میگو را نیز در کنار این سالاد خوشمزه سرو کنید.

“““html
۳ روش جدید جهت تهیه سالاد کلم آسیایی + سس مخصوص

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه سالاد سوفی ساده و خوشمزه

دستور تهیه ی سالاد لبنانی بنام فتوش + سس مخصوص

دستور تهیه سالاد زیتون و فوکاسیا خوشمزه مخصوص رستوران

با خواص بی نظیر کلم آشنا شوید!

  1. انواع کلم سرشار از ویتامین C ، ویتامین A و اسید فولیک هستند و دارای عناصری مثل گوگرد، فسفر و کلسیم می‌باشند.
  2. فولات موجود در کلم برای خانم‌های باردار بسیار مفید است و از بروز نواقص در سیستم عصبی جنین جلوگیری می‌کند.
  3. فولات همچنین در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی کمک می‌کند. بنابراین، افرادی که یک بار سکته کرده‌اند، خوب است که کلم را به طور مرتب بخورند. بخصوص اگر کلم قرمز باشد که سرشار از لیکوپن است، تأثیر آن بیشتر خواهد شد.
  4. یکی از مهم‌ترین خواص کلم‌ها پیشگیری از سرطان است. ویتامین C ،بتاکاروتن و ایندول موجود در انواع کلم به ایجاد خاصیت ضد سرطانی آن کمک می‌کند.
  5. کلم بروکلی تأثیر بیشتری در پیشگیری از سرطان دارد و این خاصیت به خاطر وجود مواد آنتی اکسیدان بیشتر است.
  6. تحقیقات نشان داده است کسانی که بیشتر از سبزیجات به ویژه خانواده کلم استفاده می‌کنند، کمتر به سرطان کولون دچار می‌شوند.
  7. مطالعات نشان می‌دهد که رشد سرطان روندی است که ترکیب مواد غذایی می‌تواند در آن تأثیر بگذارد. مثلاً، در کنار سیگار کشیدن، برخی مواد غذایی مانند کلم می‌توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنند.
  8. ایندول موجود در کلم باعث تحریک آنزیم‌هایی می‌شود که مولکول‌های گلوتاتیون را آزاد می‌کنند، این عمل می‌تواند روند رشد سرطان را کندتر کند. اگر فردی که به سرطان روده بزرگ مبتلا شده، رژیم غذایی مناسبی داشته باشد، عمر طولانی‌تری خواهد داشت و عوارض آن دیرتر به وجود می‌آید.

انواع کلم

  • کلم پیچ یا کلم برگ (CABBAGE): این کلم بدون ساقه است و مصرف برگ یا آب آن خاصیت ضد التهابی دارد.
  • کلم بروکلی (BROCCOLI): غنی از ویتامین‌های A و C است و رنگدانه‌هایی با خاصیت ضد سرطانی دارد. هنگام خرید، انواع سبزتر آن را انتخاب کنید و برای نگهداری بهتر، آن را نشسته در کیسه باز در یخچال قرار دهید تا از رشد قارچ جلوگیری شود.
  • گل کلم (CAULIFLOWER): قسمت مورد استفاده آن گل آذین آن است که طعم خاصی دارد، بخصوص اگر خام مصرف شود.
  • کلم بروکسل (BRUSSELS SPROUTS): قسمت مورد استفاده آن جوانه‌های متورم است که شکل غده‌های سبز و سفت به اندازه فندق دارند. این نوع کلم نیز غنی از ویتامین C و A و فولات است و در پیشگیری از سرطان مؤثر است.

خواص دارویی کلم

  • در قدیم، مردم فرانسه از کلم خرد شده شیره تهیه می‌کردند و معتقد بودند خوردن ۳ یا ۴ قاشق از آن صدا را صاف می‌کند.
  • کلم پخته برای درمان سرفه‌های کهنه مفید است. برای این کار، سوپی که حاوی قلم گاو و کلم باشد، تهیه کنید و به فرد بیمار بدهید.
  • مصرف کلم فواید زیادی برای دستگاه گوارش دارد. اولاً تخم کلم کرم کش است و به پاکسازی دستگاه گوارش کمک می‌کند.
  • کلم به دلیل فیبر زیادی که دارد، در رفع یبوست مؤثر است. بنابراین، بهتر است آن را به صورت خام در سالاد مصرف کنید تا هم یبوست را بهبود بخشد و هم زخم‌های بواسیر را التیام دهد.
  • مصرف کلم برای پاکسازی خون مفید است و به رفع کم خونی کمک می‌کند. به همین دلیل، به افرادی که ضعیف هستند، انرژی می‌بخشد.
  • کلم خواب آور است و می‌تواند سردرد را کاهش دهد. خوردن ۶ گرم تخم کلم نیز می‌تواند نیروی جنسی را تحریک کند.
  • مداومت در مصرف کلم باعث از بین رفتن سنگ‌های ادراری می‌شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا